• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime bir çare KK

Hayır siz yanlış anlamışsınız bence konuyu konu sahibi kalmak istemiyor ki yukarıda yatmak istiyor anladığım kadrıyla

Hayır, yukardaki evin mutfağı faaliyette değilmiş. 10 yıldır ailece aşağıda oturup yatmaya yukarı çıkıyorlarmış. Konu sahibi düzeni bozulmasın istiyor. Madem öyle yukarıda kal deniyor ama o bu sefer de yukardaki mutfağın eşyasını abimlerden alayım derdine düştü.

Hayır, yukardaki evin mutfağı faaliyette değilmiş. 10 yıldır ailece aşağıda oturup yatmaya yukarı çıkıyorlarmış. Konu sahibi düzeni bozulmasın istiyor. Madem öyle yukarıda kal deniyor ama o bu sefer de yukardaki mutfağın eşyasını abimlerden alayım derdine düştü.

Annesi babası köye gidene kdr abisinden almasında bence bir sorun yok konu sahibin anası babası mutfak alışverişini yapıyor gelin yemek yapıyor abisi asalak gibi yaşıyor

Buda al gülüm ver gülüm davası var resmen herkes halinden memnun konu sahibinin gitmemesi köy esıkımtı olmuş Bi yani
Bana göre tek sorumlu da abisi bu kdr gelinle anne baba aşağıya yemek yemeğe insin etsin adam hayatından memnun resmen gelini bilmiyorum illaki memnun değildir hergün yapmaktan eğer memnun ise oda kocasına bakarak asalak olarak yaşamayı öğrenmiştir....

Yani ben bu tarz adamları sevmiyorum abisinin asalaklığı yüzünden herkes Bi yaşam düzeniğine alışmış bunu konu sahibine annesine babasına yüklemek bana acımasızca geldi açıkcası

89 sayfayı baştan sona okudunuz mu bu kanıya varırken merak ediyorum?
sordugunuz kişi okudu mu bilmiyorum ama ben usenmedim okudum..kendi annem babam hergun bu bana yıkılsa böyle patlarım,gidin evinize arkadas bi rahat birakin beni bee diye!! kaldiki bekarken yengemi asla bu şekilde darlamadım,ne zaman evine gitsem ya işlerini yaptım ya da cocuklari alip dışarı cikardim hadi sen dinlen abla biraz evde uzan falan dedim..ne biçim bi insansiniz anlamadım,sizin kadar uyumsuz sizin kadar simarik bencil birini tanimadim,şükürler olsun ki tanımadım...bi düşün insanların yakasından yaa bi düşün!!

Merhaba KK nın birbirinden zeki hanımları,
Biz abimlerle altlı üstlü oturuyoruz abim evli gündüz abimlere iniyoruz hep yeme içme bir sadece yatmaya yukarı çıkıyoruz annem babam ve ben
Sorunum şu ki babamın emekliliğine az kaldı emekli olunca annemle babam köye yerleşecekler
Arada da köydeki evi tadilat yaptırmak için gidip geliyolar
Abim anneme 1 ay önce benim için burda kalamaz al onuda köye götür demiş bunu annem bana söyledi
Nasıl zoruma gitti anlatamam
O günden beri aşağıya inmiyorum hep yukardayım acıktıgım zaman dışardan yiyorum yukarda mutfak faaliyette değil çünkü
Anneme benim artık abim yok bundan sonra kesinlikle muhatap olmam alsın evi başlarına çalsınlar dedim yengem ve abim için
Aşağıya inmemem annemi çok üzüyor dert ediyor hep ama benim kararımdan cayma gibi bi niyetım yok
Abimede bişey demiyor benide ikna etmeye çalışıyor.
Abim gelip dediği laftan dolayı pişman olduğunu söylese affedebilirdim ama öyle bişeyde olmadı demek ki halinden memnun
Annem üzüldüğü için arada kaldım ama
Zaten bende annemler köye gittiğinde abimlerle yaşamaya yanaşmıyorum yukarda yemegimi yapıp yerim olur biter herkesin özel hayatı var sonucta
Ama annemle babam yaza kadar burdalar ve aşağıya inmiyorum herkesten uzaklaştım diye yakınıyorlar bana yükleniyorlar sürekli
Sizce ne yapmalıyım?
Bence kendi yemeğini yukarda kendin yap ye. İnme abinlere ne gereği var zaten istenmiyorsun. Annenler de kusura bakmcak. Aslında bana şöyle gibi geldi aslında annenleri de istemiyorlar ama onlara birşey diyemiyorlar. Sana söyleyebilmişler. Senin üstüne düşen de evlerine mümkün olduğunca gitmemek

Biz abimlerle altlı üstlü oturuyoruz abim evli gündüz abimlere iniyoruz hep yeme içme bir sadece yatmaya yukarı çıkıyoruz annem babam ve ben
Sorunum şu ki babamın emekliliğine az kaldı emekli olunca annemle babam köye yerleşecekler
Abim anneme 1 ay önce benim için burda kalamaz al onuda köye götür demiş bunu annem bana söyledi
O günden beri aşağıya inmiyorum hep yukardayım acıktıgım zaman dışardan yiyorum yukarda mutfak faaliyette değil çünkü
Anneme benim artık abim yok bundan sonra kesinlikle muhatap olmam alsın evi başlarına çalsınlar dedim yengem ve abim için
Aşağıya inmemem annemi çok üzüyor dert ediyor hep ama benim kararımdan cayma gibi bi niyetım yok
Abim gelip dediği laftan dolayı pişman olduğunu söylese affedebilirdim ama öyle bişeyde olmadı demek ki halinden memnun
Zaten bende annemler köye gittiğinde abimlerle yaşamaya yanaşmıyorum yukarda yemegimi yapıp yerim olur biter herkesin özel hayatı var sonucta
Ama annemle babam yaza kadar burdalar ve aşağıya inmiyorum herkesten uzaklaştım diye yakınıyorlar bana yükleniyorlar sürekli
Sizce ne yapmalıyım?
Bir de hergün hergün niye yemeğe oraya iniyorsunuz ki zaten herkesin bir özel hayatı var belki kocasıyla başbaşa yemek yicek kadın. Belki o gün yemeği yok. Bencce çok yük olmayın. Arasıra siz çağırın çoğunlukla kendi hallerine bırakın ;)

Bu ne ya ! Hayır uygulamalı sana hayat öğretir bu zihniyetinin yanlış olduğunu orada sıkıntı yok.. Ama mesajı alabilecek kapasite var mi bilemedim.

Ahh garibim gelin kim bilir sitede hangi nickle derdini yazdın da biz görüp seni uyarmadık.. 10 sene çekmişsin ..

Bu ne ya ! Hayır uygulamalı sana hayat öğretir bu zihniyetinin yanlış olduğunu orada sıkıntı yok.. Ama mesajı alabilecek kapasite var mi bilemedim.

Ahh garibim gelin kim bilir sitede hangi nickle derdini yazdın da biz görüp seni uyarmadık.. 10 sene çekmişsin ..

91 sayfa, yaklaşık 1000 mesaj yazıldı ama konu sahibi hala anlamadı.

Sizce ne yapmalıyım?
Annen baban köye gidiyorsa sen de anne ve babanin velayetinde olduguna göre neden abinde yiyip icmek istiyorsun?? Simdiye kadar birdiniz ama simdi ailen gidiyor onlarla gitmek zorundasin gitmiyorsanda kendi evinde ye iç. Kimse seni karnini doyurmak zorunda degil.

Annemler yokken dışarıdan alacam da varken aşağıdan almamda bi mahsuru var mı

ee hani küsmüştün abine?
ha aşağıdan almışsın ha aşağı inip yemişsin. ne fark var?
annen baban sana iki kap yemeklik malzeme alamıyor mu? sende çalışıyorsun sen alamıyormusun?
gurur yaptım inmem demiştin. yarım gurur mu oldu şimdi?

ayrıca sonradan sonraya yazdıklarında yemeklikleri zaten senin ailenin aldığını yazmışsın. madem alınandan sana ayırsın annen.
Şöyle bi durum var ama her gün işten gelince aşağıya inip yukarının anahtarını alıyorum
Ayrıca o evi zaten babam geçindiriyo yengemin yaptığı yemekleri zaten yemiyorum
Aşağıdan malzeme almamda sakınca var mı
Bu arada biz birlik yaşıyoruz normalde abimin bizden ayrı evi yok

Back