Nereye mesela hamileyken yorucu olmayanKültür gezisi yapın.
İlla deniz kum şart değl bence.
Şuanda havalar çok soğuk biraz isinsa Mart Nisan gibi heralde en iyisi olur çok agirlasmazsam tabiTarih olarak ne düşünüyorsunuz
Kapadokya olabilir o zaman yada bati karadeniz ,bartin ,katamonu,safranbolu evlerinin huzur verici bir havasi var kapadokyaya gitmediyseniz orasi da çok güzel ürgüpte peri bacaları gibi taştan oyma otantik şekilde çok şirin pansiyonlar varŞuanda havalar çok soğuk biraz isinsa Mart Nisan gibi heralde en iyisi olur çok agirlasmazsam tabi
Doğu turu olabilirNereye mesela hamileyken yorucu olmayan
Giderim aslında ama o kadar uzun yol iki çocukla.gidemem diye düşünüyorum minimum 10 saat sürecek deniz olan bı yere gitmek , aslında beni tatil değil yol korkutuyo ve bebek emmeyecek sağlık sorunları nedeni ile emziremiyorum, ağlayınca meme ver sussun rahatlığı da yok, mamayı her dk veremiyosun saatleri var .Siz kendinizi bu şekilde yorucu olur, sıkıcı olur diye şartlandırdığınız için psikolojik olarak yorulursunuz elbet. Yazın tatile gidilir temmuz-ağustos sizin için ideal aylar. Eylül de olabilir.
Ama yok illa ben gitmem diyorsanız tarihi kültürel gezi planları yapabilirsiniz. Nereler ilginizi çekiyor? Nereleri görmek istiyorsunuz instagramda sayfalar var öneriyorlar bakabilirsiniz.
Eylülde.annemi de alıp gidebilirim onu da düşündüm. Bu sefer de kayınvalidm e ayıp mu olur çünkü oğluma o bakiyo , bakarken iyi tatile gitmeye gelince kendi anneni götür nasıl olur. ya da hepsini mi götürsem toplayıp tabi herkes kendi parasını versin diye anlaşmak lazım :)bence Eylül'de ailecek yaz tatiline gidin. Bende Mayıs ın sonuna doğru doğum yapacağım ama ilk çocuğum hayallerimde eylül'de tatile gitmek var. Son aylarda karadeniz turu biraz riskli olabilir çok yokuşlu yaylalı falan yerler çünkü. Belki Kapadokya olabilir ama
Yazlık kiralayabilirsiniz güzel bir yerden havuzlu denize yakın. Hem sezondan daha uygun oluyor fiyatları hemde hava hala çok güzel oluyor. Kv ile iyi anlaşıyorsanız neden olmasın hem işinize bile yarayabilir. Eşinle baş başa akşamları gezmeye gidebilirsin çocuk uyurken annelere bırakıp :)Eylülde.annemi de alıp gidebilirim onu da düşündüm. Bu sefer de kayınvalidm e ayıp mu olur çünkü oğluma o bakiyo , bakarken iyi tatile gitmeye gelince kendi anneni götür nasıl olur. ya da hepsini mi götürsem toplayıp tabi herkes kendi parasını versin diye anlaşmak lazım :)
Bu yaz ben de hamile olduğum ve sıcak beni çok yorduğu için deniz tatili yapmak istemedim havuza da doktor izin vermedi. Hamileyken de kaplıca yasak zaten. Biz de eşimle batı Karadeniz turu yaptık kendimiz organize ederek. Göynük Safranbolu da çok güzel konaklarda kaldık ve Konak sahipleri ile arkadaş olduk. Benim ailem yazları Ordu'da yaşadığı için en son oraya kadar gittik orada da yaylaları gezdik çok güzel oldu 1 haftalık yol macerası. Ben o zaman 3.5 aylık hamileydim ve engelli kızım var 8 yaşında. O yorulup acıktığında durduk kendimizi fiziksel olarak yormadan gezdik. Şimdi 20 gün sonra inşallah Doğum yapacağım ve kafa olarak çok dinlenmiş girdim kışa ve Doğum sürecine hele yemyeşil doğa Harika göller akarsular ruhumuz dinlendi.Şimdi derdin bu mu diyeceksiniz hayır aslında ekonomik maddi , manevi, kaynana , eş vs bir sürü derdim var ama bunu konuşasim geldi :)
3 yaşında bir bebiş ve karnımda 4 aylık bebis adayım var. Doğum Mayıs ortası görünüyor. Bu sene tatile.gidemicem iki çocukla.imkansiz. hamileyken yaz tatiline de gidemiyorum doğum öyle.bir zamana geliyor ki Kıbrıs a bile.gitsem havalar ve deniz soğuk olur. Ben banyo suyu gibi sıcacık deniz sevenlerdenim
Hamilelikte önereceginiz bir tatil türü var mı, termal havuza mi gitsem, çok yorucu olmayan bir gap turuna mı gitsem. Kapadokya ya mi gitsem.
Bu kadar hevesli olmamın nedeni oğlum çok yorucu bir bebekti. Bundan 3 ay öncesine kadar bakkala.bile.gidemezdim perişan olurdum eşim bizi sokaklardan toplardi . Hiç laf dinlemez AVM lerde fln ne zaman ciksam ya eşim peşinden koşturur kan ter içinde kalır ya da ben onsuz çıksam hızına ve isteklerine yetisemedigim için ( yürüyen merdivenden sürekli inip çıkmak, gideceğimiz yönün tersine gitmek,. Cafede oturmak isterim koşup sokaklara kendini atmak) ya ben bişey anlamam ya da ağlama krizi ile biterdi. ) Çocuğa bişey oldu birden sakinlik ve olgunluk geldi. Elimi tutuyo benimle geziyo mutlu oluyo , hayallerimdeki çocuklu anne oldum resmen ilk defa ama bu sefer de hamileyim.
Yeni çocuk doğacak herşeye sıfırdan başla minimum üç sene daha, üstüne iki çocukla çok daha zor olacak gezmesi. Bu nedenle son şansım diye düşünüyorum dogurmadan bir aile gezisi yapmak. Çok da pahalı olmaması lazım , bebek masrafı çok olacak , ücretsiz izne ayrilcam bizi çok zorlayacak .
Fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?