evliliğimin en güzel ilk günlerini mahveden ve sonrasındaki tartışmaların ana kaynağı bir görümce,sadece onu evlattan sayıp aman kızımız da kızımız diye ağzına bakan kv kp e sahip bir kadın olarak buradan yengenize hürmetlerimi sunuyorum.insanların bir şeyleri kabul etmesi(kendi beraber yaşamayı kabul etti demişsiniz ya) yada sesini çıkaramaması size onu sömürme,köle gibi kullanma hakkı vermez.inşallah ev bir yemek bir falan derken işleri de bir yapıp kadını hizmetçi gibi kullanmamışsınızdır,aksi halde ilerideki evlilik hayatınızda başarılar!biraz gelenek adet bilen insan evli insanların kendine ait özel bir hayat yaşamak isteyeceğinide düşünür,vallahi on sene diyor taş olsa çatlar.eşim bana nişanlıyken memleketime gelir misin demişti bulutlar üstünde oturan bende o vakit insanını sevdikten sonra şehir sıkıntı değil falan demiştim Allahtan ortak yaşama planları yaptığımız insanlar kendini erkenden tanıttı da şimdi senede bir belki giderim belki gitmem.Abinize kırılmayın aksine teşekkür edin oturun konuşun gerekirse.sizi köye yollayamaz böyle bir hakkı yok sizin orada zaten işiniz gücünüz bir hayatınız var kendi üst katınızda düzeninizi kurup yaşamaya devam edin,aynı şekilde onlarında içinde sizin olmadığınız kendine ait bir hayatları olmalıydı.bugüne kadar olamamış triplerle birde karı koca arasını açmak yerine sessizce uzaklaşın madem de onlarda azıcık karı koca olmanın,sadece eş için kahvaltı hazırlamanın,azıcık haftasonu keyfi yapmanın tadına varsınlar,birazcık yengenizin yerine koyun kendinizi böyle bir hayat yaşamak istermiydiniz?evlilik bu değil,ana baba kardeş ayrı eş,çocuk ayrıdır.bunu ayıramayan adamları kendine getirmek için üç beş cinnet şart.
sizide kırmak istemiyorum aslında ama kına yaksın yorumunada yazmadan geçemicem,bir insanı yokluğunuzla bu kadar mutlu olabilecek kadar nasıl bunalttınız ki gidişiniz bir düğün olacak,kına olursa katılmak isterim :) siz kıymet bilmesenizde inşallah Rabbim onun emeklerinin karşılığını size muhtaç olmayacağı,üzerinde hak iddaa edemeyeceğiniz güzel bir ev,kendisine hakkıyla değer veren bir eş,bol muhabbetli bir yuva olarak versin