- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- Konu Sahibi willedwoman
Aha deneyenler dokuluyor teker teker.
Acilin
Acilin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ciddi denediniz ve faydasını gördünüzmü
gerçektenmidenedim. cok iyi geliyor. ay utandım şimdi.
Eğer seninkinin spermi çilek falan kokuyorsa bilemem de, ay o sperm kokusu..
Bak aklıma geldi ağzım yüzüm yer değiştirdi.
yok ya daha çok benzin gibi kokuyor.Eğer seninkinin spermi çilek falan kokuyorsa bilemem de, ay o sperm kokusu..
Bak aklıma geldi ağzım yüzüm yer değiştirdi.
:) midesi bulananlardan biride benim. İlişkiye girmekle yüze sürmek aynı değil ama. Ayrıca o kendini üst sınıf gören erkek milletine bu zevki yaşatmak isteyeceğimi hiiç zannetmiyorum. Spermim bile şifa diye dolanacaklar sonra :)))Bekarlar napsın.Ayrıca midesi bulananlar bilmem ne?
Siz nasıl ilişkiye giriyorsunuz?
Birde bu zaten bir tedavi yöntemi şekli, olabilir.
Bizimde sizin KV, KN konularınızdan midemiz bulanıyor ama birşey diyor myuz? demiyoruz.O zaman susun ve oturun
Ve yine erkeklerin egolarini tavan yaptikBenim herif de duymuş bunu her gün "sana krem yapiyim mi " diyo
Benim herif de duymuş bunu her gün "sana krem yapiyim mi " diyo
Benimki egodan değil çıkar ilişkisinden diyor,egolu bi insan olmadı hiç çok şükürVe yine erkeklerin egolarini tavan yaptik
Tebrikler
Tıbbi olarak pis kokmaması lazım aslında ya yedikleri ya da bir enfeksiyon neden oluyor olabilir pis kokuyaonu bende duymuştum ama çok iğrenç yahu
o pis kokusundan kusarım ben
Kadınları yanak yanağa öpmem artık
Valla ben hiç düşünmedim denemeyi ama hayatın kaynağı sonuçta ne kadar pis olabilir ha şöyle birşey var eşinden eminsen tek eşli isen enfeksiyon kapma gibi bir durum yoksa denenebilir. Ayrıca sperm mucizevi birşey hücre oluşumunu sağlıyor saf protein kaynağı vs. Ama kozmetik için hiç düşünmemiştimya çok şey denedim. ama bende tiksindiğim halde bunu düşünmeye başladım.
Benim herif de duymuş bunu her gün "sana krem yapiyim mi " diyo
canım güneş lekesi gibi ama büyük büyük lekeler@suzi0713 skar şeklinde mi lekelerin?