- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
benim eşim de bana diyordu.. ben kızıyordum bende şimdi yazdım spermin lazım akşam bana diye
adam şaşırdı tabi. sonra konuyu anlattım.. istediğin kadar al dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim eşim de bana diyordu.. ben kızıyordum bende şimdi yazdım spermin lazım akşam bana diye
adam şaşırdı tabi. sonra konuyu anlattım.. istediğin kadar al dedi
yani eşimden eminim tabiValla ben hiç düşünmedim denemeyi ama hayatın kaynağı sonuçta ne kadar pis olabilir ha şöyle birşey var eşinden eminsen tek eşli isen enfeksiyon kapma gibi bir durum yoksa denenebilir. Ayrıca sperm mucizevi birşey hücre oluşumunu sağlıyor saf protein kaynağı vs. Ama kozmetik için hiç düşünmemiştim
Kadınları yanak yanağa öpmem artık
Yapmayın Allah aşkına.
Dermatoloji denilen bir bölüm var.
İlacı var ,kremi var ,lazeri var.
Bitkisel kürler var.
Ben erkek olsam kendi spermim de olsa eşim sürse yüzüne ,ne kadar güzelleştirse de tiksinirim
Sadece kadınlar mı?Belki erkekler de uygulamıştırBu doğru olan bişey,özellikle afrika kabilelerindeki kadınların uyguladığı bir yöntemdir..
Birde arkadaşım yapmıştı,bekarken çok sivilcesi vardı sonra azalmaya başlamıştı..
Sadece kadınlar mı?Belki erkekler de uygulamıştır
Biz oğlumun sivilceleri için boşuna 6 ay cildiyeye gitmişiz,o kadar ilacı kremi boşuna uygulamışız.Meğer dermanı kendindeymiş
Diğer yazanları bilmem de senin bu mesajlarından sonra deneyen olur gibime geliyorOnu bilemem artık,hatta belgeselde seyretmiştim bunu
10 yıldır evliyim çok önemli bi ayrıntı kaçırmışım.. Kokuyo mu gerçekten yaaa, hiç farketmedimonu bende duymuştum ama çok iğrenç yahu
o pis kokusundan kusarım ben
prezervatif den
Diğer yazanları bilmem de senin bu mesajlarından sonra deneyen olur gibime geliyor
Diğer yazanları bilmem de senin bu mesajlarından sonra deneyen olur gibime geliyor
Aklıma ne geldi biliyor musun?Millet akşama 4 gözle kocasını bekliyor
Deneyin bence
İşe yararsa biz de yaparız