- 17 Temmuz 2017
- 142
- 474
- Konu Sahibi willedwoman
Evet evet tebriklerr çok güzel bir şey yaptınızTürkçe de İğreti, eğreti,geçici...İrrite ing. Tahriş edici,rahatsız edici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet tebriklerr çok güzel bir şey yaptınızTürkçe de İğreti, eğreti,geçici...İrrite ing. Tahriş edici,rahatsız edici
hiçbir işe yaramıyor :) zaten leke tedavisi yazın yapılmaz. Kışın da lazerle minimum seviyeye indirebilirsin.kızlar günaydın,
benim cildim çok problemli lekeli bu benim için çok büyük bir dert. doktora gittim çok krem falan kullandım ama pek bir fayda göremedim. bugünde internetten araştırırken denk geldim sperm çok iyi geliyormuş taze spermle cilde maske yapıp 20 dakika sonra ılık su ile temizleniyormu. epey araştırdım. deneyen ve faydasını gören çok insan var. sonuçta evliyiz ayıp bişey yok. sizlerden deneyen faydasını gören oldumu.
Ingilizcede irrite diye bir sey yok yalniz, irritate dir oTürkçe de İğreti, eğreti,geçici...İrrite ing. Tahriş edici,rahatsız edici
Adama ne dicen. Yüzüme maske yapcamda avcuma bi pirt birakabilir misinkızlar günaydın,
benim cildim çok problemli lekeli bu benim için çok büyük bir dert. doktora gittim çok krem falan kullandım ama pek bir fayda göremedim. bugünde internetten araştırırken denk geldim sperm çok iyi geliyormuş taze spermle cilde maske yapıp 20 dakika sonra ılık su ile temizleniyormu. epey araştırdım. deneyen ve faydasını gören çok insan var. sonuçta evliyiz ayıp bişey yok. sizlerden deneyen faydasını gören oldumu.
hahahyyyyKimin yüzüne ne sürdügü belli degil en iyisi insanlarla sadece tokalaşmak..
AhahahahahahKimin yüzüne ne sürdügü belli degil en iyisi insanlarla sadece tokalaşmak..
asdfaksdhajksdh bu çok iyiydi.Kimin yüzüne ne sürdügü belli degil en iyisi insanlarla sadece tokalaşmak..
Orada oturmuyorsa zatenKonu sahibi ekşiye taşındı herhaldeÇokta popüler olmuştu hâlbuki Suzan Suzi