- 11 Aralık 2018
- 41.150
- 255.685
- 598
mersine hiç gitmedim hep istedik ama terettütde kaldik kalabalik oluyor özellikle göcmen çok oluyor dediler flomingo sitelerine bakmiştim netten hangisi güzel ve denize yakin olan kaç numaracocuklarla hayatda kapadokyaya falan gıdemezsınız bırı sırtınızda bırı elınızde o koca yer altı sehrını nasıl gececeksınız ıhlara vadısınde nasıl yuruyeceksınız ımkansız :)
denızı sıcak sevıyorsanız ulkenın en sıcak suyu mersındır tuz oranı bolgesel konumdan dolayı bende cok sıcak severım antalyaya alanyaya gıdemıyorum usuyorum denızınde cunku :) mersinde flamenko ya gıdıyoruz bız susanoglunda az otesı mersin ayaş orasıda guzel ama susanoglu daha cocuklu aıleye uygun sahıle kuma sahıp flamenko sıtesınde kaldık denıze sıfır sıte gunluk ev gıbı dızayn edılmıs sıtenın kendı bahcesınde cocuk havuzu kamelyaları falan da var evden dırek mayoyla cıkıyorsunuz zaten sıtenın bahcesınde kahvaltınızı yapıp dırek sahıle gecıyorsunuz sahıle sıfır ben cocukluyken oraya gıttım ve mudavımı oldum havalar ısınsın yıne gıdıcem sezon dısı ozellıkle gıdıyorum zaten mersın hep sıcak sahılde 3 kısıydık koca sahıl bızımdı rahat edersınız
cocuklar suda oynarken yorulur uyur sızde dınlenırsınız oyle kapadokya falan mumkun degıl yuruyemezsınız cocuklarla havuza da gıtmeyın mıkrop kaparsınız
valla benım tek gordugum alman kadınlarıydı hatta kendımden utanmıstım 70 yasında kadının yanında annesı gıbı duruyorum dıye fıstık gıbılerdı masallah :) hıc gocmen gormedım merkezınde oturan gocmen cok onu mu dıyorlar acaba .mersine hiç gitmedim hep istedik ama terettütde kaldik kalabalik oluyor özellikle göcmen çok oluyor dediler flomingo sitelerine bakmiştim netten hangisi güzel ve denize yakin olan kaç numara
İşte bublarin detaylarını bilmediğim için konu açtım bende teşekkür ederimGap turu yorucu. 3 yasindaki cocuga da pek uygun degil hamile bir kadina da bence. Mesafeler uzak. Bir yere kadar ucakla gidiyorsun ama sonra hep 2, 2.5 saatlik mesafeler var habire gidiyorsun.
Termal tatil hamilelikte uygun mu bilmiyorum.
Kapadokya da uygun degil. Bol yurumeli, yer alti sehrine girmeli, vadide gezmeli inmeli cikmali bir tatil benim hamileyken cok tercih edecegim bir sey degil.
Ben olsam 2 cocukla agustos eylul gibi giderdim. Havasi temiz yerlerde benim oglan hep uyuyor sakin oluyor. 3 aylikken kemere gitmistik. 6 aya kadar cok rahat bebek bakimi. Ama tabi cocugunuzu en iyi siz tanirsiniz.
Kayak yapmam zaten bence kar tatiline gidin yürüyüş fln yapın anlaminda demişlerdir o konuda eşimden veto yedim ztn hamile halinle düşersin karda demişti :)Buradaki kar kayak tatili diyen arkadaslari dehsetle okuyorum. Hiç kayak yaptilar mi bilmiyorum pek de sanmiyorum. Yoksa kimse hamile bir kadina bunu önermez.
Kapadokyayi da onermiyorum sogugu bir yana yer alti sehirlere, tunellerden iki buklum gecmeniz gerekiyor.
Bence en iyisi eylülde deniz tatili. Hatta cocuklarla cok rahat edebileceginiz cok kaliteli hizmet veren bir otel onerebilirim (ilgilenirseniz ozel mesaj atayim burda reklam olmasin)
Kapadokya Yorucu dediler bende vazgeçtim belki haftasonu kaçamağı olabilir çok gezmemek kaydı ileKapadokya olabilir o zaman yada bati karadeniz ,bartin ,katamonu,safranbolu evlerinin huzur verici bir havasi var kapadokyaya gitmediyseniz orasi da çok güzel ürgüpte peri bacaları gibi taştan oyma otantik şekilde çok şirin pansiyonlar var
Çok güzel hayaller valla:) ağlayan bebekle hayal ediyorum hep ben mi buyituyorum gözümde herkes gidiyo da:) eşim de stresli bı insandır çocukları belimize bağlayalım gezelim kafasında değil sırf ben istiyorum diye gitcek o yüzden onu haklı cikarmayip konforun on planda olduğu bişey yapmam lazım , anneleri götürerek gidebilirim ama onu düşünüyorum :)Sehriniz ne?
Marmaradaysaniz sizi yormayacak ağva şileye gidebilirsiniz. Gol manzarasi falan vsr. Cok guzel yerler. Masukiye de ayni sekilde. Hem yakin hem ekonomik...
Ya da ille de TATIL derseniz bozcaadaya gidebilirsiniz. Once canakkaleye gidin gezin. oradan geyikliye minubus. Sonra da arabali vapurla bozcaada... bambaska bir yer. Hem denize girmesen de eski evleri, agaclari, ucsuz bucaksiz denizi,insan mutlu oluyor. Ben agustos ayinda gitmistim ama iki gunu sadece denizle harcamistim.. kalan gunlerde adada gezmek daha keyifliydi.
Karadeniz bölgesindeyseniz amasra da cok guzel,ailecek gezilecek. Vapura falan binersiniz,tepeye cikarsiniz, sahilde kahvalti yaparsiniz... turkiyenin her yeri cennet...
Mayısta dogan bebek ağustosta tatile cikabilir bence bolca D vitamini alirsiniz ailecek.Kistan rezervasyon yapin bir otele.Fazla giysi almayın bebeğe bence cabuk büyüyor. En az masraf bebekken zaten.
Tatilde de kocanizla paylasin bebekle siz, 3 yasla kocaniz ilgilensin. Beklentiniz de yüksek olmasin gidince.. Bebekle ,cocukla tatilden tek beklentim yemek pisirmeyip birkac gun temizlik yapmamak hepsi bu.
Çanakkale Bozcaada hoşuma gitti . İzmit deyimAbant tatili olabilir mi. Hangi bölgedesiniz?
Kapadokyayı ben de önermiyorum. Yeraltı şehirleri vadiler. Cip sasarilerine katılamadıktan sonra eğlenemezsiniz. Çocuklu ve hamileyken de bunlar çok zor. Gap ve karadeniz tatilleri de çok yorucu olur. Kaz dağları çanakkale bozcaada bolu benim tavsiye edebileceklerim.
Eskiden anlasamiyoduk ama ikimiz de kendimizi torpuledik anlaşıyoruz herşeye de koşar sağolsun anneleri götürebilirim hem birbirilerine de arkadaşlık ederlerYazlık kiralayabilirsiniz güzel bir yerden havuzlu denize yakın. Hem sezondan daha uygun oluyor fiyatları hemde hava hala çok güzel oluyor. Kv ile iyi anlaşıyorsanız neden olmasın hem işinize bile yarayabilir. Eşinle baş başa akşamları gezmeye gidebilirsin çocuk uyurken annelere bırakıp :)
O zaman şimdiden erken rezervasyon la almak lazımDoğumdan sonra ağustos hatta Eylül başı tatile gidin, bundan sonraki hayatınızda en rahat ve keyifli tatiliniz bu olacak.
Ayrıca hamilelere kaplıca, sıcak su, havuz vb yasaktır.
Aynen öyle, eylül ilk yarısı hala havalar çok sıcak ama çocukları güneş çarpmayacak kadar ılık oluyot antalya.O zaman şimdiden erken rezervasyon la almak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?