- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
benim dediğim tomurcuk teneke geçiyor 125grlık mış pardon 400 dedim 4,50 tl diyor sitesinde de?Çaykur satiş sitesinden baktim,
Eki Görüntüle 2183169
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim dediğim tomurcuk teneke geçiyor 125grlık mış pardon 400 dedim 4,50 tl diyor sitesinde de?Çaykur satiş sitesinden baktim,
Eki Görüntüle 2183169
sanal marketten aldim bide bende inanamadimDoğru anladım ama gene de çok uygun.6 kg aloyu ne kadara aldığımı söyleyemem şu an :/
Kızlar broşürde çamaşır deterjanı indirimde o küçük olanlardan alıp denemek istiyoruz , yeşil ve mor renkte 2 farklı paket var .Kullanma fırsatınız oldu mu?Hangi renk beyazlar için acaba üzerinde yazmıyor da.Eki Görüntüle 2183125 Kızlar market broşürünü gördüm , mintax daha önce kullanan oldu mu iyi mi bulaşık sıvısı almayı düşünüyorum fiyatı diğer marketlere göre uygun.
Siz kaça alıyordunuz? Siteden değil de marketten alip deneyeyim oncebenim dediğim tomurcuk teneke geçiyor 125grlık mış pardon 400 dedim 4,50 tl diyor sitesinde de?
Yoo yarim kilo kiyma 14,5 kusbasi yarim kilo 15,5Bu fşyatlar kıyma ve kuşbaşı kilo fiyatları değildir sanırım .
4.25ti benim aldigimda epey de gidiyor mesela 3 yemek kasigi caya 1 cay kasigi tomurcuk katiyorum. Altinbasi merak ettim sarisini da denedik ama begenmiyorum ben kamelya baska geliyor bana.. ama yakinda onu da alamicaz sanirim..Siz kaça alıyordunuz? Siteden değil de marketten alip deneyeyim once
Ben et, kıyma ve bazı şarküteri ürünlerini happy den alıyorum ama hep bildiğim güvendiğim markalar . Migros un etine güvenmiyorum . Umarım bütün marketler fiyat indirirYoo yarim kilo kiyma 14,5 kusbasi yarim kilo 15,5
Migrosta basladi bu fiyatlardan satmaya
Kiymanin kilosu 29 lira hicbiyerde 40tan asagi kiyma yok
Ben et, kıyma ve bazı şarküteri ürünlerini happy den alıyorum ama hep bildiğim güvendiğim markalar . Migros un etine güvenmiyorum . Umarım bütün marketler fiyat indirir
İkisi de renkli gibi geldi ama deterjanın üst kısmını okuyamadım belli olmuyor orada yazar.Kızlar broşürde çamaşır deterjanı indirimde o küçük olanlardan alıp denemek istiyoruz , yeşil ve mor renkte 2 farklı paket var .Kullanma fırsatınız oldu mu?Hangi renk beyazlar için acaba üzerinde yazmıyor da.
İki paketin de üzerinde yazmıyor detaylı baktım ,vazgeçtim almaktan. a101 de de yazmıyor (abc) , bimdeki satılan ucuz deterjanda yazıyor çok ilginç geldi .İkisi de renkli gibi geldi ama deterjanın üst kısmını okuyamadım belli olmuyor orada yazar.
Neden güvenmiyosunuz ? Bende kasaplara güvenmiyorum 2 yıl önceyd kadar devamlı müşterisi olduğum kasaptan kıyma aldım hala et olmadığı konusunda şüphelerim var değişik bi kokusu vardı pişince tadıda plastik gibiydi köfte tabağı kıpkırmızı su olmuştu ogünden beri kasaptan et almam
Sakatat alırım
Bimin deterjanıda güzel yıkıyor.İki paketin de üzerinde yazmıyor detaylı baktım ,vazgeçtim almaktan. a101 de de yazmıyor (abc) , bimdeki satılan ucuz deterjanda yazıyor çok ilginç geldi .
Aynen biz de denedik art matik ve bill matik olanı , ikisindende memnun kaldık ve paketlerinin üzerinde yazıyor beyaz mı renkli mi olduğuçBimin deterjanıda güzel yıkıyor.
Hangi markette bu fiyata bim de 500 gram 14 lira dün gördümBugün markette caykur altinbas aradi gozum
1 kg 20 liraydi
Bulasik makinesi tableti icin biminkini oneririm
Son cikan grili yesilli posetteki fairy kalitesinde