- 21 Mayıs 2016
- 24
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Bende onu dedim lüks hayatdan kastim kaliteli bir yasam icin öneri dedimSen lüks hayat istyorum dedin. Çalışmak istiyorum demedin. Hani zengin kocadan da olur babadan da olur gibiydi seninki buz kız çalışmak istiyor.
Evet salamıyorsun bak ben test ettim onayladım bizim gibi kadınlar salamıyorAy böyle çocuk yapıp salmak istiyorum ama dediğin gibi onu da öyle yapamamkendi büyüsün
E vitaminli masken ne marka? Ben hiç maske kullanmadım. Krem kullanıyorum sadece. Onlara dünya paralar döktüm yeter :-(
MISSHA Speedy Solution Clearing Gel Eye PatchAy böyle çocuk yapıp salmak istiyorum ama dediğin gibi onu da öyle yapamamkendi büyüsün
E vitaminli masken ne marka? Ben hiç maske kullanmadım. Krem kullanıyorum sadece. Onlara dünya paralar döktüm yeter :-(
Çok şanslıısınız bence. :)Benim eşimin ailesi okumamış. Kayınpederim ısrar etmiş ben okumadım siz okuyun diye, ikizi ve abisi iyi bir bölüm bitirip kendi hallerindeler şimdi, yine durumları iyidir. Ama eşim yoktan var etmiş kendi işini. Onca sıkıntının arasında okumuş ek iş yapmış, kütüphanede bedavaya çalışıp, kafelere girip kendi arkadaşlarına hizmet ettiği olmuş. Kimse yokken ne kitap varsa bulur hayalim için okurdum der. Şimdi Allaha binlerce şükür cebine girenin haddi hesabı yok. Bazen böyle bildiklerini kendinden geçercesine anlatıyor tekrar aşık oluyorum. Kafasının içi dopdolu. İnat inat bakıyor
Pffff çok bilirler.. Çocuklar üstünden argüman geliştirmek çok moda burda zaten.Ben çocuk yaptım işte doğum iznimde dinleniyorum (ne kadar dinlenmek denirse) 1.5 ay önce doğum yaptım ama yaklaşık 2 ay sonra işe tekrar dönücem. Burada beni 4 aylık bebeği nası bırakır işe dönersin vicdanın yok mu diye taşlamışlardı anneliğimi sorgulamışlardı
4 yaşına kadar anne evde çocuğa bakmalıymış sanki ilgileniyo çocukla yere kırıntı döktü diye bağırıp tüm gün müge anlı izliyolar tutup altın gününe götürüyo o çocuk kendi halinde dört duvar arasındaPffff çok bilirler.. Çocuklar üstünden argüman geliştirmek çok moda burda zaten.
Ben çok iyi anneyim deyince, öyle olunuyor zannediliyor.
Bu topik çok iyi geldi bana tazelenmiş hissettim bizim gibi kadını değerli gören hedefleri olan çalışma yanlısı leydilerle sohbet topiği yeminle enerjimi yükseltti iyi ki açmışsın canımkızlar sizi yerimm coşturmuşsunuz buraları ama malum kandil çok giremiyorum. ben gece gircem okuycam. konuyu rica edip geyiğe taşıtalım geyik banı gelmesin:)
@Margarikotin margammm konumu geyiğe taşır mısın rica etsemmm
Benimki Türk valla arada kafasına vuruyorum gerçek mi diye güvenemiyorum Çin malı da çıkabilirÇok şanslıısınız bence. :)
İşte anlatmaya çalıştığım şey de bu aslında. Bir insanı diğerlerinden çok ciddi anlamda farklı yapacak şeylere sahip olması. Ben yoktan var olan insanlara da hayranımdır. Benimkinde öyle bir durum yok, ailesi orta halliymiş kendisi de işinde gücünde zaten ama çok daha önemli şeyler var benim için. Onun bakış açısı, olayları yorumlaması, yaklaşımı, anlayışı, pratikliği, espritüelliği, boş konuşmayışı, başka insanlara davranışı, başkalarını dinlemesi ve onların da sorunlarıyla, düşünceleriyle ilgilenmesi, çeşitliliğe saygı duyması vs bitmez yani. O konuşsun ben sabaha kadar suratımda aptal bir gülümsemeyle dinlerim. :) Bir de nerede nasıl davranacağını bilmek çok çok önemli, yeri gelecek şefkatli, yeri gelecek şehvetli, yeri gelecek meraklı, yeri gelecek lafı gediğine oturtacak falan. Ben öyle erkeklerden hoşlanıyorum. Ve öyle insanlardan. Bazen durup durup "çok sıkıcı bir adamım ben" diyor beni kızdırmak için, yanaklarını sıkıp koparasım geliyor.Türk değil bu arada, yaşadığı kültürün de etkisi var.
MISSHA Speedy Solution Clearing Gel Eye Patch
Bak bu epey iyi, farklı versiyonları da var. Sıkılaştırıcı özellikli vs.
Yorgunluk içinse dirtyworks'n salatalık özlü olanı var. Birer dilim salatalık şeklinde.. Yorgunluğumu cok güzel oluyor, basit bir şey olmasına rağmen.
Göz kremi olaraksa ddf'n morluk ve torba oluşumunu engelleyici olanını kullanıyorum.
Hepsini soğutucuda muhafaza ediyorum, aklında bulunsun
valla süper bi ortam oldu gaza geldim iyice azim patlaması yaşıyorumBu topik çok iyi geldi bana tazelenmiş hissettim bizim gibi kadını değerli gören hedefleri olan çalışma yanlısı leydilerle sohbet topiği yeminle enerjimi yükseltti iyi ki açmışsın canım
Sen, ben, cherry ve kadının çalışması olan konular böyle oluyor hepBen de dr murad aldım daha dün salatalık şeklinde olanı watsonsta görmüştüm alayım ya merak ettim. Sonra da misshaya bakarımbenim de gözler çok mor zaten yorulunca iyice gidiyo. Soğutucuda saklanması gerektiğini bilmiyodum hemen koyuyorum konu nasıl cilt bakımına geldi allahım bana hep böyle oluyo
49 yaşında 2.ünisini okuyan bi kayınvalidesi var ablamın boşver sen hayallerine bakvalla süper bi ortam oldu gaza geldim iyice azim patlaması yaşıyorum
biraz kart bi öğrenci olucam ama olsun
Sen, ben, cherry ve kadının çalışması olan konular böyle oluyor hep
Aynen watsonsta vs bulabileceğin birşey bu maske.
Dr murad Nasıl ? Göz cevresi konusunda cok ürün deniyorum ben ve yeni deneyimlere hep açığım.
Ben de morluk var azıcık bakımı ihmal etsem panda gibi olurum diye ödüm kopuyor valla ..
valla süper bi ortam oldu gaza geldim iyice azim patlaması yaşıyorum
biraz kart bi öğrenci olucam ama olsun
Sen biraz daha kullan , sonra bana detaylı bir yorum yaparsın. İlgimi çekiyor epey o marka. Koruma faktörü de cok önemli bir detay . Güneş ışınları kırışıklıkları arttırıyorDaha dün aldım c vitaminli 15 koruma faktörlü yaz için bulunsun dedim. Gündüzleri kullancam bugün ilktikoruma faktörü olması cezbetti beni internette herkes gözümü yaktı deniş ama bana da eczacı çok tavsiye etmişti. Gözümü de yakmadı. Hoşuma gitt yapısı.
Ben de çok fazla denemeye başladım. Basit kremlerden başladım ağır ürünlere doğru gidiyorum.:)
Kiz hakkimi yeme ben seni savundum.sen sadece kendini yanlis ifade ettin.Bende onu dedim lüks hayatdan kastim kaliteli bir yasam icin öneri dedim
İyidir iyiSeni o kadar takdir ettim ki... Senden yaş olarak büyüğüm ve kafa yapimiz ayni seninle. Burada hukuk bölümü var istersen bir oradakilere danis. Sana şunu soyleyeyim; matematik ve Geometriyi iyi yapman lazim. Birde nacizane tavsiyem gideceğin universiteyi iyi seç. Kadrolarını iyi arastir. Özelde Koc un çok iyi olduğunu duymustum ama dedigim gibi sadece duyum.
Sen, ben, cherry ve kadının çalışması olan konular böyle oluyor hep
Aynen watsonsta vs bulabileceğin birşey bu maske.
Dr murad Nasıl ? Göz cevresi konusunda cok ürün deniyorum ben ve yeni deneyimlere hep açığım.
Ben de morluk var azıcık bakımı ihmal etsem panda gibi olurum diye ödüm kopuyor valla ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?