- 11 Kasım 2014
- 644
- 704
- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
Cuma görünmemiştiya işte kendimi yerden yere vurdum, cumartesi lekelenme oldu kahroldum ilacı bıraktım bugün gittim işte kese var . yolk kesesi sordum güldü bana daha keseyi yeni gördük yolk soruyosun diye ama artık daha sakinim belirsizlik bitti, şimdi takdir-i ilahi. Alacak nefesi varsa illaki kucağıma gelecekAy çok mutlu oldum. Senin kese benimkinden büyük bile kanama alanı için bolca dinlenmen lazım kendini zorlamaman lazım, progestan verecek sana doktorun büyük ihtimal. Kanama alanı ciddi bi durum ama çok da korkmamak lazım. Dikkat edersen bişey olmuyor aralık anneleri grubunda(bizim grup hamileler) kızların nerdeyse 80% kanama alanı vardı yatıp dinlendiler ilaçlarını aldılar çok şükür herşey yolunda. Sende sakın kendini korkutma.
Ne tahliller verdin?
Test olarak bulaşıcı hastalıklar-kan sayımı-idrar baktı herşey normal. Lekelenme için pıhtı ilaçları etkili olabilir dedi daha önceki sonucunu getirse bakalım gerek varmı kullanmama dedi götürdüm, sakın bırakma ilacını ve iğneni dedi.ama kan sulandırıcı olduğu için kanama devam edebilirmiş.
Şimdilik sabah akşam progestan fitil verdi,bol su istirahat ve ilişki yasağı
Desteklerin için teşekkür ederim canım benim