Derdim var

Tek konu fuhuş yuvasına dönmeleri de değil. çocuklara da kötü şeyler öğretiyorlar. estetik bağımlısı olan kendisiyle barışamayan genç kız doldu etraf daha18 yaşında oradakileri ünlü olmayan fenomenleri göre göre kadınlar acayip kuşlara benzedi estetikten bilmem neden.geri kalan ne her şeyin fotosunu çekip görgüsüzlük yapmak bunu yedim şunu yaptım vs. ne tarafından bakarsan bak elinde kalıyor

Basit yerler bence ve hoşlanmıyorum zorunda da değilim kendi fikrim.karaktersiz adi insanlar oralarda aranıyorlar kimse kusura bakmasın

Ee ben de hoşlanin, herkes girmeli demiyorum zaten. Aranmayan adam oralarda dolaşmiyor, kimseyi zorla üye yapmiyorlar herkesin kendi secenegine kalmiş.
Öyle platformlar var olmayinca karaktersiz adamin karakterli olacak hali yok.

Ee ben de hoşlanin, herkes girmeli demiyorum zaten. Aranmayan adam oralarda dolaşmiyor, kimseyi zorla üye yapmiyorlar herkesin kendi secenegine kalmiş.
Öyle platformlar var olmayinca karaktersiz adamin karakterli olacak hali yok.
Doğru diyorsunuz ki aynı şeyi demişiz tabii ki kişiyle alakalı karaktersiz olan yapıyor ama bence seviyesiz yerler.

Ilac mi ictiniz yazik ya sizin size muhtac olan bir evladiniz war nasil onu dusunmezsiniz kusura bakmayin anne baba olmayi bildiyseniz cahilce davranislardan uzak duracaksiniz keske ilac icmeye yeltenmek yerine o evi terledebilme cesareti gosterseydiniz sartlar ne olursa olsun.Bu suphe pesinizi birakmayacak cunku...

Bu şüpheyle yaşamak çok zor.

Of şu kocalarınıza hapis hayatı yaşatıp durmayın. Adamın seni aldatmamasını böyle başında bekçi gibi durarak mı sağlayacaksın gerçekten? Azıcık kendine saygın olsun, bırak kocan KENDİSİ İSTEDİĞİ İÇİN KENDİ AKLI FİKRİ HÜR İRADESİYLE sana sadık kalsın. Herkes evliliğimize özenirdi yazmışsın ama maşallah sanki kocan seni aldatmak için can atıyormuş da sen de playstore’una kadar almış seni aldatmasın diye canla başla didinip kendini parçalıyorsun. Madem senin kocanın ayrı instagramı olursa seni aldatacak, burada bir sorun var dimi tatlım? Hep boynunda iple tutamazsın ki adamı

Evet görüntü alman lazım. Zaten inceleme yapıldıgında hespalrın kimelere ait oldugu çıkıyor. Ortada aldatma varsa eş kusurlu görülüp davayı sen kazanırsın böylelikle tazminat alırısn (genelde veriyolar zaten) çocugun için destek alırsın mal varlığı ikiye bölünüyor tabi bir sürü kuralı var bunun. Çok zorlu bir süreç içindesin anladığım kadarıyla sırtını dayacacak kimsen yok ama emin ol o zaman daha güçlü oluyorsun. Bu durumdasn kurtuldugunda hergün şükür edeceksin yapman gereken tek bişey var o adamdan kurtulmak he eğer boşanamazsanda korkar yapamazsan ozmaan destek almanı tavsiye ederim yoksa bu hissettiklerin içten içe seni yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…