derdim yüzümdeki lekeler. sperm iyi geliyormuş bilen varmı???

denersem mutlaka sonucu yazarım buraya

İdrar versiyonundan sonra sperm mi çıkmış şimdi de Allah'ım bu gözler neler görecek daha bosverin lekeli kalsın herşeyin bir yeri yakisigi var o spermlerin yeri suratiniz olmamalı bence

İdrar versiyonundan sonra sperm mi çıkmış şimdi de Allah'ım bu gözler neler görecek daha bosverin lekeli kalsın herşeyin bir yeri yakisigi var o spermlerin yeri suratiniz olmamalı bence
onların asıl yeri daha tehlikeli canım çocukları zar zor büyüttüm. boşver yüzümde dursun daha iyi

İnsanlar Mide bulandırıcı bulmuş ama pis birşey değilki. Tiksinç iğrenç birsey değil ,ben tercih edermiyim yaparmiyim ? Yapmam.
Ama yapanda midemi bulandirmaz. Ayrıca şu çocuklarından meni toplayan kadın iyice sacmalamiş. Yapcaksaniz eşinizde yapın bari.

eşime whatsapp tan attım haberin linkini. tabi bu çok mutlu oldu sen yeterki iste diyo yazık. normal yoldan boşalacam zannetti. ama dedim boşa sevinme bu işi sen kendi kendine halledeceksin
Artık el birliğiyle çabalayacaksınız yaniKolay gelsin sonuçları heyecanla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…