• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime bir çare KK

Yani sen hiç kırıldığın küstüğün insanlarla bir araya gelmeyecekmisin yapma lütfen 2 3 hafta sonra bir düğün olacak eşiyle konuşmuyorum ama sırf damat için gidicem o ortamda bulunmak evet rahatsız edecek ama insanız her küstüğümüzden kaçarak yaşayamayız
Aynı kıyaslama lütfen
Bak o dediğini bende yaparım
Ama aynı evin içinde küs oldugun insanla yaşamak zulüm

Aynı kıyaslama lütfen
Bak o dediğini bende yaparım
Ama aynı evin içinde küs oldugun insanla yaşamak zulüm

Onu nerden anladın kııız

Yani evet herkesten uzaklaştım ablalarım gelir sohbet muhabbet gırgır şamata aşagıda hepsinden mahrum kalıyorum

Aynı evin içinde küs olup da yemek yediğim konuşmadığım çok kişi oldu ergenlik tripleri vb

Ama ben çevremden de bunu gördüm konuşmasalarda insan içinde bir araya geliyorlar

Annen belli yani çektirecek sana başka konunu da bilmiyorum dönüp de bakmadım ama annen den çok çekeceksin belli

Yahu düşününce de annem zaten bu duruma dertleniyo üzülüyo sürekli
Birde böyle dikleşip daha fazla üzmeyim kadını

annen üzülüyor olsa bir kap yemek çıkarır sana yukarı. yemek çıkartmasa malzeme bırakır. annen sizi çok güzel kullanmış ailecek bu zamana kadar.

Hayır siz yanlış anlamışsınız bence konuyu konu sahibi kalmak istemiyor ki yukarıda yatmak istiyor anladığım kadrıyla
Hayr, siz yanlis anlamissiniz. 90 sayfalik konuyu ilk baştan takip ediyorum. Konu sahibi yorumlardan sonra yukarda kalcam demek zorunda kaldi. Annesi abisiyle kalsin diyo. Abisiyle konusmus. Abisi de sizinle koye gitsin demis. Hem kiz yukarda kalsa nolur. Sabah kahvaltiya inip gece eve cikiyormus, yine de ayni evde yaşamiş sayilmiyormu? Bir suru yorum geldi sen koyune don diye. Oyuzden yukarda yalniz kalmak istiyorum dedi

Hayr, siz yanlis anlamissiniz. 90 sayfalik konuyu ilk baştan takip ediyorum. Konu sahibi yorumlardan sonra yukarda kalcam demek zorunda kaldi. Annesi abisiyle kalsin diyo. Abisiyle konusmus. Abisi de sizinle koye gitsin demis. Hem kiz yukarda kalsa nolur. Sabah kahvaltiya inip gece eve cikiyormus, yine de ayni evde yaşamiş sayilmiyormu? Bir suru yorum geldi sen koyune don diye. Oyuzden yukarda yalniz kalmak istiyorum dedi

Kahvaltıya iniyorsa şuan da akşam yemek yemesin de ne gibi Bi problem var ki

Konununilk başından beri takip etmiyorum açıkcası

Abisi ciddi derece problemli Bi eş herkes alışmış Bi hayatı yaşıyor ayrı bir katları olmasa idi aynı evde yatsalardı eğer aynı yorumlar yapılabilecek miydi

Şurda Yapılan yorumların genel şartları ile yapıcı hiç bir yanı yok çık yukarı gurur yap git boşan biz insanız neden küs kalalım ki insanlarla yapıcı olmakta fayda olduğunu düşünüyorum

Konu sahibinin annesi ve abisinin öncelikle değişmesi lazım zaten herşey rayına girer daha sonra

Abisi ciddi derece problemli Bi eş herkes alışmış Bi hayatı yaşıyor ayrı bir katları olmasa idi aynı evde yatsalardı eğer aynı yorumlar yapılabilecek miydi

Şurda Yapılan yorumların genel şartları ile yapıcı hiç bir yanı yok çık yukarı gurur yap git boşan biz insanız neden küs kalalım ki insanlarla yapıcı olmakta fayda olduğunu düşünüyorum

Konu sahibinin annesi ve abisinin öncelikle değişmesi lazım zaten herşey rayına girer daha sonra
Yorumlarını sonuna kadar destekliyorum
Hatta hatalarımı da düzeltmeme yardımcı oluyosun
Evet abimin ve annemin değişmesi gerek
Biri yorum yapmıştı burda ona da hakvermiştım
Abin annene o konuşmayı yaptıgında annen şey demeliydi demiş
Kızımı istemeyen burda beni de istemez diyip yukarı cıkıp ayrılmalı ne haliniz varsa görün demeliydi

Ayni evde oturulsa problem olmazdi. 2 ev varken ne diye sabah inip gece cikiyolar? Gelinin 3 cocugu var. Evin tum yuku de gelinde. Temizlik, yemek, hizmet. Ben tek cocuga bakmakta bile zorlanirken kadin 3 cocuklu haliyle evi olan kv, kb ve gorumceye bakiyo, hizmet ediyor. 1,5 yil kv ile ayni evde yaşadim, omrumden 40 yil gitti. Ne kadar zor bir sey oldugunu ben biliyorum.
Ben zaten baştan dedim, annenler gittitinde kal evinde, mutfagini yaptir, kendin yap ye. Hatta gitmeden once de yukarda kalmana gerek yok, annenler gidene kadar asagida ye ic dedim. Hala anlamakta zorlaniyo. Babamin parasiyla aliniyor diyo. Babasi koye gittikden sonra artik abisinin parasiyla alinacak. Ve ben cehiz alcam bana para lazim, ordan yemeliyim diyo. Konu sahibi çizim yapan, 25 yaşinda bir kiz. Bu zamana kadar hicmi para biriktirmedi de simdi cehiz dusunuyo. Ha bi de başlarda babamlar koyde 6-7 ay kalcak demiyordu. Onu da kac sayfadan sonra demeye basladi

Yorumlarını sonuna kadar destekliyorum
Hatta hatalarımı da düzeltmeme yardımcı oluyosun
Evet abimin ve annemin değişmesi gerek
Biri yorum yapmıştı burda ona da hakvermiştım
Abin annene o konuşmayı yaptıgında annen şey demeliydi demiş
Kızımı istemeyen burda beni de istemez diyip yukarı cıkıp ayrılmalı ne haliniz varsa görün demeliydi

Ya oda ayrı bir konu 10 sene boyunca eve in çık hiç mi anan baban sıkılmadı benim 70 yaşında dedem vardı alt katta yalnız yaşardı yengem çağırır biz çağırırdık adama ekmeğini alır gelir kuskus yapar getirir eli boş gelmez hatta derdi hep sizinle mi yi em benm evin yok mu derdi yani adamı zorla getirirdik
Kışları fazla ödemeyelim diye yengeme geçerdi ben gider sobamı yakarım derdi o da zaten akşamları giderdi zorla gündüz evine geçerdi

Annem ağır hastaydı benm evimde kalmadı rahatsız etmemek için kocamı ki eşim rahat etsin diye yatakodasına gider orda takılırdı
Kavga kıyamet beni evime götürün diye tartıştı bizimle

Yani bana bu 10 sene de saçma geldi

Ayni evde oturulsa problem olmazdi. 2 ev varken ne diye sabah inip gece cikiyolar? Gelinin 3 cocugu var. Evin tum yuku de gelinde. Temizlik, yemek, hizmet. Ben tek cocuga bakmakta bile zorlanirken kadin 3 cocuklu haliyle evi olan kv, kb ve gorumceye bakiyo, hizmet ediyor. 1,5 yil kv ile ayni evde yaşadim, omrumden 40 yil gitti. Ne kadar zor bir sey oldugunu ben biliyorum.
Ben zaten baştan dedim, annenler gittitinde kal evinde, mutfagini yaptir, kendin yap ye. Hatta gitmeden once de yukarda kalmana gerek yok, annenler gidene kadar asagida ye ic dedim. Hala anlamakta zorlaniyo. Babamin parasiyla aliniyor diyo. Babasi koye gittikden sonra artik abisinin parasiyla alinacak. Ve ben cehiz alcam bana para lazim, ordan yemeliyim diyo. Konu sahibi çizim yapan, 25 yaşinda bir kiz. Bu zamana kadar hicmi para biriktirmedi de simdi cehiz dusunuyo. Ha bi de başlarda babamlar koyde 6-7 ay kalcak demiyordu. Onu da kac sayfadan sonra demeye basladi

Bana göre bu konunun hee yeri problem de nasıl güzellikle çözüme ulaşılır ben oradayım ben konu sahibine aşağıya in yemeğini ye çık demiyorum ki insin yardım etsin tek kişiye yüklenmek haksızlık sonuna kdr zaten üstteki yorumum da var zaten

Bana göre bu konunun hee yeri problem de nasıl güzellikle çözüme ulaşılır ben oradayım ben konu sahibine aşağıya in yemeğini ye çık demiyorum ki insin yardım etsin tek kişiye yüklenmek haksızlık sonuna kdr zaten üstteki yorumum da var zaten
Konu sahibine her turlu cozum sunuldu. Ama israrla hala annemler gittikten sonra ben o eve inip orda yemelimiyim diye soruyo. O sorusuna da bir suru cevap verildi ve hala ayni seyi sormakta devam ediyor. Oyuzden konu sahibi her kese troll geliyo. Gelin bi yerlerine kina yaksin filan diyo. İlk sayfadan okursaniz yorum yapanlarin konu sahibine niye kizdigini anlarsiniz. Aslinda konu sahibi populerlik pesinde, ben burda populerim filan diyordu yorumlarda

Konu sahibine her turlu cozum sunuldu. Ama israrla hala annemler gittikten sonra ben o eve inip orda yemelimiyim diye soruyo. O sorusuna da bir suru cevap verildi ve hala ayni seyi sormakta devam ediyor. Oyuzden konu sahibi her kese troll geliyo. Gelin bi yerlerine kina yaksin filan diyo. İlk sayfadan okursaniz yorum yapanlarin konu sahibine niye kizdigini anlarsiniz. Aslinda konu sahibi populerlik pesinde, ben burda populerim filan diyordu yorumlarda
Sizi Allaha havale ediyorum
Ne gibi bi populerlik amacım olabilir ki burda
Populer olmak istesem burda mı olurum gider youtube olurum instagramda dikkat cekmeye calısırım

Back