Hiç değilse arada bi noktalama işareti kullanırdım.Mrb kızlar sitede yeniyim biraz kendimden kısaca bahsedeyim 24 yaşında 2 yıllık evliyim 4 aylık bir bebeğim var genel olarak mutlu bir aileyiz hiç bir problemimiz yoktu birbirimiz severek evlendik eşim bnle evlenmek için baya ugrasti takı 4 5 ay önce eşimin abileriyle arası bozuldu işini değiştirdi birkaç hafta iş bulmadi bunalıma girdi fekan işte o aralarda instegram hesabı açmis gizliden bn açmasını istemiyor dum ortak açmak istiyordum hatta bnm instegram var ortak fotoğrafları mız o bnden habersiz açmış siteden bn hiç fark etmeidm teli ortada şifre sini biliyorum arada bakardım takı 1 hafta önce sine baktım instegram bildirim gelmiş bn şok oldum hiç beklemiyordum suphelenmiy ordumda hep evden işe gider hafta sonlarında birlikte vakit geçiririz instegram giriş yaptım takipçi takip ettiği yok ama.bitkac kadinla mesajlamis karşıdaki kadınlarda ya dul yada evli çocuklu olanlra ve yaşça büyük bir tanesi 45 yaşında eşinden boşanmış tabi bn sinir krizi geçirdim genelde cinsellik yönünden konuşmuşlar eşimin 1 hafta burnundan getirdim valizmi topladım evden çıkacaktım ağlayrak izin vermedi kendi ni öldüreceğini söyledi sadece birkaç mesaj olduğunu öyle bunaldiginda arada girdiği söyledi ama bn ayrılmayı kafama koymuştum ağladı yeminleri etti kurana el bastı kimseyle bulusmadigi birdaha yapmayacağına yemin etti çocuğum var gelirim yok ailemede gidecm onların durumuda iyi değil köy yeri herkes evliligikze ozenirdi uyumlu bir çift olduğumuzu söylerlerdi ama eşimin yaptığı asla affedilir gibi değil içimde hep süpe telini sürekli evde bırakıyor işe giderken playstore hesabı felan kedi telimde açtım instegram hesabınızda. Kapattım hala napicagimi bilemiyorum siz olsyaidniz napardiniz
ama.bitkac kadinla mesajlamis karşıdaki kadınlarda ya dul yada evli çocuklu olanlra ve yaşça büyük bir tanesi 45 yaşında eşinden boşanmış
Hızlıca yazmak.istedim baya uzun diye dikkat ederimHiç değilse arada bi noktalama işareti kullanırdım.
Öğrendiğim gece ilaç icecektim okadar kendimk kaybettim. eşim elimden alıp okendisi içti sonradan kustu baya kötü oldu. sürekli özür diliyor o kadınların önemsiz olduğunu boşluğuna denk geldiği anlatıyor ama bnm için sogumuy ör bı turlu bnm hamileliğim son ayında konuşmaları var onları gördükçe kötü oluyor um .
Hızlıca yazmak.istedim baya uzun diye dikkat ederim
Önlisans mezunuyum. daha atanmadım ailemden farklı bir şehirde yaşıyoruz. bebeğim küçük suanlik çalışma durumum yokBu erkeklerinde her haltı yiyip ortaya çıkınca ağlayıp zırlamaları yok mu? Nasıl tiksindirici. Eee sorarlar adama madem bu kadar üzülecektin ortaya çıkınca çıkmadan önce nasıl gayet keyfin yerindeydi diye! Şahsen ben ağlayıp, zırlasa karşımda daha çok öfkelenirim. İkiyüzlülük bu. Hata ettim ne yapsan kararına saygı duyuyorum dese daha az öfkelenirdim. Ancak ağlasınlar. İşe girebilir misiniz? Ona göre cevaplar değişir.
Sen de boşluğa düştüğün vakit instagramdan erkeklerle cinsel içerikli konuşmalar yapsan eşin affeder o vakit?Öğrendiğim gece ilaç icecektim okadar kendimk kaybettim. eşim elimden alıp okendisi içti sonradan kustu baya kötü oldu. sürekli özür diliyor o kadınların önemsiz olduğunu boşluğuna denk geldiği anlatıyor ama bnm için sogumuy ör bı turlu bnm hamileliğim son ayında konuşmaları var onları gördükçe kötü oluyor um .
Hızlıca yazmak.istedim baya uzun diye dikkat ederim
Önlisans mezunuyum. daha atanmadım ailemden farklı bir şehirde yaşıyoruz. bebeğim küçük suanlik çalışma durumum yok
İşle ilgili değilde cinsellik yönünden konuşmaları var iki kadında evli kocaları var yani eşimin evli olduklarını da bilmelerine rağmen konuşmaya devam etmiş sürekli ne zman müsiat olursun ne zman yazayım tarzındaAy hiç inanmıyorum kıymeti yoktuysa neden sizinle paylaşmak dururken gidip elalemin kadınıyla paylaşmış özellerini. Sizi kandırmaya çalışıyor.
Haklısınız Oan çok kötüdum kendimi kaybettim gözüm bebeği bile görmüyor du evden tek çıkacaktımKüçük bebeğiniz var ve kocanız dangalak diye intihar mı edecektiniz? Oha diyorum başkada bir şey demiyorum. Bebeğinize üzüldüm.
Asla küçümsemek için söylemiyorum ama hiç belli olmuyor biliyor musun? Ben yazıyı okurken max lise mezunudur dedim kendi kendime.Önlisans mezunuyum
Haklısınız Oan çok kötüdum kendimi kaybettim gözüm bebeği bile görmüyor du evden tek çıkacaktım
İşle ilgili değilde cinsellik yönünden konuşmaları var iki kadında evli kocaları var yani eşimin evli olduklarını da bilmelerine rağmen konuşmaya devam etmiş sürekli ne zman müsiat olursun ne zman yazayım tarzındabir kadın başka bir kadına bunu nsl yapabilir ki bir taneisne ulaştım boşanmış 45 yaşında kızı bnm.yaismda yeni evlenmiş kızına mesjalarini attım attım diye kadın bı delirdi kızdı
Haklısınız Oan çok kötüdum kendimi kaybettim gözüm bebeği bile görmüyor du evden tek çıkacaktım