derdim yüzümdeki lekeler. sperm iyi geliyormuş bilen varmı???

Bence cocuklarininki daha taze diye istemistir kadin

bu konu seni sıkıyorsa bakmak zorunda değilsin tatlım

yani ben cidden merak ettiğim için sordum deneyebilirmiyim bilmiyorum ama acaba yapanlar varmıdır diye merak ettim.

Ben denedim ve gerçekten işe yarıyor.
Eski iş yerimdeki bir hanımdan duydum 42 yaşındaydı 25 duruyordu. 20 senedir evliyim ve evlendiğimden beri bazen düzenli bazen aralıklı uyguluyorum demişti.
Kesinlikle leke, kırışıklık ve parlaklık açısından çok çok fark ediyor.
Tiksinç, iğrenç bir şey de değil iğrenç bulan insanları anlamak mümkün değil.
Göbeğinin üstüne boşalmasını istersin eşine hemen yüzüne sürersin yarım saat sonra da yıkarsın. Yüzündeki lekelerin evveliyatı nedir bilmiyorum ama kaybedeceğin bir şey yok dene bence eylül ayına kadar.

Kızmayın ama düşüncesi bile midemi altüst etti. Geçen yaz çil şeklinde minik lekeler oluştu bendede. Güneş kremimi değiştirmiştim ondan oldu galiba. Lavanta kürünü uyguluyorum 1 haftadır. İçilen bir kür. Karaciğeri temizlediği için saça ve cilde iyi geliyormuş. Henüz değişim yok bekliyorum bakalım.

Bende biliyorum bunu yapan bir bayanı. Iş arkadaşımdı. Yüzü gerçekten puruzsuzdu 38 yasinda sigara içen biriydi ama 20 yasindakilerin cildinden daha guzeldi.

bana hiç iğrenç gelmedi . evli olmadığım halde :)

Sivilce problemim her dönem olduğu için araştırdığımda hep sperm yöntemini okumuştum ben olsam kesinlikle denerdim ve bir gün evlenirsem sivilcelerim geçmemiş olursa kesinlikle deneyeceğim :))

Bekarlar napsın.Ayrıca midesi bulananlar bilmem ne?
Siz nasıl ilişkiye giriyorsunuz?
Birde bu zaten bir tedavi yöntemi şekli, olabilir.
Bizimde sizin KV, KN konularınızdan midemiz bulanıyor ama birşey diyor myuz? demiyoruz.O zaman susun ve oturun

Başlığın zaten yetti.
Konun sıkmıyor, igrendiriyor.
Geyiğe vurmussunnuz bi de..

Bir derdim var bolumu bunun için degil.
Ama belli ki
başkasına ait bir dert bulamadın (!) bugun.

Mune
senin derdinde benle herhalde. her insanın derdi kendinedir buda benim için dert. tekrar söylüyorum bu konu seni sıkıyorsa iğrendiriyorsa konuyla ilgilenme. açılan her konuya yazacaksın takip edeceksin diye bir şart yok.

ciddi denediniz ve faydasını gördünüzmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…