- 18 Ekim 2010
- 453
- 42
Canım benim anladığım kadarıyla, bu kadın iyi niyetli değil. Ona güvenme bundan sonra. Sevgilin de o kızla görüşmüş olabilir çünkü tepkisi hiç normal değil, hemen suç bastırmaya çalışmış, direk ayrılalım demiş. Ayrıca aklı hala sende gibime geliyor. En son konuşmanızda neden dükkanda duruyorsun demesinden belli seni kıskanıyor hala ama çok dengesiz biri.. Bu saatten sonra onunla ilgili hayaller kurma bence. Sana yaptığı suçlamalar, hakaretler hiç unutulacak şeyler değil... Zaten barışsanız da sağlıklı bir ilişkiniz olmaz büyük bir ihtimal. Bu saatten sonra da arama sorma eğer o ararsa açma, face den yazarsa cevap verme, o yokmuş gibi davran. Uğraşılmaz böyleleriyle...
canım bnm ne güzel özetlemişsin ztn şuan tek yapmam gereken unutmak. ben onun hakaretlerını asla unutamam. kızla görüşmüş olabılır ya da olmayabılır ama en azından çirkefleşmeden bana dürüstçe anlatsaydı olaylar bu duruma gelmezdi. demekki nasip böyleymiş, her şerde bir hayır aramak gerekirmiş elbet vardır bunda da bir hayır.yorumun için çok teşekkür ediyorum..