- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
bişey dicem macar diyince aklıma salam geldi söylemezsem çatlarımBen o Zaman avakadoluyu değil bunu deneyeyim. C vitaminli bir serumu cok övülüyor onların bir de..
Serum olarak Macar bilinmeyen bir markadan cok memnun kalmıştım ama Trde yok o namussuzdan.
Missha time revolution ve yves saint laurent forever creator serum olarak başarılı bulduklarımdan
rimel dedin ciğerimi yaktınbenefit they're real efsane ama kirpiklerimi döktü zor temizlendiği için. diğer favorim mac dimension 3d black.
bide loreal intenza butterfly'ın yabancı bi aplamızdan videosunu gördüm müthiş
bu arada bunlar evet kariyerin bi parçası teşekkiller seksi ajanlar ne alakaysa nereye geldikamaaan çirkin mi olalım devam kızlar
Sen iyi yoldasın. Çirkin ve kariyerli olmak kolay .. Amaç güzel ve kariyerli olmak olmalı...rimel dedin ciğerimi yaktınbenefit they're real efsane ama kirpiklerimi döktü zor temizlendiği için. diğer favorim mac dimension 3d black.
bide loreal intenza butterfly'ın yabancı bi aplamızdan videosunu gördüm müthiş
bu arada bunlar evet kariyerin bi parçası teşekkiller seksi ajanlar ne alakaysa nereye geldikamaaan çirkin mi olalım devam kızlar
Ben o Zaman avakadoluyu değil bunu deneyeyim. C vitaminli bir serumu cok övülüyor onların bir de..
Serum olarak Macar bilinmeyen bir markadan cok memnun kalmıştım ama Trde yok o namussuzdan.
Missha time revolution ve yves saint laurent forever creator serum olarak başarılı bulduklarımdan
Onu kullandım yavrucum ya.. Kaliteli ürün ama uzatmadı benimkileri. Ben upuzun istiyorum . Dolgunlaştırıcı etkisi, dayanıklılığı iyiydi ama..Rimelde Dior -diorshow iconic derim başka bir şey de demembir dene sağlığıma duacı olacaksın
kırk yılda bir alıyorum dedikleri gibi üç ayda bir değiştirmiyorum valla. bi rimel de uzun süre gidiyo. mesela mac dimension merdane kadarKızııım sen demn para yok dedin çalışmıyon etmiyon nasıl alıyon bunlarıben öğrenciylen hiçbirini bilmezdim
Ben de gözlere takık durumdayım. Fazla makyaj yapmam. Eyeliner, rimel ve bb kremi, hafif tonda bir rujla basar çıkarım evden. Ama aksam bakım seanslarım çok yoğun geçiyor..Evet c vitaminliyi ben de merak ediyorum. Bir de her sabah solgar ester c içiyorum içten de destekliyim diye
Benm tek kullandığım serum midnight recovery ona da bayıldım. Yüzüm için daha çok avene la roche tarzı markaların nemlendiricilerini alıyorum fazla kurcalamıyorum. Gözlerme takığım :)
kırk yılda bir alıyorum dedikleri gibi üç ayda bir değiştirmiyorum valla. bi rimel de uzun süre gidiyo. mesela mac dimension merdane kadarkurumuş azıcık içine hint yağı damlattım devam kullanmaya.
makyaj malzemelerimi çok uzun süre kullanıyorum hiç de bayatladığını görmedim kaliteli olunca sorun olmuyo bence.
bide gözlerim zaten çok hassas o yüzden her markayı kullanamıyorum.
bu arada para yok ama evim arabam yok anlamındaacımdan ölüyom demedim kız ama tabii ki çalışmak zorundayım. ortalama bi aileyiz çünkü babamın öyle evleninxe falan maaşa bağlıycak bi durumu yok olsa da güvenilmez insan sırtını yalnız kendine yaslamalı fizyolojik olarak imkansız ama felsefe iyi bence
Ben de gözlere takık durumdayım. Fazla makyaj yapmam. Eyeliner, rimel ve bb kremi, hafif tonda bir rujla basar çıkarım evden. Ama aksam bakım seanslarım çok yoğun geçiyor..
Bir de göz altı kapatıcıları dosyam var tabi
eşi olan stoklatıyoSen iyi yoldasın. Çirkin ve kariyerli olmak kolay .. Amaç güzel ve kariyerli olmak olmalı...
Güçlü Kadın bana göre öyle olunur :)
Daha önemli olan rimel konusunda ise; benefit they're realdan hiç memnun kalmadım. Mac iyi ama özellikle too black formu başarılı idi. Eşime ABD'den stoklatmıştım onu bir ara
Ama favorim daha iyisi yapılana dek Lancome grandiose hypnose drama
ben hep çalıştım:) maaşımı eve vermeyince bana kalıyodu. ne evden harçlık aldım ne eve para verdim çalıştığım bana kalıyodu. :)Yok yani öğrencilikte benim algım pek bunlara çalışmıyodu. Hani sonuçta harçlık var ya ceptetek tük makyaj malzemesi neutregena dan ötesini bilmezdim bi de cilt taze gençlik ihtiyaç duymuyosun
ben hep çalıştım:) maaşımı eve vermeyince bana kalıyodu. ne evden harçlık aldım ne eve para verdim çalıştığım bana kalıyodu. :)
eşi olan stoklatıyo
bigün biri dedi ki sende hiç zeki kız tipi yokmakyajlı fönlü görünce aptal tiki imajı çizdim heralde nasıl yani dedim ne biliym yok anlatmasan zeki demem yani dedi ünide olduğumu bölümümü falan söyledim de
ben de yakışıklı erkek görünce bu nasıl tıpçı ya falan diyorum sanki onlar hep hovarda olurmuş ineklik onlara göre değilmiş gibi geliyo
ayyyyyyyy bi doktor gördümm böyle bişey olamaz. o yüzden kariyer kadar bakım da önemli evetçocuğun bakımsız hali sade haşlanmış patates, bakımlı hali arby's curly patates bakım çok değiştiriyo
Ben deBölümün ne merak ettim zeki kız
söylememBölümün ne merak ettim zeki kız
Milyarlık bi krem ürünü vardı ya. Minik altın kaplama kaşık vardı kutusunun yanında. Dur bulabilirsem atıam resminiMilyar mı? O ne?
150-200 civari internette cok olsa 300 diye biliyorum ben
390larda bi puanla girdim işte ortalama bi bölümdüBen de
390larda bi puanla girdim işte ortalama bi bölümdü
çocuğa çok göründü artık boş boş mu bakıyorum yoksa sadece dışına mı önem veren koflardan sandı anlamadım
örnek veriym işte atıyorum sigortacılıj gibi dış ticaret gibi bi bölümdüdaha da detay vermem
Milyarlık bi krem ürünü vardı ya. Minik altın kaplama kaşık vardı kutusunun yanında. Dur bulabilirsem atıam resmini
Ay ben onları da düşünüyorum aradaMilyarlık kremi kullanana kadar botoks daha mantıklı geliyor şu anhatta kremlere versiğim paraları topladm bırakıyorum ben bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?