derdim yüzümdeki lekeler. sperm iyi geliyormuş bilen varmı???

Aklıma ne geldi biliyor musun?
Hani salatalık maskesi ,kabukları da sürülüyor ya yüze
Acaba salatalık denilince mecazi anlamda mı anladılar :KK53:

Hhahaha:rolleyes: Yav sus sus en azından yüze iyi geliyormuş ,düşünsene ya mideye iyi geliyor deselerdi :KK35:

Tammam tmamam düşünmeyelim :rolleyes::rolleyes:

kızlar günaydın,

benim cildim çok problemli lekeli bu benim için çok büyük bir dert. doktora gittim çok krem falan kullandım ama pek bir fayda göremedim. bugünde internetten araştırırken denk geldim sperm çok iyi geliyormuş taze spermle cilde maske yapıp 20 dakika sonra ılık su ile temizleniyormu. epey araştırdım. deneyen ve faydasını gören çok insan var. sonuçta evliyiz ayıp bişey yok. sizlerden deneyen faydasını gören oldumu.
Doktor tavsiyesiyle soyluyorumki kesinle dogal.elma sirkesi ....alin aksam sabah suyla seyreltip tabiki ,cildinize uygulayin, gozenek kapama ,sivilcelere ama ozellikle lekelere birebir ,eger cildiniz yagliysa kurutma.problemi olmuyorsa gunde birkac sefer yapin iyice bastirarak silin

Sadece gece yatarken bile yapsaniz ki yikamayin, cok faydasini gorursunuz bence

Ama sakin direk sirke asla surmeyin ...samimi soyluyorum hasas cildiniz yoksa kesinlikle deneyin

benim bir arkadaşım bacağıdaki çatlaklar için denemişti bu yöntemi. kendisi yurt dışında yaşıyor ve çocu kadın bunu yapıyormuş. yaklaşık bir ay yaptı ve gerçekten cildi toplandı çatlaklar azaldı be pürüssüzleşti. gerçekten problem yaşıyorsanız bir deneyin derim.

kızlar günaydın,

benim cildim çok problemli lekeli bu benim için çok büyük bir dert. doktora gittim çok krem falan kullandım ama pek bir fayda göremedim. bugünde internetten araştırırken denk geldim sperm çok iyi geliyormuş taze spermle cilde maske yapıp 20 dakika sonra ılık su ile temizleniyormu. epey araştırdım. deneyen ve faydasını gören çok insan var. sonuçta evliyiz ayıp bişey yok. sizlerden deneyen faydasını gören oldumu.
Miden kaldırırsa dene ama bence dayanamazsın iyi bir doktora görün

X