derdim yüzümdeki lekeler. sperm iyi geliyormuş bilen varmı???

Ben de yıllar önce yengemden anneme anlatır iken duymuştum..
Ama yumurta aki da çok iyi geliyor ...
Tiksinmeyen yapabilir.
Eşiniz sonuçta.

Evli değilim de bana da iğrenç gelmedi. Benim anormal düşünüyorum bilemedim.

Ama bekleteceginiz için yoğurt karbonat maskesini tavsiye ederim.

Maskeler iyi gelmiyorsa bir krem var leke giderici eczanelerde satılıyor. Eczacıniza bir danisabilirisiniz expigment.

hahahaha :)
eşine durumu anlatma mizansenin aklıma geldi...

aşkımmm yaa... bir el at hadi....

o nasıl bişey yaa.....

ya da ateşli bir sevişmenin sonunda aşkım aşkım bak kavanoz burda, hadi buraya yüzüme bakım yapacağım mı diyeceksiniz... yani kendimi koyunca yerinize... ben yapmam ...

bence başka çarelere bakın...

sevgiler.

kızlar günaydın,

benim cildim çok problemli lekeli bu benim için çok büyük bir dert. doktora gittim çok krem falan kullandım ama pek bir fayda göremedim. bugünde internetten araştırırken denk geldim sperm çok iyi geliyormuş taze spermle cilde maske yapıp 20 dakika sonra ılık su ile temizleniyormu. epey araştırdım. deneyen ve faydasını gören çok insan var. sonuçta evliyiz ayıp bişey yok. sizlerden deneyen faydasını gören oldumu.
Saf arı sütü dene canım . Sepenatural markasını internetten araştır.

Evli değilim de bana da iğrenç gelmedi. Benim anormal düşünüyorum bilemedim.

Ama bekleteceginiz için yoğurt karbonat maskesini tavsiye ederim.

Maskeler iyi gelmiyorsa bir krem var leke giderici eczanelerde satılıyor. Eczacıniza bir danisabilirisiniz expigment.
Bana da iğrenç gelmedi..
Çünkü esin ile sevisir iken en özel bolgene temas ediyor..
Üreme sağlanıyor..
Sağlık için kullanılabilir.
Kaldı ki ilaclarin icerisinde neler var .

Eşime aşkım akşam spermin lazim yarım çay bardağı yeter 20 dakika yüzüme masaj ile uygulayip durulicam cildi guzellestiriyormus dedim. INANMA OYLE SEYLERE SAF - SENIN CILDIN GUZEL - VERMEM dedi.

X