- 26 Ekim 2015
- 8.281
- 19.907
- Konu Sahibi willedwoman
Niye tiksinesiniz ki yani esiniz sonucta daha önce yüzünüzden cok daha derin yerleri gitti onlar
He ya
Demekki oral sex hakkinda soru sorulsa burdaki kadinlar kalpden gidicek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye tiksinesiniz ki yani esiniz sonucta daha önce yüzünüzden cok daha derin yerleri gitti onlar
valla ben baslatmadim yumutanin beyazina horoz spermi diyen arkadasi bulöffff konu nerelere geldi
Kiyamamrecel ye recel. Kaka o kakaÇok mutsuzum su an.
Basmadıysalar da yakındırSuzinin de nasıl diyeyim,konuları bir tuhaf...Ayip degil evet. Ama bence igrenç. Konuyu acan yeni bir uye olsa kesin fake sanirdim. Eksiciler basti burayi diye actim konuyu ne yalan soyliym...
Arı kusmugu değil bildiğin bokuş :))
Ondan birşey olmaz
olurmu olurBurada spermi için demiyor ,bu belirtilen mineralleri gıda yoluyla alın diyor.
İnşallah yanlış anlayıp içen olmaz
Saf arı sütü dene canım . Sepenatural markasını internetten araştır.kızlar günaydın,
benim cildim çok problemli lekeli bu benim için çok büyük bir dert. doktora gittim çok krem falan kullandım ama pek bir fayda göremedim. bugünde internetten araştırırken denk geldim sperm çok iyi geliyormuş taze spermle cilde maske yapıp 20 dakika sonra ılık su ile temizleniyormu. epey araştırdım. deneyen ve faydasını gören çok insan var. sonuçta evliyiz ayıp bişey yok. sizlerden deneyen faydasını gören oldumu.
Bana da iğrenç gelmedi..Evli değilim de bana da iğrenç gelmedi. Benim anormal düşünüyorum bilemedim.
Ama bekleteceginiz için yoğurt karbonat maskesini tavsiye ederim.
Maskeler iyi gelmiyorsa bir krem var leke giderici eczanelerde satılıyor. Eczacıniza bir danisabilirisiniz expigment.
kız biz nerden bulup yapcezzzzz
Aynen herkes masumca dümdük iliskiye giriyo çünkü hic mi ekşın yok yav tamam anlatmayin kimseye tabiki de iyyy da demeye gerek yok yaniHe ya
Demekki oral sex hakkinda soru sorulsa burdaki kadinlar kalpden gidicek
Eşime aşkım akşam spermin lazim yarım çay bardağı yeter 20 dakika yüzüme masaj ile uygulayip durulicam cildi guzellestiriyormus dedim. INANMA OYLE SEYLERE SAF - SENIN CILDIN GUZEL - VERMEM dedi.
Ben yarim cay bardağina takildim :)) hahahah
İnşallah cok ince belli minyon bardaktir