- 9 Kasım 2019
- 107
- 84
- 28
- 29
- Konu Sahibi BettyRuble
temiz çoook güzel villalar bulursunuz detaylı bakın derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz ne kadara tuttunuz canımBiz villa tuttuk sehrin gobeginde denize yakin havuzlu ve havuzu disaridan gorunmeyecek sekilde
Cocukla gezelim gorelim spontene olayi okuyunca bile asiri yorucu geldi valla
Siz ne kadara tuttunuz canım
Ya biz fiyattan cok istanbula yakin olusu ve iki geceligine gidecegimiz icin tercih ettik bende tereddutle gittim tabiki. Muhafazakar oteller istanbula cok uzak kisa tatil icin gutmeye degmiyor yani antalyada falan guzel oteller varda bir haftaligina falan gitceksen degiyor bize gore. Ben oteli arayip dedim ben kapaliyim hic boyle misafiriniz geliyormu evet tabi hep geliyolar falan dediler zaten ful ceken bir otel yalan soylediklerini dusunmedim ve pismanda olmadim tekrar gitmeyi düşünüyorumFyatları daha da uygun oluyor değil mi ya? Muhafazakar oteller ateş pahası ama sizin dediğiniz yerlerde de acaba rahat edebilir miyim sorusu hep kafamı kurcalamıştır.
Gitmeden sormak çok mantıklıYa biz fiyattan cok istanbula yakin olusu ve iki geceligine gidecegimiz icin tercih ettik bende tereddutle gittim tabiki. Muhafazakar oteller istanbula cok uzak kisa tatil icin gutmeye degmiyor yani antalyada falan guzel oteller varda bir haftaligina falan gitceksen degiyor bize gore. Ben oteli arayip dedim ben kapaliyim hic boyle misafiriniz geliyormu evet tabi hep geliyolar falan dediler zaten ful ceken bir otel yalan soylediklerini dusunmedim ve pismanda olmadim tekrar gitmeyi düşünüyorum
Özeldn bana otel adını yazar mısınız rica etsem?Ya biz fiyattan cok istanbula yakin olusu ve iki geceligine gidecegimiz icin tercih ettik bende tereddutle gittim tabiki. Muhafazakar oteller istanbula cok uzak kisa tatil icin gutmeye degmiyor yani antalyada falan guzel oteller varda bir haftaligina falan gitceksen degiyor bize gore. Ben oteli arayip dedim ben kapaliyim hic boyle misafiriniz geliyormu evet tabi hep geliyolar falan dediler zaten ful ceken bir otel yalan soylediklerini dusunmedim ve pismanda olmadim tekrar gitmeyi düşünüyorum
Haşemayla girmeyi sorun etmem ama keyif alacağımı sanmıyorum :) villayı herkes yemek konusunda sevmiyor gibi oysaki yemek yapmak benim için pratik olduğum keyif de aldığım bir konu zaten yaz akşamları kuru fasulye pilav yenmiyor ki kolay yoldan ızgaralar salatalar yenir işte.
O civarları düşünüyoruz keşke benim de gidebileceğim yakınlarım olsaydı aslında görümcem teklif etmişti geçen sene ama.
Süper darısı bize ben de severim görümcemi.Biz çok iyi anlasiyoruz, yasitiz ve cocuklar da yasit gibi, birlikte oynuyorlar biz rahat ediyoruz cocukluyken iyi anlasilan bir aileyle tatil yapmak iyi oluyor denk getirebilirsiniz dusunebilirsiniz.
Bu sene de bayramda biyerler ayarlamayi dusunuyoruz birlikte yine fethiye taraflarinda, ama biz hic yemek yapma isine girmiyoruz cikip pratik biseyler yiyip geziyoruz. Kalabalik olunca izgara salata yapmak bile yorucu olabiliyor bir gun guzel bir restoranda keyif yapip ertesi gun hamburgerle gecistirebiliyoruz.
Bit pire gibi insana yayılan şeyler olmaz düzgün bir yerse. Ama küçük kertenkele böcek örümcek olur. Sonuçta orası doğanın ortasında alanlar ve bunlar da doğanın sahipleri.Bungalovda börtü böcek derdi cok olmuyor mu ama?
Merhaba kızlar.
Temmuz ya da ağustosta eşim ve oğlumla bir yerlere gitmek istiyoruz ama içime sinen seçeneği bulamıyorum.
Öncelikle şunu söyleyeyim. Başörtülüyüm, böyle olunca her yerde eğlenilmiyor her otele gidilmiyor, her aktivite yapılmıyor.
Muhafazakar otelleri çok sevmiyorum eşimle ayrı deniz ayrı havuz saçma geliyor daha evvel gittik ama boşa giden para oldu resmen
Villa bakayım dedim az önce. Yorumlarda örümceğiydi arısı sineği hemen kapattım sayfaları çok tiksinirim örümcekten
Otel ya da villa olmasın gezelim görelim arabayla spontane diyorum, dinlenelim derken daha mı yoruluruz eziyete dönüşür mü çocukla diye korkuyorum.
Kafam baya karışık anlayacağınız.
Özetle tesettürlü bir kadına, 1 yaş bebeği olan bir aileye ne önerirsiniz. Bilenler beri gelsin.
Dip not olarak da söyleyeyim 10.000 lirayı aşmayacak bir bütçe mevcut.
antalya da prima donna pattara diye kendinden havuzlu butik otel var villa şeklinde evler bir bak istersenMerhaba kızlar.
Temmuz ya da ağustosta eşim ve oğlumla bir yerlere gitmek istiyoruz ama içime sinen seçeneği bulamıyorum.
Öncelikle şunu söyleyeyim. Başörtülüyüm, böyle olunca her yerde eğlenilmiyor her otele gidilmiyor, her aktivite yapılmıyor.
Muhafazakar otelleri çok sevmiyorum eşimle ayrı deniz ayrı havuz saçma geliyor daha evvel gittik ama boşa giden para oldu resmen
Villa bakayım dedim az önce. Yorumlarda örümceğiydi arısı sineği hemen kapattım sayfaları çok tiksinirim örümcekten
Otel ya da villa olmasın gezelim görelim arabayla spontane diyorum, dinlenelim derken daha mı yoruluruz eziyete dönüşür mü çocukla diye korkuyorum.
Özetle tesettürlü bir kadına, 1 yaş bebeği olan bir aileye ne önerirsiniz. Bilenler beri gelsin.
Bakıyorum hemen teşekkürler.antalya da prima donna pattara diye kendinden havuzlu butik otel var villa şeklinde evler bir bak istersen
amannn ne villası yaa tatile gidiyo insanlar bide yemeklemi ugrasıcaklarbu büütçeye çok temiz villalar bulabilirsiniz tabi kamp vs de yapılabilir ama her yerde denize giremeyecekseniz sizin için sıkıcı olabilir sanki :)
10 bine iyi yer bulursun villayı falan salla zaten tatil dedigin acık bufedir yaa deniz havuz keyif kalıteli otellere git isim yapmıs oyle 200 odalık yerler olmasın ultra hersey dahillere bak neye takıldıgın önemli esin yada sen neden u tarz otellerde rahat edemiyosun pekiMerhaba kızlar.