derdim yüzümdeki lekeler. sperm iyi geliyormuş bilen varmı???

:21::KK69:Bunu dert mi ediyorsunuz ben yalvarmıştım yüzüme boşal diye leke için de değil fantezili olsun diye. Yapamam dedi ne erkekler var ya :) Seninki kabul de etmiş durma yap kremler ohh.
Göbeğime de rica ettim onu da yapmadı :skandal:

Hanımlar sözlükleri bırakın lütfen, konuya yorumunuz varsa yazın rica ediyorum, bu konunun hit olması bdvye açılması yüzünden oldu sanırım, yoksa aynı içerikle bir konu vardı zaten ve bu yöntem bugün keşfedilmiş bir yöntem değil, tercih edilir veya edilmez o ayrı mesele.

Son düzenleme:
şaka yapıyosunuz heralde?

gerçi şaşırmam. daha önce kkda çil lekelerinden kurtulmak için yüzüne idrarını süren kadınları okumuştum.
Hiç olmazsa idrar kendi idrarımızdı başkasının organından çıkan bir sıvıyı yüze sürmek...dusuncesi bile tiksindiriyor:KK12:

ahahaha ay ben gülerim.
bu arada iğrenç diyen evli ve çocuğu olan kadınlar var onlar sanırım sporla uredi. o kusma emojisi koyduğunuz şey olmasa gobuslerinize bebek dolmazdi onu napacaksiniz : (
ayrıca sağlıklı sperm kokmaz, az biraz sebze meyve yedirin kocalariniza.

20 sene önce falan Lombak dergisi bu konuyu hikaye etmişti karikatürle. Adam sivilceli kız arkadaşını kandırıyordu iyi geliyor diye ve aylarca yüzüne boşalmak suretiyle kızı istismar ediyordu. Çocuktum aklıma kazınmış.

Evet kızlar, tiksinç de gelse bilimsel olarak bu bir gerçek. Ama beim okuduğum kaynakta cilt lekeleri için değilde özellikle gözkenarlarındaki kaz ayakları kırışıklığının önlenmesi amaçlı kullanıldığını duymuştum. Tabi ki kullanıp kullanmamak kişisel :)
ve hatta çoğu işe yarayan cilt kremlerinde kırışıklık vs.cilt yenileme olan kremlerde hayvan spermi kullanılmakta imiş.

maziye gittim. bu konunun aynısı açılmıştı bundan yıllaaar yıllar evvel :deli:
tarih tekerrür eder diye boşa demiyolar :confused:
deneyen yazsın öğrenelim:KK75:

X