- Konu Sahibi evlimutluvecocukLuu
-
Benim üstünden çok geçti ama hatırlamaya çalışayım.. Kızımı 21 le öğrendim.. 10 gün sonra kese için çağırdı.. Muhtemelen beta 2000 üstü falandır gittiğimde.. Oğlumda da aynı şekilde.. Yani siz bugün değil de, muhtemelen 2 gün sonra gitmiş olsaydınız keseyi görürdünüz bence. O yüzden üzmeyin kendinizi.Amin inşaAllahvajinalle baktı ☹
Keseyi göremedi,beta istemedi,Perşembe tekrar çağırdı.yıkığım şuan arkadaşlar.
Eki Görüntüle 2688681 tabi ben dururmuyum başka yerde beta baktırdım, 1132 çıktı. En az 1216 olması lazımdı ama aradaki fark çok az,2 gün sonra özele gidicem yok dayanamam kesinlikle ☹
Sürekli konu açıyorsunuz ama herkes anne olmak zorunda mı? Merak ediyorum gerçekten
Moralim zaten bozuk,ben istiyorum istemeyenlere saygı duyuyorum,herkes zorunda değil,1 kedim var evladım gibi. ama evladım da olsa ne güzel olur du.Sürekli konu açıyorsunuz ama herkes anne olmak zorunda mı? Merak ediyorum gerçekten
Öyleydi canım benim ,sonra doktor dedik sen en iyisi cuma gelse bakalım.ben tabi dururmuyum... Pişman oldum ya geçti artık, şimdi bana yeni bi stres kaynağıo kadar kesin bir katlanma aranmaz ki
yükselmiş işte gayet de
bir de test yapılan yerler farklı makinalar farklı bu nedenle de farklı çıkabilir
sakin ol her şey güzel olacak
Amin inşaAllah,Elimde değil stresten herherim kaskatı elim ayağım titriyor, biliyorum zararlı ama gelse anlat işte.Kalbinizi serin tutun , kafanizi dagitin icinizde bebeginiz buyuyor insallah gerilip bebegi strese sokmayin lutfen dualarim sizinle rabbim hayirli bir sekilde kucaginiza aldirsin
Evet öyle yapmayı düşünüyorum ama yine erken olursa ve çıkmassa en yakın inşaattan atlarım gibime geliyor,beklesem diyorum beklemekte beni kıvrandırıyor,kadere kısmete çok inanan bi insanım çok soğukkanlıyım ama şu beta yükselmeye başladığı anda beni alıyor bir telaş bir panik,valla panik atak olucam o derece. inşaAllah benim ve tüm bekleyenlerin yüzü gülerBenim üstünden çok geçti ama hatırlamaya çalışayım.. Kızımı 21 le öğrendim.. 10 gün sonra kese için çağırdı.. Muhtemelen beta 2000 üstü falandır gittiğimde.. Oğlumda da aynı şekilde.. Yani siz bugün değil de, muhtemelen 2 gün sonra gitmiş olsaydınız keseyi görürdünüz bence. O yüzden üzmeyin kendinizi.
İçinize sinmiyorsa, bugün sonucu aldığınız yerde pazartesi için randevu alın. Kuvvetle muhtemel göreceksinizdir keseyi.
Genelde 5-6 haftada kese 7-9 haftalarda kalp atışı alınıyor.
İsterse bin tane konu açar. Dertli insanın bu denli de üstüne gidilmez ki. Belli ki çaresizlik nedir bilmiyorsunuz. Size zorla okutmuyor burayı. Çocuk istemiyorsanız okur geçersiniz, kimseyi çocuk istiyor diye yargılayamazsınız.Sürekli konu açıyorsunuz ama herkes anne olmak zorunda mı? Merak ediyorum gerçekten
Boşverin ya, anlamamasını anlıyorum belki bekar belki gerçekten istemiyor,Allah herkesin gönlüne göre versinİsterse bin tane konu açar. Dertli insanın bu denli de üstüne gidilmez ki. Belli ki çaresizlik nedir bilmiyorsunuz. Size zorla okutmuyor burayı. Çocuk istemiyorsanız okur geçersiniz, kimseyi çocuk istiyor diye yargılayamazsınız.
Canım burda türlü türlü konular açılıyor, siz gidip de sevgilisinden ayrıldığı için konu açan birine seninki de dert mi benim çocuğum olmuyor demiyorsunuz ki. Her kesin kendine göre dertleri var. Anlamak değil saygı duymak zorundayız.Boşverin ya, anlamamasını anlıyorum belki bekar belki gerçekten istemiyor,Allah herkesin gönlüne göre versin♥
Öyleydi canım benim ,sonra doktor dedik sen en iyisi cuma gelse bakalım.ben tabi dururmuyum... Pişman oldum ya geçti artık, şimdi bana yeni bi stres kaynağısinirimden gülüyorum ya o kadar mücadele verdim okadar bekledim o kadar dua ettim ki tek istediğim benimde herkesin gibi normal şekilde ilerlemesi ama böyle bir yerde problem çıkınca sanki yolun sonu en baştan başlıycakmışım gibi geliyor,o iğneler o kontroller o bekleme stresi. Ooof offf anlatamam...
O anne olmak istediği için konu açıyor olabilir mi acaba? Konusunda herkes anne olmak zorunda diye bir ibare yer alıyor mu? Almıyorsa bu kanıya nereden vardınız? Ayrıca bildiğim kadarıyla konu kısıtlaması yok, bdvye uygun olan her konuyu istediği zaman açabilir üyeler. Konu sahibini gözardı edip geçebilirsiniz.Sürekli konu açıyorsunuz ama herkes anne olmak zorunda mı? Merak ediyorum gerçekten
Amin inşaAllah,Elimde değil stresten herherim kaskatı elim ayağım titriyor, biliyorum zararlı ama gelse anlat işte.
Estağfirullah,asıl teşekkür ederim bu kadar uzun yazmışsın anlatmışsın,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinevlimutluvecocukLuu konunuzu okudum ilk aklıma pıhtılaşma geldi ama zaten yapmışsınız. Benim 2 sene önce gelişimini durdurmuş bi gebeliğim oldu maalesef kürtajla alındı. Ondan sonra hamile kalamadım. O örneği de incelemeye yollamadık bilgisizdik gelişimini neden durdurmuş bilemedik. 2 sene defalarca denememize rağmen hamile kalamadım. En son tüp bebek yaptırdık. O da tutmadı. Ama doktorlara sorarsan da hiçbir sorun yok. Neyse 2 ay sonra dondurulmuş embriyo transferi için gidecekken hamile olduğumu öğrendim idrar testinde. Güvendiğim bi doktor vardı hemen onu aradım ertesi sabah gittik nokta kadar keseyi görür görmez progesteron ilacına ve pıhtılaşma testi yapılmadan kan sulandırıcıya başladık. Doktorum 7.haftada tekrar gelirsin dedi. O zaman pıhtılaşma testi yaptırdım ve iğneye rağmen değerler sınırdaydı. İlaveten kan sulandırıcı hapa başladık. Şu an 7.ayım, her ay doktorum o hapı bırakıp iğneyle devam edelim öncesinde bi test yapalım diyor ve hiçbir şekilde hapı bırakamayacağımızı görüyor.
Biraz uzun oldu başınızı şişirdim kusura bakmayın, demem o ki, bazen iğne de yeterli gelmiyor. İğneden sonra tekrar baktırmadıysanız baktırın pıhtılaşma değerlerine. Eğer düşükse ilaca başlayın.
Şu an son durumunuz ne?
Ya valla bende çıkacaktım, düşündüm AVM nin girişinde e bebek var, kesin hönkürerek ağlarım millet deli zanneder,ben gidiyimde en iyisi poğaça yapıyım haklısın teşekkür ederim, iyi ki varsınız valla rahatlıyorum biraz.Anneme bile anlatmadım hiçbirşey o yüzden bütün duyguları içimde yaşamaktan yoruluyorum,anladığınızı biliyorumoff pandemi olmasa git alışveriş yap parası benden diyeceğim
dağıt kafanı diye ama orada da gider bebek kıyafetleri görür yine üzülecek dertlenecek moda girersin
ne olur git yemek yap pasta börek kısır ne varsa evinde malzeme
hamur yoğur küçük küçük aç yuvarla bir şeyler yap dağılsın kafan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?