Kendin diyorsun gozumde soyle canlandi boyle canlandi diye. Gozunde canlandigi sekliyle yorum yapiyorsun. Kusura bakma ama bunu dogru bulmuyorum ve soylemekten de cekinmiyorum. Senin gozunde canlananla gercekte olan ayni mi yani? Kk yi biz de okuyoruz. Ama ben kk yi okudukca, kadinlarin erkekler ve erkek aileleri tarafindan hep magdur edildigini gordum. Bi evleneyim de nasilsa sonra hallederim ben diyeni gormedim, boyle bir algi da yaratmadi bende kk. Kadinlara hak vermedigimiz nadiren konular oluyor burda. Konu sahibinin konusu da bunlardan biri. Burda da baska bir kadina hak vermis olduk gerci. O da konu sahibinin yengesine. Yengesinin 3 cocugu varmis zaten. Hangi vaatlerle evlendi bilemeyiz. Zaten evler ayriymis ama evlendikten sonra belki de kv kisisi ayni evde durup ayni sofrada yemeyi dayatti. Bu koye ev yapma meselesi eminim en basindan soylenmistir. Biz nasilsa ev yapip gidecegiz o zamana kadar bir yiyip icelim demislerdir. Hep boyle yapiyorlar ya erkek aileleri. Burda okuyoruz sik sik boyle konular. Kocasi pisirikti belki. Ailesine karsi pisirik,evde karisina aslan kesilen erkekler yok mu? Burda hergun bu tarz konular okumuyor muyuz? Kadin calismiyor belli ki. Ekonomik ozgurlugu yok, ailesi arkasinda duruyor mu bilmiyoruz. Nasil rest cekecek bu kadin? Demekki yapamamis. Kimse ayila bayila bu duruma sessiz kalmaz. Demekki kadin caresiz kalmis. Ne olursa olsun, boyle bir kadina enayi diyemem. Acimasizlik yapamam.