evlimutluvecocukLuu konunuzu okudum ilk aklıma pıhtılaşma geldi ama zaten yapmışsınız. Benim 2 sene önce gelişimini durdurmuş bi gebeliğim oldu maalesef kürtajla alındı. Ondan sonra hamile kalamadım. O örneği de incelemeye yollamadık bilgisizdik gelişimini neden durdurmuş bilemedik. 2 sene defalarca denememize rağmen hamile kalamadım. En son tüp bebek yaptırdık. O da tutmadı. Ama doktorlara sorarsan da hiçbir sorun yok. Neyse 2 ay sonra dondurulmuş embriyo transferi için gidecekken hamile olduğumu öğrendim idrar testinde. Güvendiğim bi doktor vardı hemen onu aradım ertesi sabah gittik nokta kadar keseyi görür görmez progesteron ilacına ve pıhtılaşma testi yapılmadan kan sulandırıcıya başladık. Doktorum 7.haftada tekrar gelirsin dedi. O zaman pıhtılaşma testi yaptırdım ve iğneye rağmen değerler sınırdaydı. İlaveten kan sulandırıcı hapa başladık. Şu an 7.ayım, her ay doktorum o hapı bırakıp iğneyle devam edelim öncesinde bi test yapalım diyor ve hiçbir şekilde hapı bırakamayacağımızı görüyor.
Biraz uzun oldu başınızı şişirdim kusura bakmayın, demem o ki, bazen iğne de yeterli gelmiyor. İğneden sonra tekrar baktırmadıysanız baktırın pıhtılaşma değerlerine. Eğer düşükse ilaca başlayın.
Şu an son durumunuz ne?
Estağfirullah,asıl teşekkür ederim bu kadar uzun yazmışsın anlatmışsın,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
ilk kimyasaldan sonra pıhtılaşma bakıldı ve değer 36 çıktı benimde sınırdaydı, aşılamanın akabinde coraspin kullandım pozitif alınca oksapar iğneyle beraber coraspin kullanıyorum ek olarak duphaston ve decavit. Pıhtılaşma ya sadece 1 kere bakıldı sonuç çıkması 3 hafta sürdü Ankara'ya giden bir testmiş, bakıyorum millet 1 günde alıyor.Lab'la aynı şehirde olanlarmı hemen alıyor bilemiyorum ama testin çıkması uzun sürdüğü için şuan bakmazlar diye düşünüyorum. Benim rahatsızlığın PCO. Kaç kez klomen kaç kez menegon kaç kez gonal-f,kaç kez yum. Takibi sayamıyorum bile. 2018 de 2 kere tüp bebek yaptırdım Samsun omü'de ordada coraspin oksapar kullanmama rağmen 2 şer 5. Gün embriyosu olmasına rağmen tutmadı
sonra bu Şubat'ta yeniden başladım başka merkezde ilk aşılama deneyelim dediler, çok şükür oldu ama kimyasal
bhcg 4 le başlayıp katladı katladı birden kanama başladı
sonra peşinden pandemi oldu merkez kapandı ve ben spontan olarak yine gebe kaldım ve yine yine kimyasal oldu
şubattan sonra bhcg bi çıktı bi indi tam tamına 4 ayda anca 0 a indide yeni tedaviye başladım. Bu seferde aşılama oldu 13. Gün dedi ki gidip test veriyim ya vardır yada yoktur hayırlısı.hatta kendimi bu sefer yok ben diğer aşılama için hazırlamayı en iyisi diye düşünerek bekliyorum. Sonuç bi çıktı 32.4
gülermisin ağlarmısın.ya vardır ya yoktur hayırlısı derken yine döndük başa
bu sefer evet değerim güzel katladı ve kanama lekelenme yok ama yinede korkuyorum, ama bu sefer dış gebelikten
hani kimyasalda fazla yükselmeyip kanama başlıyorsa dış gebelikte çok yükselip kanama olmayıp kesede görülmüyorya
ya resmen evhamların kraliçesi oldum, ben bide anne olursam ozaman vay halime
Bak k.b kafa şişirdim diyordun, öyle uzun yazılmaz böyle yazılır
sonuna kadar okuyanları canı gönülden tebrik ediyorum çok sabırlısınız