Derdim oyun bulmak oldu

DevranDoner

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.430
912
123
Kizlar bi bakın, internette ariyorum ariyorum bulamiyorum

Akşamları bebek uyunca evde eşimle kaliteli zaman gecirmek icin arada bir oynayabilecegimiz oyunlar ariyorum. Var mi tavsiye edebileceginiz? Zar kullanilmayan oyunlar istiyorum olur mu:)

ayy ne kadar güzel düşünmüşsünüz, ama hiç aklıma gelmiyo, biz evde genelde tavla falan oynuyoruz ya da ingilizce çalıştığımız için ingilizce kelime bulma falan oynuyoruz o kadar.

Trivial Pursuit vardi. Anamm ne oynardik biz. Resmen tiryakisi olmustuk. Cok eglenceli bir oyun hem de ogretici. Tavsiye ederim..

Tabu falan oynasaniz çok zevkli :)
Cok sagol canim.. Tabu denen oyunun sadece adını duydum zevkliyse bi bakiyim arastirayim ok
ayy ne kadar güzel düşünmüşsünüz, ama hiç aklıma gelmiyo, biz evde genelde tavla falan oynuyoruz ya da ingilizce çalıştığımız için ingilizce kelime bulma falan oynuyoruz o kadar.
Tavla bize göre değil canim.. ingilizce oyunlar olabilir ama:)) bu fikir cok hosuma gitti bakçünkü esim ingilizce ogrenmek istiyor ve surekli ogretmedigimden dert yaniyor. Ingilizce ogretmeniyim ben.. yiginla oyunum var:) ama inan bu hic aklima gelmemisti..
Satranç on numaraoyun
Satranc super canim cok haklisin.. o aklima geldi de cok ciddi kacar diye dusundum

Trivial Pursuit vardi. Anamm ne oynardik biz. Resmen tiryakisi olmustuk. Cok eglenceli bir oyun hem de ogretici. Tavsiye ederim..
Canim cok sagol. Nerden temin edilir ki.. hemen alirim kiz heveslendirdin:)) ogretici olması da tam istedigim gibi.. hem eglenceli ilsu istiyorum hem de zamani bosa gecirmeyecek tarzdan.. aslina bakarsan asıl maksatim monotonluga, ayni seylere son versin

D&R' den ya da çocuk oyuncaklari satan avm dukkanlarindan bulabilirsin. Metro marketten bulabilirsin.. Puzzle'larin yaninda oluyor...

D&R' den ya da çocuk oyuncaklari satan avm dukkanlarindan bulabilirsin. Metro marketten bulabilirsin.. Puzzle'larin yaninda oluyor...
Yazmani beklerken google'dan baktim. Gittigidiyorda bir suru cesidi var oyunun. Genel kültür sorulari olani tavsiye ediyorsun herhalde sen demi canım?

Scrableın ingilizcesi varmış haberin yoksa söyleyeyim dedim.

Satranç fikri güzel ama ben kaç kere söylememe rağmen benimki bir zahmet edip öğretmeye başlamadı
Özellikle kuçük çocuğu olan veya çocuk isteyen çiftlerin bu oyunu bilmeleri gerekiyor.çocuğa öğretmek ve onunla oynamak için.

Yok valla ciddi değil çok keyifli.şiddetle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…