derdim yüzümdeki lekeler. sperm iyi geliyormuş bilen varmı???

401 mesaj yarisi geyik!

surun kuzum ne olacak. igrenecek bir durum yok. pis kokulu falan diye olmis bence eslerinin pisligi o.
bu gune kadar hic pis koku duymadim spermlerden.

yumurtayla karsilasinda insan ureriyor bu meret elbet faydali olur...

Burada evli olup mideleri kalkan nasıl oluyor ? Madem bu kadar iğreti duyuyorsunuz nasıl birlikte oluyorsunuz eşlerinizle derler adama .
Sonuçta öyle pis bir şey ve cinsi münasebet.
Değil yüze vücudunuza ve bikini bölgenize.
Aaaa ne çok ığrencccc canıımmm. Değil mi ama ..
Pes yanii ..

Lekeler cok mu yogun yogurt karbonat maskesi falan var bi inceleyin.bilmiyorum tiksinmezseniz deneyin
Iyi fikir . Ben de ilk başta çok araştırmıştım ama yoğurt yüzümün belli bölgelerinde nedense beyazlama yaptı. Elmacıklarımın altı ufak beyaz . Sivilce ve leke sorunlu olarak bende müzdaribim. Karbonat cildime iyi gelmedi ama göz altı morluklari için iyi geldiğini biliyorum .

Yapacak misin ?
Miden kaldiracaksa yap ama esinin yaninda durma oyle bari banyoda sur banyoda bekle :)

*tedavi edecekse bok bile sürülür.

*beyni gelişmemiş ülke insanlarının tepkisidir:ayyyy iğrennç,öğğğ sprem mııııııııı..v.s

*aslında bu tepkiler ezikliğini,cahilliğini,ahmaklığını kapatma yöntemidir.

Deneyin hem cildinize hem aşk hayatınıza yenilik gelir ben de kremlerin spermden yapıldığını okumuştum bi yerde... Deneyin hem bedava

İrrite demek istedin sanırım,buna mı takıldın sorusuna peşin cevap,evet

İrrite demek istedin sanırım,buna mı takıldın sorusuna peşin cevap,evet
İğrenç,iğreti,irrite.
Aslında hiç biri yoktur eğreti den günümüze halk dilinde farklı şekilde biçimlenmiştir.

Günümüz olarak iğreti kullanımdadır.
İrreti totodan uydurulan dile en kolay gelen kelime olarak kişilerin sallamasyon sonucu dilden dile yaygınlaşan kelime gibi bir şeydir.
Buna mı takıldın sorusuna peşin cevap,evet

Türkçe de İğreti, eğreti,geçici...İrrite ing. Tahriş edici,rahatsız edici
Güzel bir şeye vesile oldum :)
Türkçe de İğreti, eğreti,geçici...İrrite ing. Tahriş edici,rahatsız edici
Evet doğru söylemişim bir nevi neden irreti diyerek ingilizce kelime söyleyip dilimizi yozlaştırıyorsunuz Bir şeyi araştırıp öğrenmenize vesile olduğum için suan mutluyummm Yaşasın takıntılı insanlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…