- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
- 43
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Yengede ne sabır varmış 10 sene dile kolay ödül verilmeli yengene bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E anne baba gitmeseydi hadi gidin diyebilecek miydi?muhtemelen konuşulmuş zaten. abi o yüzden annesine köye giderken burada bırakmayın demiş.
yetti gari bizi bize bırakın artık demek istemiş bence:)
Tamam bu konuda haklisiniz ben burayi atlamişim arkadaslar da uyarmisYoo konu sahibi de 10 yıldır onlarla yemek yiyormuş. Ne zaman abisi bizle kalamaz demiş o sıra trip atmak için yukarda yemeye başlamış. Kendisi düşünüp, kendisi bu duruma dur demek için değil yani. Üstelik annesi rahatsızmış sürekli gel in ye diyormuş. Abisi böyle demese yukarda yiyeceği yok. Hatta abisi gelse gönlünü alsa yeniden aşağıda yemeye devam edecek.
Öncelikle çok haklısınız, sonralıkla konu sahibinin yengesi misiniz?Bir de hayatta şöyle bir şey var ..
Bazı şeyleri eşin için , huzur için , mecburiyet için yaparsın .. yaparsın ... yaparsın .. 10 yıl olur yine yaparsın .. sonra bir gün her şey olması gereken hale dönüşür ve dünyanın en kötü insanı sen olursun ...
Çünkü o yaptıkların o 10 sene de senin görevin haline gelmiştir , Allah razı olsun denmez 10 yıl için .. ama 10 gün yapmadığın için Allah belanı versin derler
Iyi de durumu olan her aile cocuguna oturmasi icin bir evini acabilir. Sirf buyuzden kole gibi yemeklerine, caylarina, misafirlerine kadar hizmet etmek zorunda degil ki gelin. 2 ayri ev var sonucta. Herkesin kapisi ayri. Ayrica konu sahibin yasi ufak daha. Abisi belli ki o evi almak icin maddi olarak destekte bulundu. Gelin belki altli ustu oturacagiz diye kabul etti. Ama bunlar kendi evlerine 10 sene de bir ocak bile alamadan gelinin evine dolusmuslar. Kendi evlerini otel diye yatmadan yatmaya kullaniyorlar. Belki abisi tum kazancini bu evin alimi icin harcadi oyuzden daha cok hak sahibi. Konu sahibi 25 yasinda hala kendine yemek yapmaktan aciz. Asagida yiyemiyorum derdinde. Anne babasi kizim yukarda aç ve yanliz deyip keyiflerini bozup evlerine donmuyorlar. 1.5 aydir konu sahibi bir tup alip yemek yapamamis. Disardan yiyorum acim, kimseyle gorusmuyorum diye acitasyon yapiyor. Mantikli mi bu durum? Alismis gelinin yapip yedirmesine anneleri koye gittiginde de kendi basina kalmayacagi acikca belli. Yine ac kaldim bir yemek yapmadi derdine dusecek suanki durumuna bakilinca.Yahu kiz sadece benim evim mi diyor? Bugune kadar duzen oyleymis asagida yenilmis icilmis bunu gorumce mi yapmis? Anne babanin hatta en basinda gelinin sucu degil mi bunu boyle kabul etmek?
Kadin 10 yildir hepsine yemek yapiyormus. Evet aynen en buyuk problem de bu. Kadin 10 yildir neden hepsine yemek yapiyormus? Ozel hayat isteyen annesinin dizinin dibinden ayrilmayan erkek bulmayacak arkadasim boyleyken boyle.
Evlenirken kabul et ondan sonra gorumceyi evden gondermeye calis bu ne demek yahu?
Konu sahibi ben asagi incem o da esek gibi hizmetimi yapacak demiyor farkindaysaniz, butun yorumlar sanki olay boyleymis gibi yazilmis.
Zaten uzun zamandir size tepkili olan, yemege bile asagi inmeyen, kendi evinden cikmayan kadini sen keyfin icin koye gonderemezsin, bu kadar basit.
Merhaba KK nın birbirinden zeki hanımları,
Biz abimlerle altlı üstlü oturuyoruz abim evli gündüz abimlere iniyoruz hep yeme içme bir sadece yatmaya yukarı çıkıyoruz annem babam ve ben
Sorunum şu ki babamın emekliliğine az kaldı emekli olunca annemle babam köye yerleşecekler
Arada da köydeki evi tadilat yaptırmak için gidip geliyolar
Abim anneme 1 ay önce benim için burda kalamaz al onuda köye götür demiş bunu annem bana söyledi
Nasıl zoruma gitti anlatamam
O günden beri aşağıya inmiyorum hep yukardayım acıktıgım zaman dışardan yiyorum yukarda mutfak faaliyette değil çünkü
Anneme benim artık abim yok bundan sonra kesinlikle muhatap olmam alsın evi başlarına çalsınlar dedim yengem ve abim için
Aşağıya inmemem annemi çok üzüyor dert ediyor hep ama benim kararımdan cayma gibi bi niyetım yok
Abimede bişey demiyor benide ikna etmeye çalışıyor.
Abim gelip dediği laftan dolayı pişman olduğunu söylese affedebilirdim ama öyle bişeyde olmadı demek ki halinden memnun
Annem üzüldüğü için arada kaldım ama
Zaten bende annemler köye gittiğinde abimlerle yaşamaya yanaşmıyorum yukarda yemegimi yapıp yerim olur biter herkesin özel hayatı var sonucta
Ama annemle babam yaza kadar burdalar ve aşağıya inmiyorum herkesten uzaklaştım diye yakınıyorlar bana yükleniyorlar sürekli
Sizce ne yapmalıyım?
Dedijlerinizde haklısınjz ama o gelin daha ağzını açmadan kötü ilan ediliyor açsa daha beteri olacak belki10 yildir sesini cikarmayan ya saftir ya da halinden memnundur
Hakkini arayamayan koca kadina ben vicdan yapacak degilim
Yazik kadina 10 yildir bi kere basbasa yemek yiyememis kocasina romantik sofra kuramamis diye durumu ajite edemiyorum
Akli varsa fikri varsa ses cikarsaydi niye cikarmamis diyorum
Her seyin bi yolu yordami var ne diye boyle bi seyi kabul etmis ya bi durun siz napiyosunuz diye kocasina rest cekmemis diyorum
Konu sahibini hakli buluyorum ayy kiyamam evinden gondermeye calisiyolar demiyorum
Neden bunun baska yollari daha kolay yollari varken kadini evden gondermeyi seciyolar diyorum
Ortada madur goremiyorum herkes birbirinden beter herkes birbirinden suclu
10 yildir mutfagini yaptirmayan anne baba, buna ses cikarmayan gorumce, herkesin hizmetini yapan gelin, karisiyla ailesi arasinda dengeyi kuramayip karisini hizmetci gibi kullandiran, ayri ev acamayip evlenmeyi bilen abi
Neden bunun baska yollari daha kolay yollari varken kadini evden gondermeyi seciyolar diyorum
10 yildir mutfagini yaptirmayan anne baba, buna ses cikarmayan gorumce, herkesin hizmetini yapan gelin, karisiyla ailesi arasinda dengeyi kuramayip karisini hizmetci gibi kullandiran, ayri ev acamayip evlenmeyi bilen abi
Hadi en iyi ihtimalle yiyip içip evlerine çıksalar neyse o da yokiyide evler ayrı..
daha öncede yazdım aynı ev olsa abi o lafı etmekte hatalı olurdu.
kapı ayrı yeme içme bir sadece.
kadın kalsın evinde yapsın yemeğini bulaşığını çamaşırını vs vs.
ayrı ev açmayı becerememiş durumu da yok yani.
Butun yazdiklarinizda hem fikiriz inanin :). Sirf buyuzden kole gibi yemeklerine, caylarina, misafirlerine kadar hizmet etmek etmek zorunda degil ki gelin
Öncelikle teşekkür ederim ..Öncelikle çok haklısın, sonralıkla konu sahibinin yengesi misin?
E anne baba gitmeseydi hadi gidin diyebilecek miydi?
Abi bu durumda sorun cozmus olmuyor ki
Anneye babaya bi sey diyememis 10 yildir, simdi hazir gidiyoken şunu da alin bari tarzinda iş yapiyor
Bu konusmak, sorun cozmek degildir ki
Sorun gorumcenin alt kata inmesi degil ki sorun ailecek alt katta yasamalari
Anne baba inmiyor sadece gorumce iniyor olsaydi tamam hakliydiniz da durum o degil
Aayyy icim sisti yemin olsun :)iyide evler ayrı..
daha öncede yazdım aynı ev olsa abi o lafı etmekte hatalı olurdu.
kapı ayrı yeme içme bir sadece.
kadın kalsın evinde yapsın yemeğini bulaşığını çamaşırını vs vs.
ayrı ev açmayı becerememiş durumu da yok yani.
İlerde evlenmek istediğiniz de ve eşinizin kardeşi sizin gibi yanınızda kalmak istese buraya "görümcem bizimle kalmak istiyor yardım edin" diye konu açacağınızı garanti ederim. Elbette aile olunca zorda darda birbirine bakmalı, evinde de ağırlamalı, bakmalı, hoşgörülü olmalı ama bu bahsettiğim sizin durumunuz için geçerli değil. Sizin zamanında ailenizi uyarmanız gerekirdi bu durumun yanlış olduğu konusunda.İşiniz var gücünüz var eviniz var kendi evinizde kalın işte. Abim /ablam yalvarsalar bile gidip kalmam temelli. Onların da bir hayatı var sonuçta. Lütfen bunu hatırlayın.Merhaba KK nın birbirinden zeki hanımları,
Biz abimlerle altlı üstlü oturuyoruz abim evli gündüz abimlere iniyoruz hep yeme içme bir sadece yatmaya yukarı çıkıyoruz annem babam ve ben
Sorunum şu ki babamın emekliliğine az kaldı emekli olunca annemle babam köye yerleşecekler
Arada da köydeki evi tadilat yaptırmak için gidip geliyolar
Abim anneme 1 ay önce benim için burda kalamaz al onuda köye götür demiş bunu annem bana söyledi
Nasıl zoruma gitti anlatamam
O günden beri aşağıya inmiyorum hep yukardayım acıktıgım zaman dışardan yiyorum yukarda mutfak faaliyette değil çünkü
Anneme benim artık abim yok bundan sonra kesinlikle muhatap olmam alsın evi başlarına çalsınlar dedim yengem ve abim için
Aşağıya inmemem annemi çok üzüyor dert ediyor hep ama benim kararımdan cayma gibi bi niyetım yok
Abimede bişey demiyor benide ikna etmeye çalışıyor.
Abim gelip dediği laftan dolayı pişman olduğunu söylese affedebilirdim ama öyle bişeyde olmadı demek ki halinden memnun
Annem üzüldüğü için arada kaldım ama
Zaten bende annemler köye gittiğinde abimlerle yaşamaya yanaşmıyorum yukarda yemegimi yapıp yerim olur biter herkesin özel hayatı var sonucta
Ama annemle babam yaza kadar burdalar ve aşağıya inmiyorum herkesten uzaklaştım diye yakınıyorlar bana yükleniyorlar sürekli
Sizce ne yapmalıyım?
Bak yine yanlış anlaşılma genç kızımız abisi gitsin dedikten sonra yukarda yemek yemeğe başlıyor ...Aayyy icim sisti yemin olsun :)
Yahu ben konu sahibinin konuda yazdigi seye gore yorum yapiyorum.
Konuda demis ki ben suan kendi evimde yiyip iciyorum asagiya inmiyorum. Ona ragmen abim koye giderken bunu da alin gidin demis diyor.
Ben de diyorum ki zaten suan asagi inmiyorsa onu evden gonderemez.
Ha asagiya iniyor biz rahatsiz oluyoruz anne diyorsan o zaman da tum ailene de evleri mutfaklari ayiralim diye ben de helal olsun diyim
Konuda demis ki ben suan kendi evimde yiyip iciyorum asagiya inmiyorum. Ona ragmen abim koye giderken bunu da alin gidin demis diyor.