- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
- Konu Sahibi willedwoman
Yok ayol hicbiri , tas gibiyim benKirisiklik catlak vardir ama bak kaz ayaklarina iyi geliyormus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ayol hicbiri , tas gibiyim benKirisiklik catlak vardir ama bak kaz ayaklarina iyi geliyormus
2007de acilmis konu vuuumaziye gittim. bu konunun aynısı açılmıştı bundan yıllaaar yıllar evvel
tarih tekerrür eder diye boşa demiyolar
deneyen yazsın öğrenelim
Misal adet kani :)Çünkü bilim de kadını eziyor kadına bakmıyor erkeği yüceltiyor o sperme bile ne övgüler düzüyorlar yok kremlerde var yüzünüze sürün. Erkeklerin sıvısı onlar sürsün yüzlerine neden kadınlar sürecek erkeklerde de kırışıklık olmuyor mu? Onları değil kadınları eziyorlar basmakalıp şeylerin altına koyarak. Burdaki kadınlar makara yapıyor da işin bu ciddi yönü var kimse farkında değil. Daha bilimin başka ikiyüzlülüğü var ama konu dağılır başka konuda denk gelirse derim.
Bence buna kadinlar da erkekler de hep bir agirdan. Iyyyyyyy derlerMisal adet kani :)
Nelere faydali kim bilir
Ama kimse aciklamiyor
Aciklasinlar bunu
Kokusu çamaşır suyu gibi aynı.bekarken iş yerinde kızlar demişti de inanmamıştımKokusu cekilmiyor ya
Bence buna kadinlar da erkekler de hep bir agirdan. Iyyyyyyy derler
Safiye sultan diye kitap okumustum yabanci bi yazarin.Misal adet kani :)
Nelere faydali kim bilir
Ama kimse aciklamiyor
Aciklasinlar bunu
O adet kani da kocaya incirilince sana yeniden asik oluyormus diye duymustum bi ara...buyu olayi yani.
Safiye sultan diye kitap okumustum yabanci bi yazarin.
Guya osmanlida bakire kizlarin adet kanlarini topluyorlardi
Afrikada kadin sunneti bile vaarsa hicbiseye sasirmamafrikada bi yerde, bakire kızları regl olduğuklarında özel çömleklere oturtuyorlardı ve reglleri bitene kadar orada besliyorlardı. biriktiriyorlardı, çok kıymetliydi o kan. bir belgeselde izlemiştim. ama kanı naptıklarını hatırlayamadım.
burda regl kanının afrodizyak etkisi var diye laf yaysak kovayla peşimizde koşarlar bence
Ya yok artık ya :/
Doğruysa bile eşi olmayanlar naaapsın ha
Haha faydasını bilemem ama sancısına çözüm bulmadıkları sürece spermi övdükleri sürece bilime inancım kalmadı. Üniversitedeki profesör hocam derdi bilim de kadını ezer diye doğru demiş valla ben yeni yeni anlıyorumMisal adet kani :)
Nelere faydali kim bilir
Ama kimse aciklamiyor
Aciklasinlar bunu
Açıkcası ben de demem gibi gözüküyor .ROACCUTANE hap denedim mi ? Deneyipte sonuç alamayan yok. Şahsen arkadaşımın cildi sivilce , leke doluydu . Şuan eser yok... Üstelik ilacı yıllar önce kullanmıştı .(8 yıl önce)kızlar günaydın,
benim cildim çok problemli lekeli bu benim için çok büyük bir dert. doktora gittim çok krem falan kullandım ama pek bir fayda göremedim. bugünde internetten araştırırken denk geldim sperm çok iyi geliyormuş taze spermle cilde maske yapıp 20 dakika sonra ılık su ile temizleniyormu. epey araştırdım. deneyen ve faydasını gören çok insan var. sonuçta evliyiz ayıp bişey yok. sizlerden deneyen faydasını gören oldumu.