• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim yatak odam

Tombulkedi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2022
426
625
18
30
Yakında taşınacağız. Bu yüzden evde eksik neler varsa esimi almaya ikna ettim. Başka şeylerle birlikte gözüme batan birşey var. Yatak odası takımımız alfemonun sağlam bir modeli ama gardrop kısmına ben sığmıyorum. Kışlıkları yazlıkları ayrı ayrı kaldırmak istemiyorum. özellikle hurca koyup biryerlere kaldırınca zaten tipleri kayiyor. Bundan ziyade yazin ortasında üşüyen biriyim. Kısacası yaz kış ayrımım yok aslında ama yer de yok. Mesela bu gardrop benim olsa eşime bir tane daha alsak yatak odasında çok mu abes olur ? (Malesef aynı modele baktım ama üretmiyor artık Alfemo bu yüzden ayni takım olmayacak alırsak) Yatak odası çok mu darlaşır ?

Bir tane ihtiyacınıza uygun gardrop alıp
Yazlık-kışlık ya da çok kullandıklarımız-az kullandıklarımız şeklinde ayırabilirsiniz.
Eşimle benim ayrı olmasını istemezdim ama ben olsam.

Bir tane ihtiyacınıza uygun gardrop alıp
Yazlık-kışlık ya da çok kullandıklarımız-az kullandıklarımız şeklinde ayırabilirsiniz.
Eşimle benim ayrı olmasını istemezdim ama ben olsam.
Bu da sürekli içindeki eşyaların sirkülasyon una sebep olmaz mı bu da iş. Çok mu üşendim bilemedim.

Cok standart dışı büyük bir ev tutmayacaksaniz eğer, Tr'deki evlerin odalarina 1 gardrop duzgun sigarsa sukrediyoruz genelde. Ikincisi imkansiz. Cok darlasir. Genelleme yapabilirim, cogu ev icin gecerli bu. Yazlik kislik ayirmamak isteyen biri icin birkac çözüm var : 1)giyinme odasi yapmak , 2)kapsul gardrop sahibi olup cok az minimal esya bulundurmak. Baska yolu yok gibi. Isteginiz biraz abartili. Yaz ortasinda usuyen birine kenara kaldirilmis 2 hirka yeter. Absrtmayin bence

Bende Alfemo nun yatak odasını kullanıyorum.Tasinmaktan dolayı sürgüsü bozuldu.Dediginiz gibi bana da yetmiyordu.Bende yatakla aynı renkte yeni dolap aldım diğerini de yatakları koymak için yüklük yaptırdım.

Mevcut gardropun aynısından yaptırın. Biri sizin olur diğeri eşinizin.

Ben duvardan duvara yaptırdım dolabı, evet biraz daralttı odayı ama çok kullanışlı oldu.

Bu da sürekli içindeki eşyaların sirkülasyon una sebep olmaz mı bu da iş. Çok mu üşendim bilemedim.
Neden olsun ki zaten ne koyarsanız koyun yine iki dolap kullanılacak aynı anda. Yazlık kışlık sürekli iki dolap arasında değişmeyecek hangisini kullanıyorsanız yıkayıp yine o dolaba koyacaksınız. Ben mi anlamadım acaba olayı :(

Cok standart dışı büyük bir ev tutmayacaksaniz eğer, Tr'deki evlerin odalarina 1 gardrop duzgun sigarsa sukrediyoruz genelde. Ikincisi imkansiz. Cok darlasir. Genelleme yapabilirim, cogu ev icin gecerli bu. Yazlik kislik ayirmamak isteyen biri icin birkac çözüm var : 1)giyinme odasi yapmak , 2)kapsul gardrop sahibi olup cok az minimal esya bulundurmak. Baska yolu yok gibi. Isteginiz biraz abartili. Yaz ortasinda usuyen birine kenara kaldirilmis 2 hirka yeter. Absrtmayin bence
Giyinme odasına oda yetmez ya

İki dolap yatak odasında çok kötü durur. Ayrı bir odada giyinme odası ben sevmiyorum. Daha büyük düz bir model alsanız? Her takıma giden dolap modelleri de var. Üst ve askılığın en alt kısmında kışlıklarınız durur. Mevsim geçince yer değiştirirsiniz.

Neden olsun ki zaten ne koyarsanız koyun yine iki dolap kullanılacak aynı anda. Yazlık kışlık sürekli iki dolap arasında değişmeyecek hangisini kullanıyorsanız yıkayıp yine o dolaba koyacaksınız. Ben mi anlamadım acaba olayı :KK43:
Peki iki tane üstelik takım bile olmayan gardrop bir odada tuhaf olur mu? Hadi ona göre yatak odası büyük ev bulabildik diyelim

Bunların ikisi de aynı odada mı? Yatak odasında mı? Takımlar mı?

Evet ikisi de yatak odasında iki farklı köşede duruyorlar, takım değiller renkleri aynı. Beni rahatsız etmiyor farklı olması zaten ytak odasının dizaynını kimse görmüyor bizden başka 😃

İki dolap yatak odasında çok kötü durur. Ayrı bir odada giyinme odası ben sevmiyorum. Daha büyük düz bir model alsanız? Her takıma giden dolap modelleri de var. Üst ve askılığın en alt kısmında kışlıklarınız durur. Mevsim geçince yer değiştirirsiniz.
Bunu da düşündüm peki bu takımı oğluma oda yapsam olur mu ki onun için de çok mu absürt olur 5 yasinda. Bir tarafına eşya koyarım

Back