- 17 Temmuz 2014
- 1.980
- 4.123
-
- Konu Sahibi willedwoman
Iyi fikir . Ben de ilk başta çok araştırmıştım ama yoğurt yüzümün belli bölgelerinde nedense beyazlama yaptı. Elmacıklarımın altı ufak beyaz . Sivilce ve leke sorunlu olarak bende müzdaribim. Karbonat cildime iyi gelmedi ama göz altı morluklari için iyi geldiğini biliyorum .Lekeler cok mu yogun yogurt karbonat maskesi falan var bi inceleyin.bilmiyorum tiksinmezseniz deneyin
Çay bardağimiDeve sidiginden sonraki nokta bu sanirim
Adam tam bosalacak uzativericen cay bardagini,doldur meyhaneci diye.
Yok ya,ben yapamam sanirim yuze surme islemini, tamam hucre yenileme ozelligi var da. Ne bileyim
İrrite demek istedin sanırımBurada evli olup mideleri kalkan nasıl oluyor ? Madem bu kadar iğreti duyuyorsunuz nasıl birlikte oluyorsunuz eşlerinizle derler adama .
Sonuçta öyle pis bir şey ve cinsi münasebet.
Değil yüze vücudunuza ve bikini bölgenize.
Aaaa ne çok ığrencccc canıımmm. Değil mi ama ..
Pes yanii ..
İğrenç,iğreti,irrite.İrrite demek istedin sanırım,buna mı takıldın sorusuna peşin cevap,evet
Yaw arkadaş biz bulup çocuk yapamıyoruz ,siz yüzünüze sürüyonuz nimet la o nimet ziyan etmeyin
Güzel bir şeye vesile oldum :)Türkçe de İğreti, eğreti,geçici...İrrite ing. Tahriş edici,rahatsız edici
Evet doğru söylemişim bir nevi neden irreti diyerek ingilizce kelime söyleyip dilimizi yozlaştırıyorsunuzTürkçe de İğreti, eğreti,geçici...İrrite ing. Tahriş edici,rahatsız edici