derdim yüzümdeki lekeler. sperm iyi geliyormuş bilen varmı???

Şu spermi yüze sürme tabiki abartı yapar mıyım yapmam sanki ama yorumlarda sperm komple iğrenç bulunmuş. tiksinç gelmiyor bana.
Kokuyorsa da sağlık sorunu vardır bence. Yüzüne sürmeye bu kadar iğrenen insanlar kokusuyla bu kadar yakınlaşmış olamazlar
Ayrıca insan kocasından tiksinir mi? Her ay adet oluyoruz kocam benim için böyle iğrenerek konuşsaydı vallahi çok üzülürdüm. Kaldıki sperm adet kanının yanında zemzem gibi kalır

Öyle bir şey var mı varsa bile nasıl yapılabilir aklım almıyor pek. Benim vercegim tavsiye de cok içaçıcı değil ama söyledigine nazaran cok daha iyi bence. Ayrıca söyledigini herkes de yapamaz. Ama ben kisinin kendi idrarının cildine sürdügünde tüm leke ve sivilcelerini gecirdigini duydum. Deneyen yakın tanıdıklarım var. Bunu denemen daha mantıklı olur

konu dışı olacak ama kendi idrarıyla kendi vajinasına surulurse kıllarda gözle gorulur şekilde azalma oluyormuş. idrar olmayabilir belki kaka suruyor die dediydi sankim. hafızam biraz bulanık da.

konu dışı olacak ama kendi idrarıyla kendi vajinasına surulurse kıllarda gözle gorulur şekilde azalma oluyormuş. idrar olmayabilir belki kaka suruyor die dediydi sankim. hafızam biraz bulanık da.
Siz iyi misiniz ya trollüyosunuz milleti

ben ciddiyim. hiç bi zaman şaka yapmıyorum. belki bunu söyleyen arkadaşım beni trollemiş olabilir . ne bileyim yaaa.

Siz iyi misiniz ya trollüyosunuz milleti
trol değil duydugumu ve gördügümü söylüyorum. İlk duydugumda inanılmaz iğrendim. Ama yapanları ve cok iyi sonuc alanları gördüm. Bu konu hakkında yurt dısında bi doktor kitap yazmıs adını bilmiyorum. Ve fransız kadınlar arasında cok yaygın bi yöntemmiş sadece sivilce icin değil ciltlerini genc ve saglıklı tutmak icin uyguluyorlarmıs arastırabilirsin

Nip tuck dizisi vardı, estetik doktorlarının hastalarına yaptıkları işlemleri konu alan bir diziydi. Bir bölüm bunu işlemişlerdi. Hatta kremini piyasaya sunmuşlardı. Kadın kendi çocuklarından alıyordu meniyi. Hayretler içerisinde izlemistim ama simdi igrenc olan o kadar sey var ki buna niye sasiriyoruz diyorum.

• işte ekşi sözlük

• efsane tartışma.

kocası "akşam seni kremleyeyim" diyen ablaya buradan selamlarımı yolluyorum.

detaylar için,

https://www.kadinlarkulubu.com/…ilen-varmi.1022450/
    27.07.2017 13:42 true blond
    cif olayina temel hazirlamis. hayret okuma gozlugu takarsan daha etkili olur kismina girmemis, girmeli bence.

bakalim golden shower neye iyi gelecek.

fakat isin asil uzucu kismi burdaki kadinlarin cogu spermi igrenilesi bir sey olarak goruyor ki, insan hayatinin devamliliginda spermin ve kadinlarin adet kanamasi diye adlandirdigi mukozanin hayati oneme sahip oldugu, insanligin cogalabimeyi bu iki siviya borclu oldugundan bir haberler.

ayrica taocu sex der ki; erkegin spermi hayatin ozudur ve ziyan edilemeyecek kadar degerlidir, aklinizda bulunsun.
    27.07.2017 13:44 ~ 14:00 blackbriar
    favori mesajım

eğitimin şart olduğunu gösteren tartışmadır.
    (bkz: eğitim şart)
    27.07.2017 13:45 ~ 15:46 flightair
    işler güçler'in bir bölümünde reklamını yaptıkları sahte balın cinsel istek arttırıcı özelliği olduğu ortaya çıkmıştı. tüm ülke sevişip rahatladığı için herkes mutluydu, pamuk gibiydi böyle. o geldi aklıma.
    27.07.2017 13:57 ravinrabbid
    *

şuna koptum ama:

"- ay koptum :) dur bana lazım o spermler düzgün boşal de bari adama :)
    + dedim bile yazık oda bir sevindi :d hergün mü lazım diyor. evet dedim ama boşa sevinme sen bana vericen ben bişey yapmıcam dedim :d"

adama yazık cidden.*

edit: oha, yumurta akını horoz spermi sanan var! "bu kadar iğrenecek bir sey yok bence yumurta akıda horoz spermi ama pişirip yiyorsunuz"

edit2: sonunda deneyen biri!

"ben denedim ve gerçekten işe yarıyor.
    eski iş yerimdeki bir hanımdan duydum 42 yaşındaydı 25 duruyordu. 20 senedir evliyim ve evlendiğimden beri bazen düzenli bazen aralıklı uyguluyorum demişti.
    kesinlikle leke, kırışıklık ve parlaklık açısından çok çok fark ediyor.
    tiksinç, iğrenç bir şey de değil iğrenç bulan insanları anlamak mümkün değil.
    göbeğinin üstüne boşalmasını istersin eşine hemen yüzüne sürersin yarım saat sonra da yıkarsın. yüzündeki lekelerin evveliyatı nedir bilmiyorum ama kaybedeceğin bir şey yok dene bence eylül ayına kadar."
    27.07.2017 14:00 ~ 14:18 melodramatic fool
    bi arkadaş) efsanesinin döndüğü konulardan biri daha.
    herkes duymuş ama kimse yüzüne boşalttırmamış. hepsinin de midesi bulanırmışmış.
    27.07.2017 14:05 konan asik
    27.07.2017 15:04 ~ 15:09 kemal trophy
    nip/tuck'ın bir bölümünü getirmiş hadise.
    bu fikirle krem üretip satıyor ve paraya para demiyorlardı filan.

sanırım spermin dermotolojik olarak cildin güzelleşmesine katkı sağladığıyla alakalı... yok oğlum öyle bir şey, varsa da ben bilmiyorum ama sürsünler tabi.
    27.07.2017 15:21 exfreak
    oyuna gelmeyin*
    27.07.2017 15:40 koalalumpur
    şu mesaja acayip güldüm:

--- mesaj ---

igrenilcek birşey yok aslinda.

kokuyor filan diyen arkadaşlar eşlerini doktora götürmesini tavsiye ederim.
    saglikli sperm kokmaz... kendine has kokusu vardir ama daha cok "findik" gibi kokar.
    yani kusulcak birşey degil.

--- mesaj ---

evet fındık gibi kokuyormuş o halde ne yapıyoruz beyler? bol bol fındık yiyip kokuyu arttırıyoruz böyle mis gibi kokmalı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…