tekrar başlasanız, ileride yolda falan senı biriyle konuşurken görse, sana açıklama fırsatı bıle verecegını sanmıyorum
hatta o kişi sadece sana adres sormus olsa bıle, anlamaz durumu
direkt suçlamalarda bulunur, hatta öyle bir karakter şiddet bile uygular
uğraşılması çok güç biri bence.
kendini sevıyorsan eğer, kendıne bunu yapma.
teşekkür ederim gerçekten mantıklı yorumlar yaptınız. Ben Allaha havale edıyorum onu.
rica ederim
sadece pişman olmanı istemem.
insanları en çok kavgada tanır insan, o gerçek yüzüdür insanın
şunuda söylemek isterım; şu zamana kadar senın sevgılın gıbı tepkıler verıp, saçma sapan kavgalar eden birini daha görmedım.
bu normal değil. bir soru ile bu hale gelıyorsa, başka şeyleri düşünemiyorum bıle.
dogru bir soruyla bana hayatı zindan etti, sevgisine de inanmıyorum hatta beni sevdiğini bile düşünmüyorum.
o anda kendini aklama çabasına gıreceğine, seni sakinleştirmeye çalışacagına
sankı hayatına küfürler yağdırmışsın gibi, sana demedığını bırakmamış.
heleki, o çaycı muhabbetlerıne hiç girmiyorum bile.
:) sen çok yaşa emi çok da mutlu ol, ben o çaycı muhabbetini hiç anlamadım, aptal şey ne demek istemişki?
amin, sende :)
nasıl ne demek istemişyalan yere çay bahçesindeki kadınla konuştuğunu, aslında amacının oradakı bütün erkeklerle muhabbet etmek istediğini söylemek istemış
orada erkek çok olduğu için, oraya gittiğini ima etmişaslında etmemiş açıkça söylemış.
demekki kendı öyle yapıyor
hahhaha canımsın ya, bende ne anlamıştım biliyomusun güya buna görünmek için o çaycı kadınla konusmuşum öyle ima ettı sandım:) Allahın hala daha çok safım. peki benı sevmeyen bana bişe hissetmeyen adama ne bnm nerde oldugun veya nasıl bır ortama gırdıgımden ona neki :)
cidden o şekilde mi anladın sen?
sen sorduktan sonra o kısmı tekrar okudum, kesinlikle senin oraya erkekler için gittiğini söylemiş sana.
dedim ya hastalıklı bir tip diye.
tabı ya dedı yandakı cay bahcesınde dunya kadar adam var gelmiş orya yalan yere ordakı caycı kadınla konusuosun bırak bu numaraları
gerçekten öyle anladım. bu da o çay bahçesindeydi ya bunun için gittiğimi sandı diye düşündü. aman Allahımm yaş 26 ve öğretmenım ama benden hiç bişecikler olmaz ben çook safmışım
yukarıda ilk yorumundan alıntı yaptım canım :) gerçekten sen çok yanlış anlamışsın onu :)
aay evet canım tekrardan okuyunca anladım bu salak benı ne sanıyo, ama ben ona slmlaştıgım cocugu görünce agzına düşücektın nerdeyse, benle bıle öyle cilveleşmedım dedıgınde demiştimki evet haklısın kişi kendınden bilir işi.
işte dediğim gibi, bundan sana yar olmaz :)
kendını kaybetmıs artık ve ağzından çıkanı kulağı duymuyor.
ayrıca maşallah, olayı öyle saçma sapan yerlere getirmiş ki:) kendı yaptığını bir şekilde unutturup, sana yoğunlaşmıssınız :)
bence bu ilişkiden bi cacık olmaz
anladığım kadarıyla sakin,dirayetli birisin.gayet güzel mesaj atmadan da durabiliyorsun.bu insanı hayatından tamamıyle çıkarmanı tavsiye ederiim.çok saygısız,dengesiz ve agresif birisi.ayrıca şüpheci ve aşırı kıskanç.yazdıklarından öyle anladım.tehlikeli bi insan bu seni üzer bu benden söylemesi..