adamla da görüşmüyor. 2 oğlu var zaten biri kendisiyle kalıyor diğeri büyük teyzeyle kalıyor. o da babasının yanında çalışıyor güya ama adam yüzüne bile bakmıyor ahh o kadar karışık ki ..Allah Allah yetiskin oglu var calismiyor. Habire sizden para istiyor. Gondermeyin yaa ne munasebet. Oncesinde de iyi bir iliskisi yokmus annenizle. Ogluna soylesin is bulsun veya hala nikahli oldugu kocasindan istesin.
annem diyor ki elimde avucumda birşey yok. ki gerçekten yok emekli olduğum dönem de görüşüyor olsaydık yine verirdim işini görecek kadar aama anlamıyorAcirken acinacak hale düserseniz. Elinizden geleni yapin ama fazlasina cogu kisinin imkani yok. Birgün hayir dediginde yine kötü olacaklar gibi. Üzülmeden aile icinde konusarak anlasin. Böyle duygusal davranarak cözüm elde edilmez
Ee adamla ayrilsin o zaman. Dededen dul ve yetim maasi kalmaz mi teyzeye.?adamla da görüşmüyor. 2 oğlu var zaten biri kendisiyle kalıyor diğeri büyük teyzeyle kalıyor. o da babasının yanında çalışıyor güya ama adam yüzüne bile bakmıyor ahh o kadar karışık ki ..
keşke kopsa onlar olmadan daha rahattı kafamızCok zor bir durum. Yardım etmeseniz yine bağlar kopacak yardim etseniz bir yere kadar. Bunca sene nasıl geçinmişler peki ?
Onlarinda durumu kötüdür olabilir. Inanirimda ama annenizib sagligi elinden gitmeden birdaha aralari kötü olmadan cok verip kötü olmaktan sakinin. Hic vermeyin demiyorum. Bir ufak mutfak alisverisi bile katkidir.annem diyor ki elimde avucumda birşey yok. ki gerçekten yok emekli olduğum dönem de görüşüyor olsaydık yine verirdim işini görecek kadar aama anlamıyor
yaparım bunu kesinlikle yaparım ama ardı arkası kesilmez diye korkuyorum.Onlarinda durumu kötüdür olabilir. Inanirimda ama annenizib sagligi elinden gitmeden birdaha aralari kötü olmadan cok verip kötü olmaktan sakinin. Hic vermeyin demiyorum. Bir ufak mutfak alisverisi bile katkidir.
Okadar karismayin. Yardiminda bir siniri var.bir de aklıma takılan bu kadar uzun zamandır nasıl zaman aşımından dahi boşanmamış olmaları ? ihbar etmeyi düşündüm ama kesin bizden bilirler.
adam başka bir kadınla yaşıyor kendi çocuğu kendi resmiyette halen evli oldukları için karısı diyorum bunlar bu kadar muhtaçken sahip çıkmıyorsa başka ne yapılabilir ki?Okadar karismayin. Yardiminda bir siniri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?