• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim kariyer..

Seni o kadar takdir ettim ki... Senden yaş olarak büyüğüm ve kafa yapimiz ayni seninle. Burada hukuk bölümü var istersen bir oradakilere danis. Sana şunu soyleyeyim; matematik ve Geometriyi iyi yapman lazim. Birde nacizane tavsiyem gideceğin universiteyi iyi seç. Kadrolarını iyi arastir. Özelde Koc un çok iyi olduğunu duymustum ama dedigim gibi sadece duyum.

Matematik-geometrinin iyi olma zorunlulugu pek kalmadi, yeni sistemde tm3 puan turune gore aliyo hukuk .Edebiyati cok iyi olmali, Türkce de oyle .Matematik normal seviyede olsa da olur ama geometrinin eski onemi yok.

Seni o kadar takdir ettim ki... Senden yaş olarak büyüğüm ve kafa yapimiz ayni seninle. Burada hukuk bölümü var istersen bir oradakilere danis. Sana şunu soyleyeyim; matematik ve Geometriyi iyi yapman lazim. Birde nacizane tavsiyem gideceğin universiteyi iyi seç. Kadrolarını iyi arastir. Özelde Koc un çok iyi olduğunu duymustum ama dedigim gibi sadece duyum.
teşekkür ederiiimm:)

koçturrr:))

avokadoluyu bi ben mi sevemiyorum:/ testerını aldım gözaltları terleyen kadrolu mevlid kaynanası gibi oldum:110:

:halay::halay::halay:

Valla kişiden kişiye değişiyor galiba. Ben mesela Lancome un göz kremini almıştım hem de coşkun bir fiyata. 1 milim değişiklik görmedim. Clinique all about eyes gibisi yok

Kiehls avocadolu göz kremi

ve

Clinique all about eyes derim.

Kiehls avokadoluyu gece kremim yaptım. Gündüz dr murad. Kiehlsa Herkes bayılıyor. bana komedon yaptı sanki. Emin de olamıyorum ama. Bir de morluklara etkisi yok sadece nemlendirme. Çizgilere de etkisi yok oluşmasını engeller diye umuyorum iyi nemlendiriyor çünkü :-) Clinique i kullanmıştım hafif yapılı pamuk gibi yapıyor. Clinique benm karar veremeyince aldığım krem.. Rich olanını merak ediyorum onun.
Kiehls bitince nuxe un ince çizgiler için bi kremi vardı onu alıcam. Deneye deneye helak oldum :)

avokadoluyu bi ben mi sevemiyorum:/ testerını aldım gözaltları terleyen kadrolu mevlid kaynanası gibi oldum:110:

Ben de çok sevemedim. Komedon oluştu. Göz altları da parlak kalıyo ya o yaptı gibime geldi. Bir de makyaj yapmak için beklemek gerekiyo sürdükten sonra hemen emilmiyor. Ama güzel nemlendiriyo ona lafım yok :)

Matematik-geometrinin iyi olma zorunlulugu pek kalmadi, yeni sistemde tm3 puan turune gore aliyo hukuk .Edebiyati cok iyi olmali, Türkce de oyle .Matematik normal seviyede olsa da olur ama geometrinin eski onemi yok.
Ben onları yapan azdır yaparsa puanı yüksek olur anlaminda yazmıştım ama bilgilendirme için teşekkürler:KK16: :KK36:

Clinique kullandım. Kiehls morluklara Nasıl? Ya da torbalanma önlüyor mu cherryciğim?

Valla ben almaya gittiğimde hatun bana morluklar için avokado etkili değil diyip başka mor kutulu bir krem göstermişti.

Benim morluklara avokado gayet iyi geliyor, clinique de keza ama herkes farklı tabi burda insanları yanıltmak istemem :)

Clinique kullandım. Kiehls morluklara Nasıl? Ya da torbalanma önlüyor mu cherryciğim?

Morluk için kiehls midnight recovery eye veriyolar. Ben o serinin yüz serumunu kullandım. Yüzümü çok iyi yapıyodu sabah uyandığımda akça pakça oluyodum :D recovery eye ı da akşıma soktunuz şimdi bak :D

Lancome'un 3-5 milyara göz altı mı göz çevresi mi ne kremi var vermeyin o parayı sadece nemlendiricisi ve kil maskesini alın bebek gibi yapıyo o nemlendirici. Tüm gün bi daha sürmeme gerek kalmıyo :D

Light pearl müdür nedir, masaj yapan armut başlıklı olandan aldıydım.
Oydu benim kullandığım da sanırım. Biraz nemlendiriyor o kadar. Hiç sürmemişim gibiydi ..
Harika diyebileceğim bir göz kremim hiç olmadı zaten. Hep bir arayış içindeyim .
Hep bi açım bu konuda..

Bir de rimel konusunda böyleyim

Morluk için kiehls midnight recovery eye veriyolar. Ben o serinin yüz serumunu kullandım. Yüzümü çok iyi yapıyodu sabah uyandığımda akça pakça oluyodum :KK70: recovery eye ı da akşıma soktunuz şimdi bak :KK70:
Ben o Zaman avakadoluyu değil bunu deneyeyim. C vitaminli bir serumu cok övülüyor onların bir de..

Serum olarak Macar bilinmeyen bir markadan cok memnun kalmıştım ama Trde yok o namussuzdan.

Missha time revolution ve yves saint laurent forever creator serum olarak başarılı bulduklarımdan

Lancome'un 3-5 milyara göz altı mı göz çevresi mi ne kremi var vermeyin o parayı sadece nemlendiricisi ve kil maskesini alın bebek gibi yapıyo o nemlendirici. Tüm gün bi daha sürmeme gerek kalmıyo :KK70:
Milyar mı? O ne?
150-200 civari internette cok olsa 300 diye biliyorum ben

Oydu benim kullandığım da sanırım. Biraz nemlendiriyor o kadar. Hiç sürmemişim gibiydi ..
Harika diyebileceğim bir göz kremim hiç olmadı zaten. Hep bir arayış içindeyim .
Hep bi açım bu konuda..

Rimelde Dior -diorshow iconic derim başka bir şey de demem :halay:bir dene sağlığıma duacı olacaksın:deli:

Hep bi açım bu konuda..

rimel dedin ciğerimi yaktın:hamarat: benefit they're real efsane ama kirpiklerimi döktü zor temizlendiği için. diğer favorim mac dimension 3d black.

bide loreal intenza butterfly'ın yabancı bi aplamızdan videosunu gördüm müthiş:halay:

bu arada bunlar evet kariyerin bi parçası teşekkiller seksi ajanlar ne alakaysa nereye geldik:halay: amaaan çirkin mi olalım devam kızlar:deli:

Back