- 23 Ağustos 2012
- 14.229
- 37.405
- Konu Sahibi willedwoman
bağış meraklısı çok olur emin ol
orayı yıkarlar (cmylmz)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bağış meraklısı çok olur emin ol
Iyykbağış meraklısı çok olur emin ol
Öyle bir şey var mı varsa bile nasıl yapılabilir aklım almıyor pek. Benim vercegim tavsiye de cok içaçıcı değil ama söyledigine nazaran cok daha iyi bence. Ayrıca söyledigini herkes de yapamaz. Ama ben kisinin kendi idrarının cildine sürdügünde tüm leke ve sivilcelerini gecirdigini duydum. Deneyen yakın tanıdıklarım var. Bunu denemen daha mantıklı olurkızlar günaydın,
benim cildim çok problemli lekeli bu benim için çok büyük bir dert. doktora gittim çok krem falan kullandım ama pek bir fayda göremedim. bugünde internetten araştırırken denk geldim sperm çok iyi geliyormuş taze spermle cilde maske yapıp 20 dakika sonra ılık su ile temizleniyormu. epey araştırdım. deneyen ve faydasını gören çok insan var. sonuçta evliyiz ayıp bişey yok. sizlerden deneyen faydasını gören oldumu.
Öyle bir şey var mı varsa bile nasıl yapılabilir aklım almıyor pek. Benim vercegim tavsiye de cok içaçıcı değil ama söyledigine nazaran cok daha iyi bence. Ayrıca söyledigini herkes de yapamaz. Ama ben kisinin kendi idrarının cildine sürdügünde tüm leke ve sivilcelerini gecirdigini duydum. Deneyen yakın tanıdıklarım var. Bunu denemen daha mantıklı olur
Öyle bir şey var mı varsa bile nasıl yapılabilir aklım almıyor pek. Benim vercegim tavsiye de cok içaçıcı değil ama söyledigine nazaran cok daha iyi bence. Ayrıca söyledigini herkes de yapamaz. Ama ben kisinin kendi idrarının cildine sürdügünde tüm leke ve sivilcelerini gecirdigini duydum. Deneyen yakın tanıdıklarım var. Bunu denemen daha mantıklı olur
Siz iyi misiniz ya trollüyosunuz milletikonu dışı olacak ama kendi idrarıyla kendi vajinasına surulurse kıllarda gözle gorulur şekilde azalma oluyormuş. idrar olmayabilir belki kaka suruyor die dediydi sankim. hafızam biraz bulanık da.
trol değil duydugumu ve gördügümü söylüyorum. İlk duydugumda inanılmaz iğrendim. Ama yapanları ve cok iyi sonuc alanları gördüm. Bu konu hakkında yurt dısında bi doktor kitap yazmıs adını bilmiyorum. Ve fransız kadınlar arasında cok yaygın bi yöntemmiş sadece sivilce icin değil ciltlerini genc ve saglıklı tutmak icin uyguluyorlarmıs arastırabilirsinSiz iyi misiniz ya trollüyosunuz milleti
Yüce Rabbim her kadının cilt tipine uygun koca veriyormuş abla duydun mu?Ekşicileri toplamayın gene buraya..
Dün resmen hücum ettiler..
Yüce Rabbim her kadının cilt tipine uygun koca veriyormuş abla duydun mu?
İlk defa duyman çok normal şuan uydurdumÖylemiymiş hayırlı olsun o zaman,ilk defa duydum bunu:))
İlk defa duyman çok normal şuan uydurdum
Ekşiye düşmüş mü bu konu gerçekten
+1 bu iyiydierkeklerin çıkardığı bir şehir efsanesi gibi geldi.
-aşkım ağzıma boşalma tiksiniyorum
-tamam aşkım yüzüne boşalayım cildine iyi geliyormuş