- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi DevranDoner
Oyunun asli ingilizce zatenScrableın ingilizcesi varmış haberin yoksa söyleyeyim dedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyunun asli ingilizce zatenScrableın ingilizcesi varmış haberin yoksa söyleyeyim dedim.
Nasıl bir oyun b u canım?Trivial Pursuit vardi. Anamm ne oynardik biz. Resmen tiryakisi olmustuk. Cok eglenceli bir oyun hem de ogretici. Tavsiye ederim..
Biliyorum satranci kıss. Az mi oynadim taa ortaokuldan beri.. Keyifli de sanki daha keyifli oyunlar arıyorumYok valla ciddi değil çok keyifli.şiddetle tavsiye ederim.
Tabi öyle de Türkçesiyle oynuyordu herkes.bir suredir ingilizcesini gelistirmek isteyenler için, çocuklar için falan ingilizcesi de çıkmış .Oyunun asli ingilizce zaten
Hımmm anladımmmBiliyorum satranci kıss. Az mi oynadim taa ortaokuldan beri.. Keyifli de sanki daha keyifli oyunlar arıyorum
Iki kisilik lazim simdilik.. minnak büyüyünce üç kişiliklere geceriz:)Hımmm anladımmmİki kişilik öyle bir oyun bilmiyorum ben.
Tabu da grup oyunu.kalabalık daha zevkli bence.
![]()
Nasıl bir oyun canım, anlatır mısın? Iki kişilik mi? Çocuklarlar da oynanabilen bir oyun mu?
Nasıl bir oyun b u canım?
Sen o minnak seneye sana bir şey yaptıracak mı sanıyorsun??Iki kisilik lazim simdilik.. minnak büyüyünce üç kişiliklere geceriz:)
Genel kültür oyunu.. Internetten ayrintilarina bakabilirsiniz..
Çok teşekkür ederim canım.zahmet ettin.bakıyorum hemen.İki kişilik bir oyun, çok basit birkaç kuralı var, ama her oynayışınızda yeni stratejiler geliştirebildiğiniz, hamlelerinden karşınızdaki kişinin hırslarını, kişiliğini okuyabildiğiniz bir oyun.
Çocuklarla oynayabilirsiniz, zekalarının gelişimine önemli katkısı olacaktır eminim.
Eğer merak ettiyseniz, şuradan bir başlangıç yapabilirsiniz, anlatım türkçe:
http://playgo.to/iwtg/turkish/
1 yaşında ve şu anda hicbirseySen o minnak seneye sana bir şey yaptıracak mı sanıyorsun??Bol bol dinlen ve sohbet et eşinle.
![]()
İste o yüzden dedim bedenini d i nlendir diye.yine de sen bilirsin tabi.1 yaşında ve şu anda hicbirseyyaptirmiyo zaten. Hersey ona odakli oldu da o yuzden yeni arayışlara girdim, arada sirada bile olsa bi degisiklik olsun diye.. aksam zaten yorgunluktan cöküyorum
![]()
Playstation mıBence playstation oynayin hem esiniz sıkılmaz hem siz eglenirsiniz diye dusunuyorum ben sahsen cok severdim oynamayi da ergenken oynardim simdi unuttum oynamayi![]()
![]()
![]()
Katiliyorum zaten canim sana.. dinlenmeye o kadar ihtiyacim var ki sorma.. ama be ek uyuyunca hemen biz de uyursak bu kez de hic bir paylasimimiz olmuyor.. zaten bunu arada bir oynayalim diye araştırıyorum. . Her gun mümkün değil. .İste o yüzden dedim bedenini d i nlendir diye.yine de sen bilirsin tabi.![]()
Çocuk uyduktan sonra hayat başlıyor.ben napacagimı şaşırırdım.iş mi yapsam, kitap mı okusam, uyusam mı vs.ki genelde uyumayı tavsiye ederler.ama ben hep iş yaptım.keşke uyusaydım.benimki 6 yaşında.genelde beraberyatarız üstünü örtmüyor diye.ben sabaha kadar üstünü örtmekle uğraşırım v e kalitesiz uyku uyurum tabi.hep yorgunum hep yorgunKatiliyorum zaten canim sana.. dinlenmeye o kadar ihtiyacim var ki sorma.. ama be ek uyuyunca hemen biz de uyursak bu kez de hic bir paylasimimiz olmuyor.. zaten bunu arada bir oynayalim diye araştırıyorum. . Her gun mümkün değil. .![]()