• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim oyun bulmak oldu

Nasıl bir oyun canım, anlatır mısın? Iki kişilik mi? Çocuklarlar da oynanabilen bir oyun mu?

İki kişilik bir oyun, çok basit birkaç kuralı var, ama her oynayışınızda yeni stratejiler geliştirebildiğiniz, hamlelerinden karşınızdaki kişinin hırslarını, kişiliğini okuyabildiğiniz bir oyun.

Çocuklarla oynayabilirsiniz, zekalarının gelişimine önemli katkısı olacaktır eminim.

Eğer merak ettiyseniz, şuradan bir başlangıç yapabilirsiniz, anlatım türkçe:
http://playgo.to/iwtg/turkish/

Bence playstation oynayin hem esiniz sıkılmaz hem siz eglenirsiniz diye dusunuyorum ben sahsen cok severdim oynamayi da ergenken oynardim simdi unuttum oynamayi :D :D :D

Genel kültür oyunu.. Internetten ayrintilarina bakabilirsiniz..
İki kişilik bir oyun, çok basit birkaç kuralı var, ama her oynayışınızda yeni stratejiler geliştirebildiğiniz, hamlelerinden karşınızdaki kişinin hırslarını, kişiliğini okuyabildiğiniz bir oyun.

Çocuklarla oynayabilirsiniz, zekalarının gelişimine önemli katkısı olacaktır eminim.

Eğer merak ettiyseniz, şuradan bir başlangıç yapabilirsiniz, anlatım türkçe:
http://playgo.to/iwtg/turkish/
Çok teşekkür ederim canım.zahmet ettin.bakıyorum hemen.:KK15:

Sen o minnak seneye sana bir şey yaptıracak mı sanıyorsun??:KK48:Bol bol dinlen ve sohbet et eşinle.:KK48:
1 yaşında ve şu anda hicbirsey:KK12: yaptirmiyo zaten. Hersey ona odakli oldu da o yuzden yeni arayışlara girdim, arada sirada bile olsa bi degisiklik olsun diye.. aksam zaten yorgunluktan cöküyorum:KK1:

1 yaşında ve şu anda hicbirsey:KK12: yaptirmiyo zaten. Hersey ona odakli oldu da o yuzden yeni arayışlara girdim, arada sirada bile olsa bi degisiklik olsun diye.. aksam zaten yorgunluktan cöküyorum:KK1:
İste o yüzden dedim bedenini d i nlendir diye.yine de sen bilirsin tabi.:KK51:

İste o yüzden dedim bedenini d i nlendir diye.yine de sen bilirsin tabi.:KK51:
Katiliyorum zaten canim sana.. dinlenmeye o kadar ihtiyacim var ki sorma.. ama be ek uyuyunca hemen biz de uyursak bu kez de hic bir paylasimimiz olmuyor.. zaten bunu arada bir oynayalim diye araştırıyorum. . Her gun mümkün değil. .:KK35:

Katiliyorum zaten canim sana.. dinlenmeye o kadar ihtiyacim var ki sorma.. ama be ek uyuyunca hemen biz de uyursak bu kez de hic bir paylasimimiz olmuyor.. zaten bunu arada bir oynayalim diye araştırıyorum. . Her gun mümkün değil. .:KK35:
Çocuk uyduktan sonra hayat başlıyor.ben napacagimı şaşırırdım.iş mi yapsam, kitap mı okusam, uyusam mı vs.ki genelde uyumayı tavsiye ederler.ama ben hep iş yaptım.keşke uyusaydım.benimki 6 yaşında.genelde beraberyatarız üstünü örtmüyor diye.ben sabaha kadar üstünü örtmekle uğraşırım v e kalitesiz uyku uyurum tabi.hep yorgunum hep yorgun:KK34::KK51:

Back