Çocuk Hastalıkları Derdim kızımın alerjisi 😭

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benim oğlumda da ben domates yiyince olurdu şuan yaz mevsimine giriyoruz farklı meyveler yediyseniz ona tepki veriyor olabilir. Çilek karpuz vs. Bir gözden geçirin. Ama bu kadar da kendinizi üzmeyin ek gıdaya geçtikten sonra yavaş yavaş azalıyor alerji sorunu. Birde deterjana da tepki verebiliyorlar ben organik kullanmama rağmen değiştirince düzelmişti olabiliyor yani. Biodermanın atoderm kremini kullanmıştık o dönem hemen geçirmişti

Komsum oglu dogdugundan beri diyette egzamalari var cocugun 1.5
Yasina geldi en son gluten diyetiyle cocugun egzamalari azaldi bide oyle deneyin isterseniz.

çilek domates hatta ekmek

kuzenimin oğlunun hazır ekmek alerjisi vardı

yani onlarda normal un dışında kabartıcısında mı ne bir katkı varmış bebeğin ona alerjisi varmış

buluncaya kadar delice diyet yaptılar

bir de sık yıkamak hatta annenin stresi de yapıyor o döküntüleri

oğlum 10 aylıktı işten çıkarıldığımda her yerini döküntü bastı

cildiyeciye götürdük baktı etti

bir stres yaşadınız mı dedi

yani emdiği için stres ona döküntü yapmış

marka vermek yasak mı bilmiyorum ama m ile başlayan atopik ciltler içim şampuan kullanıyoruz nemlendirmek için de klasik bepanthol önerdi
M.....la ste... değil mi? Biz onun çok faydasını gördük. Krem de bio.....ma bizdeki. Büyüdükçe azaldı benim kızımın, hatta ben diyeti bıraktım. Umarım sizin bencilinizin de bir an önce geçer.

Merhaba ben bu süreci o kadar uzun süre yaşadım ki. Ek gıdaya geçtikten hemen sonra başladı , alerjik olduğunu düşündük ama 1,5 senedir alerji tespit edemedik. atopik Dermatittir bu. Alerjiye bağlı olabilir de olmayabilir de. Artmadan önünü alın bir cildiyeye götürün. Ama yapacağınız şey 3 gün boyunca sabah akşam doktorun verdiği kortizonlu kremi sürmek ( hafif kortizonlu) . Kortizonlu merhem olmadan malesef geçmiyor. 2 yaşına kadar çoğunlukla geçiyor ama o zamana kadar hep kontrollü gitmeniz gerekiyor. Sürekli de nemlendirici kullanın. Eğer çok kuruysa cildi Avene xceracalm tavsiye ederim. Gün içinde en az 2 kere tüm vücudu nemlendirin.

Sadece atopik dermatit tek başına alerjiyi göstermiyor. Geçiş mevsimi tetiklemiş olabilir. Belki evdeki toz, belki sıcaklayıp terlemiştir. Sadece alerji tetikleniyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…