- 24 Aralık 2014
- 5.048
- 6.792
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşirHanımlar hayırlı ramazanlar kızımın süt ve süt ürünlerine karşı alerjisi var emzirdiğim için uzun bir süredir diyetteyim şu an 6 ayına yaklaştı diyete arada sırada farkında olmadan olan kaçaklar haricimde sadığım her şeye çok dikkat ediyorum 10 gün kadar önce yüzünde fotoğrafını attığım döküntüler çıktı diyete rağmen kızımın doktoru diyeti tam uygulasan da arada dalgalanmalar olur ya da anlamadan kaçak yapmışsın atopik dermatit olmuş ekgıdaya geçtikten 15 gün sonra gel kandan alerji testi yapalım dedi neyse dedik herhalde kaçak yaptım.Dün akşam duş aldırdım giydirirken dirseklerinde bu döküntüleri gördüm doktora yazdım hocam böyle böyle diye yine aynılarını söyledi kakada kan ve aşırı kusma olursa kontrolü bekleme hemenEki Görüntüle 2834434 Eki Görüntüle 2834436 gel dedi kafam patlayacak artık ben başka şeylere de alerjisi olduğunu düşünüyorum ama doktor o ihtimal üzerine durmuyor başına gelen var mı ve bu döküntüler sizce birbirinden farklı değil mi ? Giydirdiğim yelek o an doktora gitmek için dışarı çıkarken giydirdiğim evde falan yelekle tutmuyorum egzamasını tetiklemesin diye
teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir
Çok geçmiş olsun .Bu rahatsızlıktan bende de varmis küçükken halen de inek sütü alerjisi olarak devam ediyor .Dönem dönem artıyor dönem dönem de geçiyor .( Görüntü bunun aynısı sadece vücudumda ) Hemen kendinizi suçlamayın. Doktorunuzu dinleyin siz ,korkmayın zaten doktorunuz size anlatacak bir ürünu verirken deneye deneye vereceksiniz üç gün kuralı diyorlar sanırım buna da . Başka şeylere alerjisi olduğunu sanmıyorum ama velev ki var ( benim öle ) herşeyin bir çözümü var .Siz sakin olun krem falan da vermişlerdir zaten uygularsiniz rahatlar.Hanımlar hayırlı ramazanlar kızımın süt ve süt ürünlerine karşı alerjisi var emzirdiğim için uzun bir süredir diyetteyim. Şu an 6 ayına yaklaştı,diyete arada sırada farkında olmadan olan kaçaklar haricinde sadığım her şeye çok dikkat ediyorum.10 gün kadar önce yüzünde fotoğrafını attığım döküntüler çıktı diyete rağmen doktora gittik kızımın doktoru diyeti tam uygulasan da arada dalgalanmalar olur ya da anlamadan kaçak yapmışsın atopik dermatit olmuş ekgıdaya geçtikten 15 gün sonra gel kandan alerji testi yapalım dedi.Neyse dedik herhalde kaçak yaptım.Dün akşam duş aldırdım giydirirken dirseklerinde bu döküntüleri gördüm doktora yazdım hocam böyle böyle diye yine aynılarını söyledi kakada kan ve aşırı kusma olursa kontrolü bekleme hemenEki Görüntüle 2834434 Eki Görüntüle 2834436 gel dedi kafam patlayacak artık ben başka şeylere de alerjisi olduğunu düşünüyorum ama doktor o ihtimal üzerine durmuyor başına gelen var mı ve bu döküntüler sizce birbirinden farklı değil mi ? Giydirdiğim yelek o an doktora gitmek için dışarı çıkarken giydirdiğim evde falan yelekle tutmuyorum egzamasını tetiklemesin diye
Kollarındaki döküntü farklı gibime geldi benim kızımda vardı liflrme kuru cilt olduğundan dedi nemlendirici verdi çocuk i vb in ben yağda suruyor dumHanımlar hayırlı ramazanlar kızımın süt ve süt ürünlerine karşı alerjisi var emzirdiğim için uzun bir süredir diyetteyim. Şu an 6 ayına yaklaştı,diyete arada sırada farkında olmadan olan kaçaklar haricinde sadığım her şeye çok dikkat ediyorum.10 gün kadar önce yüzünde fotoğrafını attığım döküntüler çıktı diyete rağmen doktora gittik kızımın doktoru diyeti tam uygulasan da arada dalgalanmalar olur ya da anlamadan kaçak yapmışsın atopik dermatit olmuş ekgıdaya geçtikten 15 gün sonra gel kandan alerji testi yapalım dedi.Neyse dedik herhalde kaçak yaptım.Dün akşam duş aldırdım giydirirken dirseklerinde bu döküntüleri gördüm doktora yazdım hocam böyle böyle diye yine aynılarını söyledi kakada kan ve aşırı kusma olursa kontrolü bekleme hemenEki Görüntüle 2834434 Eki Görüntüle 2834436 gel dedi kafam patlayacak artık ben başka şeylere de alerjisi olduğunu düşünüyorum ama doktor o ihtimal üzerine durmuyor başına gelen var mı ve bu döküntüler sizce birbirinden farklı değil mi ? Giydirdiğim yelek o an doktora gitmek için dışarı çıkarken giydirdiğim evde falan yelekle tutmuyorum egzamasını tetiklemesin diye
yaa evet sizin yorumunuzu okuyunca baktım gerçekten de benziyor peki bu vitiligo gibi bir rahatsızlık mı ? Doktor olarak sadece cildiye doktoru mu anlar çocuk alerji doktoru anlamaz mı ?geçmiş olsun öncelikle bebise..gül hastaligi rozesea geçirmiş biri olarak ona çok benzettim ama bilemem tabiki..benimde böyle bozuk para şekillerinde lekeler çıktı vücudumda yüzümde..sıcakta çoğalıyordu..ozel hazirlanan bir solüsyonla geçti şükür..başka bir doktora daha gösterin derim nacizane..tekrar çok geçmiş olsun..
Bebeğim aktif olarak emdiği için mama önermedi doktor emzirme dostu bir doktor mama düşünülecek bir tablo yok diyet yapacaksın dedibenim kizimda ceviz alerji yapmisti kollari ayni boyle olmustu 18 aylik falandi sanirim, bir surup verdiler bir daha cevizde alerji yapmadi.
boyle cocuklar icin ozel mamalar oluyor ondam onermediler mi hic ?
Geçmiş olsun peki çocukluk çağınızda nasıl seyretti alerjiniz ?Çok geçmiş olsun .Bu rahatsızlıktan bende de varmis küçükken halen de inek sütü alerjisi olarak devam ediyor .Dönem dönem artıyor dönem dönem de geçiyor .( Görüntü bunun aynısı sadece vücudumda ) Hemen kendinizi suçlamayın. Doktorunuzu dinleyin siz ,korkmayın zaten doktorunuz size anlatacak bir ürünu verirken deneye deneye vereceksiniz üç gün kuralı diyorlar sanırım buna da . Başka şeylere alerjisi olduğunu sanmıyorum ama velev ki var ( benim öle ) herşeyin bir çözümü var .Siz sakin olun krem falan da vermişlerdir zaten uygularsiniz rahatlar.
çok sağolun enfeksiyon da döküntü yapar mı ? bilmiyordum teşekkür ederinsizin bebeğinizin kollarında çıkan kızarıklıktan benim kızımda da çıkmıştı yer yer farklı bölgelerde doktor idrar yolu enfeksiyonu demişti. testlerden sonra net bir sonuca varırsınız inşallah çok geçmiş olsun
Elbette kiDoktor bisey demeden biz teşhis koyamayiz ama ürtiker felan değildir inşallah
geçmiş olsun bebekliğinizde huysuzluğunuz var mıymış ? deri testi de yapıldı mı ?Bende de bebekliğimden beri ara ara çıkiyor malesef.. ilkokula giderken yüzüm hariç heryerimde vardı. Artık sadece kolumda çıkıyor. Hiçbirseye alerjim yok ne testler yapıldi.. sadece doktorun soylediği şey, tatlı gıdalardan uzak durmam gerektiği. Şuaralar çikolatayi biraz abarttim ve yine çıktı 1 2 aydır. Özelden fotograf gönderebilirim isterseniz.
Tatlı gıdalar ve glutenide kesin isterseniz
çilek mevsimi malum,çilek yemiştim ay yoksa sütümden geçti de o mu yaptı acaba ben hep süt ürünlerine odaklanıyorum zira yasak olmayan her şeyi yiyorumKızınızın Yanaklarını görünce atopik dermatit dedim benim kızın yanakları da böyleydi.Ellerinde ki para şeklindeki yaraları görünce de benim vücudumda çıkan alerji ye benzettim çilek yiyince böyle oluyorum bende.Sizin yapacağınız şey iyi bi cildiye doktoru bulup götürmek.Çocuk doktorları pek anlamıyor kortizonlu ilacı verip yolluyorlar.
besin alerjiniz var mıydı ?Kollarındaki döküntü farklı gibime geldi benim kızımda vardı liflrme kuru cilt olduğundan dedi nemlendirici verdi çocuk i vb in ben yağda suruyor dum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?