Derdim nickimdeki gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese selamlar :)
Şöyle başlayım , ben bundan yaklaşık 1 sene önce başka bir şehire kaçtım. Sebep, ablam ve kavgalar. Ardından annem geldi yanıma 1 yıl kadar oturduk. Buraya kadar mükemmel dimi.

Nesi mükemmel?

Çekmeseydin? Lafla peynir gemisi yürümez kendini garantiye alsaydın?

1+1 evi temizlemek için birbirinizi yemenize gerek yok, kardeşle yaşayamıyorsanız elin çocuğuyla(eş,sevgili) hiç yaşayamazsınız.

Üslup kötü, olayı anlatma biçimin kötü, noktalama yok, ortamdaki iticilik buralara kadar yansıdı. Ufacık evde iki kişi geçinememişsiniz. Üsluplarınıza, kişisel sınırlarınıza saygı gösterin. Korona varken pis evde yaşamayın, milleti eve toplamayın.
Ailenizin yanına geri dönün bence.

Nick Çözümü:
Sözde Utanmaz Ama Dürüst. sozde shameless ama honest. İşte kafa varda bende ders çalışmayı sevmiyorum. Boşver nick birleşik okuyunca imhoteeep imhoteeep repliği gibi

Arkadasim ben bunun tipik bir abla-kardes anlasmazligi oldugunu dusunmuyorum icgudulerim bana ablanin cidden korkunc bir insan oldugunu soyluyor malesef. Umarim yaniliyorumdur ama sanmam.

Sen yillar once bu kadindan kacip baska bir sehre tasinarak aslinda en mantiklisini yapmissin. Ama abladir sonucta diyerek bir sans daha vermissin evet. Ama orda da kirmizi alarm vermis "degistin mi?" diye sormus. Cunku kendisini asla haksiz gormez. Ve asla degismez de sana soyliim.

Her turlu yalanla manipulasyonla seni finansal olarak ev isi olarak kullanmis duygusal siddet uygulamis. Kanitli gercekleri reddetmesi ofkeyle parlamasi filan. Cok tipik...

Boyle insanlarin en buyuk taktigi de baskalarina olaylari abuk sabuk carpitarak anlatmaktir herkes onu melek seni kotu bilir. (Ablan icin narsist demiyorum ama bunu tipik narsist ozelliginde okumustum ama ablan bence sorunlu bir kisilik). BU OLTAYA GELME ARKADASIM. Ne derlerse hakkinda desinler. Utanmaz desinler. Takma bunu kafaya. Onemli olan o diil. Seni taniyan taniyor bilen biliyor zaten.

Evi satin ayirin bir sekilde. Bu surecte daha da cirkeflesecek. Anladigim kadariyla anneni de sindirmis. Bu surecte kredi odemelerini masraflarini kanitlariyla (ve gerekirse avukatlari araya sokarak) almaya bak.

Olaylara cok duygusal yaklasma. O da oyle biri iste. Seni etkilemesine izin verme. Ayrilik surecini tamamladiktan sonra iletisimi minimumda mesafeli tut. Mumkun oldugunca stres yapma, rahat ol. Gerekirse psikologdan destek al. Cok da korkma ve kafanda buyutme. En fazla ne yapabilir? Simdilik, ayni evde yasarken, sana satasmalarina tepkisiz kal. Ona besin verme. He diyip gecmeye calis. Millete seni kotulemesini hic kafana takmamaya calis. Sorunlu olanin sen degil o oldugunu bilirsen, ablanin bir cesit hasta oldugunu dusunursen isin kolaylasir.

Faturalar yok mu? Hepsinin kopyasını alın, asın ortaya. Cıngar çıkarın, duvara temizlikçilerin yaptığı gibi tik atın, herkes yaptığı temizliği işaretlesin, bu arada evden kışlama yollarını arayın...

kavgadan hemen sonra yazdım anlatış biçimim kendimi acındırarak değilde gerçekleri az buçuk gırgıra vurarak darlanmadan anlatmak istemem. Çünkü ben de o kadar şey okuyorum öyle yazılar oluyor ki enerjiyi çabuk kaparım kötü oluyorum bu yüzden. Kişisel sınırlara gelince ben zaten ailem olsun olmasın herkesin çizdiği sınırlar adikkat ederim en rahatı gelsin ben girmem özel alanına ya da karışmam asıl meselem bana saygı gösterilmemesi ve bunları illa ciddiyetle anlatıp bunalıma daha da sokmak istemiyorum kendimi. Korona varken ben grip mi oldum korona mı oldum bilemem. Fakat ağır bir hastalık geçirdim hala atlatamadım ben yatakta inim inim inlerken kıçını dönüp tv izleyen biraz toparlanıp ayağa kalmaya zorlandığımda da evi toplamadığım için sürüyle laf bağırış hakaret işiten ben olmama rağmen ve bana bakan kimse olmadığı için erkek arkadaşımın bize gelip bana bakması ve buna rağmen ablam tarafından suçlanması yüzünden sizin ''milleti eve toplamayın pis evde yaşamayın vs vs '' eleştirilerinizi hak etmiyorum bence :) çok şükür durumum daha iyi zaten kaç gündür evi temizleyen benle annem. Kendini garantiye alsaydın a gelirsek. Bu kadın elalem değil. Ablam. Elbet kendimi garantiye alırım fakar hayatta birilerinin varlığına inanma gereksinimi duyuyor insan. Hata yapılarak anaşılır. Dönmeye çalışıyoruz bir şekilde.

Annem zaten bi kötü oldu kredi çektiğimi öğrenince. Ödeme diyorum zorlanıyor benim yüzümden çabuk bitsin diye para biriktirip atıyor. Ah ah hepsi beniim suçum aslında o kadına bunu çektirmeye hakkım yok. Bİlmiyorum ya bir şekilde kurtulucam çıkıcam bu çukurdan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…