derdim yüzümdeki lekeler. sperm iyi geliyormuş bilen varmı???

Ben bir ara meyve asitlerini denemistim. Cok iyi gelmisti. Ne yersem yuzume kabuklarini koyup bekletiyordum. ozellikle kayisi koyuyordum. Salatalik kabugu, elma... Gercekten faydasini gordum. Ama surekli yapmak kazim ve tabiki gunesten korumak lazim. Bir de bepanthen ve madecassol kremi karisimi kullananlar var. Lekeleri cikariyor mu bilmem ama hucre tenileyip cildi parlatiyormus. Sperm yerine onu deneyin derim.
Bepanthen plus krem 30 g
bepanthen krem yagsiz olani
Madecassol krem 30 g
karistirip yuzunuze surebilirsiniz.
Leke cikarmak icin bir de solante pigmenta 50+onermislerdi. ben denemedim ama lekeleri aciyormus. nemlendirici ve gunes kremi ozelligi varmis. pigmenta lekeleri aciyormus.

Çünkü bilim de kadını eziyor kadına bakmıyor erkeği yüceltiyor o sperme bile ne övgüler düzüyorlar yok kremlerde var yüzünüze sürün. Erkeklerin sıvısı onlar sürsün yüzlerine neden kadınlar sürecek erkeklerde de kırışıklık olmuyor mu? Onları değil kadınları eziyorlar basmakalıp şeylerin altına koyarak. Burdaki kadınlar makara yapıyor da işin bu ciddi yönü var kimse farkında değil. Daha bilimin başka ikiyüzlülüğü var ama konu dağılır başka konuda denk gelirse derim.
Misal adet kani :)
Nelere faydali kim bilir :KK70:
Ama kimse aciklamiyor :KK70:
Aciklasinlar bunu :KK70:

Bence buna kadinlar da erkekler de hep bir agirdan. Iyyyyyyy derler :KK70:

afrikada bi yerde, bakire kızları regl olduğuklarında özel çömleklere oturtuyorlardı ve reglleri bitene kadar orada besliyorlardı. biriktiriyorlardı, çok kıymetliydi o kan. bir belgeselde izlemiştim. ama kanı naptıklarını hatırlayamadım.

burda regl kanının afrodizyak etkisi var diye laf yaysak kovayla peşimizde koşarlar bence:eğlence::KK70::KK70:

Kizlar sizi iyice tiskindirmek istemem ama cilt bakim kremlerinde spermlerin kullanildigini duymuştum.:kusmuk:
Eger böyleyse herkes eşinin spermini kullansin diyorum ve faydasi oldugunu düşünüyorum.hatta salyangoz kremleride bu spermli kremler iddadasinsan sonra çıkmıştı.

afrikada bi yerde, bakire kızları regl olduğuklarında özel çömleklere oturtuyorlardı ve reglleri bitene kadar orada besliyorlardı. biriktiriyorlardı, çok kıymetliydi o kan. bir belgeselde izlemiştim. ama kanı naptıklarını hatırlayamadım.

burda regl kanının afrodizyak etkisi var diye laf yaysak kovayla peşimizde koşarlar bence:eğlence::KK70::KK70:
Afrikada kadin sunneti bile vaarsa hicbiseye sasirmam
Ay midem...:KK47::KK47:

Bir çok yerde duydum deneyenlere tr de pek yoktur ama .

Sperm yerine yumurta akı ya da aloe vera bitkisi kullanabilirsiniz ikisi de hücre yenileyici özellik taşımakta

Misal adet kani :)
Nelere faydali kim bilir :KK70:
Ama kimse aciklamiyor :KK70:
Aciklasinlar bunu :KK70:
Haha faydasını bilemem ama sancısına çözüm bulmadıkları sürece spermi övdükleri sürece bilime inancım kalmadı. Üniversitedeki profesör hocam derdi bilim de kadını ezer diye doğru demiş valla ben yeni yeni anlıyorum :olamaz:

kızlar günaydın,

benim cildim çok problemli lekeli bu benim için çok büyük bir dert. doktora gittim çok krem falan kullandım ama pek bir fayda göremedim. bugünde internetten araştırırken denk geldim sperm çok iyi geliyormuş taze spermle cilde maske yapıp 20 dakika sonra ılık su ile temizleniyormu. epey araştırdım. deneyen ve faydasını gören çok insan var. sonuçta evliyiz ayıp bişey yok. sizlerden deneyen faydasını gören oldumu.
Açıkcası ben de demem gibi gözüküyor .ROACCUTANE hap denedim mi ? Deneyipte sonuç alamayan yok. Şahsen arkadaşımın cildi sivilce , leke doluydu . Şuan eser yok... Üstelik ilacı yıllar önce kullanmıştı .(8 yıl önce)

Spermin leke cikarani makbuldur. :KK70:

Bunun yagli cildi var , kuru cildi var, karma cildi var. Her sperm, her cilde gelmez. Bunu da dikkate alin derim. :KK8:

Dipsiz not: Ben tercih etmem olur da bosanirsam oteki sahsa ne derim. :confused:

X