- 21 Kasım 2012
- 9.044
- 9.555
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Bitter ye canım,ya da gri paketli,tade..nin şekersiz çikolatası var ondan tüket,,diyet yaptığım zamanlarda bunları tüketiyordum ben..yada hurma,incir falan da olabilirEvet arkadaşlar şu an regl olmak üzereyim oturup bir paket çikolata yiyesim var...Resmin agresif ve sinirliyimSağlığım ve fit olmak için de aylardır uğraşıyorum, ama bu çikolata tatlı düşkünlüğü yüzünden hepsi boşa gidiyor. Beni gaza getirin nolur, günde 1,5 saat spor yapıyorum o kadar emeğim boşa gitmesin nolur:)
Bitter ye canım,ya da gri paketli,tade..nin şekersiz çikolatası var ondan tüket,,diyet yaptığım zamanlarda bunları tüketiyordum ben..yada hurma,incir falan da olabilir
Canin istiosa ye, vucudunun ihtiyaci var demekki:) gem cikolata filan yemek lzm arada metabolizmayi hizlandirirEvet arkadaşlar şu an regl olmak üzereyim oturup bir paket çikolata yiyesim var...Resmin agresif ve sinirliyimSağlığım ve fit olmak için de aylardır uğraşıyorum, ama bu çikolata tatlı düşkünlüğü yüzünden hepsi boşa gidiyor. Beni gaza getirin nolur, günde 1,5 saat spor yapıyorum o kadar emeğim boşa gitmesin nolur:)
Evet tatlım,gri adı tade..ile başlıyor..ben diyetteyken bu mensturasyon zamanların da arada yedim,kalorisi düşük çok,tadı da güzel,denenebilir sankiSekersiz cikolata mi? Tatlandiricili mi oluyor
Evet tatlım,gri adı tade..ile başlıyor..ben diyetteyken bu mensturasyon zamanların da arada yedim,kalorisi düşük çok,tadı da güzel,denenebilir sanki
Valla ben gaza getirmiş gibi olmayayım,ama 80 kalori falan gibi birşeydi,bende her ay değilde ne bileyim 2-3 ayda bir,incirden,hurmadan bunalınca tükettim yani:))Canim nasil cekti bir bilsen. :)
Aman ya, epeydir cikolata yemiyorum, ne var bir tane gidip alsam simdi? :)
Valla ben gaza getirmiş gibi olmayayım,ama 80 kalori falan gibi birşeydi,bende her ay değilde ne bileyim 2-3 ayda bir,incirden,hurmadan bunalınca tükettim yani:))
Hayatta yapamiycam sey varsa o da bu sekilde yemek cikolatayi.. sutlu cikolata seviyorum cok:) bitter aci kahve yaninda:) kocaman paketi alip hatir hutur yiycen tadi ole cikiyo :)Hey gidi hey o şekerler çikolatalar bi kesilse kaslar meydana çıkacak. Bittere kesin dönüş yap. Ya birde ben emerek yerim, ısırarak yemem. 2 küp çikolata yiyene kadar ağzım yoruluyor, 3.ye girişemiyorum. Ve tadını tam anlamıyla almış oluyorum. Buda bi seçenek bence. Böyle azaltabilirsin
Canim tatlandirici olan seyler daha zararli : ( keske seker koysalar glikoz vs daha zararli oluyo..mesela diyet icecekler vs daha zararli .. icerisinde aspartam diye birsey var.. kansorojenEvet tatlım,gri adı tade..ile başlıyor..ben diyetteyken bu mensturasyon zamanların da arada yedim,kalorisi düşük çok,tadı da güzel,denenebilir sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?