Merhaba ablalarım. 16 yaşındayım. Babam kendisini kaybedene kadar içiyor. Saçma sapan nedenlerden dolayı annemle tartışıyorlar. Mevzu bana dönüyor bu sefer de. Benle tartışıyorlar. 3 ay boyunca anneannemde kaldım. Gerçekten bu üç ay içerisinde hiç ağlamadım, kavga etmedim. Annemler de telefonda konuşurken tuğçe olmadığında kavga etmiyoruz mutluyuz diyor. Babam da ilaç kullanıyordu bıraktım tuğçe yokken diyor. Sınav haftaları bu sıkıntıyı çok çekiyorum. Kavga ediyorlar beni de sürüklüyorlar. Annem bazen benden nefret eder gibi konuşuyor. Anneannemle dedem bana asla böyle davranmadı. Ben onların yanında mutluyum. Ailemin yanında sürekli kavga olduğu için mutlu değilim. Lisemin bitmesine 2 yıl var. Bu süreçte ne yapacağımı hiç bilmiyorum cidden. Sürekli evde tek başımayım. Babam dışarı çıkmama da izin vermiyor. Dışarıda ders çalışıp arkadaşlarımla oturamıyorum. Ne yapacağım ablalarım
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.