- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
hayır ünide bulursun diyolardı bitanesinde bulamadık bunda da yaştan bulamıycam abla demeseler bariAmaaan kart görmemişsin sen.. yaş bunalımına sakın girme öğrencilikte. Hiç çekilmiyor.
Seni o kadar takdir ettim ki... Senden yaş olarak büyüğüm ve kafa yapimiz ayni seninle. Burada hukuk bölümü var istersen bir oradakilere danis. Sana şunu soyleyeyim; matematik ve Geometriyi iyi yapman lazim. Birde nacizane tavsiyem gideceğin universiteyi iyi seç. Kadrolarını iyi arastir. Özelde Koc un çok iyi olduğunu duymustum ama dedigim gibi sadece duyum.
avokadoluyu bi ben mi sevemiyorum:/ testerını aldım gözaltları terleyen kadrolu mevlid kaynanası gibi oldumKiehls avocadolu göz kremi
ve
Clinique all about eyes derim.
teşekkür ederiiimm:)Seni o kadar takdir ettim ki... Senden yaş olarak büyüğüm ve kafa yapimiz ayni seninle. Burada hukuk bölümü var istersen bir oradakilere danis. Sana şunu soyleyeyim; matematik ve Geometriyi iyi yapman lazim. Birde nacizane tavsiyem gideceğin universiteyi iyi seç. Kadrolarını iyi arastir. Özelde Koc un çok iyi olduğunu duymustum ama dedigim gibi sadece duyum.
avokadoluyu bi ben mi sevemiyorum:/ testerını aldım gözaltları terleyen kadrolu mevlid kaynanası gibi oldum
Kiehls avocadolu göz kremi
ve
Clinique kullandım. Kiehls morluklara Nasıl? Ya da torbalanma önlüyor mu cherryciğim?Kiehls avocadolu göz kremi
ve
Lancome göz kremi bana da yaramadı
Valla kişiden kişiye değişiyor galiba. Ben mesela Lancome un göz kremini almıştım hem de coşkun bir fiyata. 1 milim değişiklik görmedim. Clinique all about eyes gibisi yok
avokadoluyu bi ben mi sevemiyorum:/ testerını aldım gözaltları terleyen kadrolu mevlid kaynanası gibi oldum
Ben onları yapan azdır yaparsa puanı yüksek olur anlaminda yazmıştım ama bilgilendirme için teşekkürlerMatematik-geometrinin iyi olma zorunlulugu pek kalmadi, yeni sistemde tm3 puan turune gore aliyo hukuk .Edebiyati cok iyi olmali, Türkce de oyle .Matematik normal seviyede olsa da olur ama geometrinin eski onemi yok.
Clinique kullandım. Kiehls morluklara Nasıl? Ya da torbalanma önlüyor mu cherryciğim?
Lancome göz kremi bana da yaramadı
Clinique kullandım. Kiehls morluklara Nasıl? Ya da torbalanma önlüyor mu cherryciğim?
Oydu benim kullandığım da sanırım. Biraz nemlendiriyor o kadar. Hiç sürmemişim gibiydi ..Light pearl müdür nedir, masaj yapan armut başlıklı olandan aldıydım.
Ben o Zaman avakadoluyu değil bunu deneyeyim. C vitaminli bir serumu cok övülüyor onların bir de..Morluk için kiehls midnight recovery eye veriyolar. Ben o serinin yüz serumunu kullandım. Yüzümü çok iyi yapıyodu sabah uyandığımda akça pakça oluyodumrecovery eye ı da akşıma soktunuz şimdi bak
Milyar mı? O ne?Lancome'un 3-5 milyara göz altı mı göz çevresi mi ne kremi var vermeyin o parayı sadece nemlendiricisi ve kil maskesini alın bebek gibi yapıyo o nemlendirici. Tüm gün bi daha sürmeme gerek kalmıyo
Oydu benim kullandığım da sanırım. Biraz nemlendiriyor o kadar. Hiç sürmemişim gibiydi ..
Harika diyebileceğim bir göz kremim hiç olmadı zaten. Hep bir arayış içindeyim .
Hep bi açım bu konuda..
Bir de rimel konusunda böyleyim
rimel dedin ciğerimi yaktınOydu benim kullandığım da sanırım. Biraz nemlendiriyor o kadar. Hiç sürmemişim gibiydi ..
Harika diyebileceğim bir göz kremim hiç olmadı zaten. Hep bir arayış içindeyim .
Hep bi açım bu konuda..
Bir de rimel konusunda böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?