Derdiim çooook büyük..

Biraz daha sabır diyebilirim sadece; neyse ki çok küçük değilmişsiniz diyeceğim.

Çünkü öbür türlü anneniz de daha çok tedirgin olurdu; sizler birbirinizi anlayabilecek iki kişi konumundasınız.

Havalar da kötü; hastalık ve ne olacağını bilememe psikolojisi bir araya gelince yormuş sizi; az sabır sonrası her şey daha güzel olacak

Annenizin komşusu; arkadaşı; uzak akrabası vs. birini size oturmaya çağırın; siz çayları vs hazırlayın onlar otursunlar; siz de arada çıkın dolaşın...

Dışarı hayatı olan kişilerin eve kapanması zordur; siz çalışıyormuşsunuz da birden evde ve hasta ile olmak sizi de hasta edebilir. Sürekli, evde bir düzeniniz olsa idi sadece hastalık psikolojisi olacak iken şimdi her şey üst üste geliyor gibi olur.

Anneniz iyi olacak ve sizi iyi görürse daha da iyi olur

Umarım tez zamanda hepsi azalarak biter endişelerimin..

Rica ederim canım. Kendini bırakma. Annen de senden güç alıyor bunu unutma.

geçmiş olsun canım ya bu kadar dert etme her şey olacağına varır her an her şey olabilir hayattan keyif almaya bak sağlıklı ol ki annenden senden güç alsın

Durumun durumuma o kadar çok benziyor ki mesajini okurken resmen agladim.
Cnm annm hasta. Hastnedeyiz biz haftalardir. Hastne oncesi de evde hep hastaydi hastne sonrasi da evde temel ihtiyaçları için bile bakima muhtac olacak. Calisan memurum güya. Bu zorlu süreçte yanimda arkadas adina akraba adina tek kişi yok. Teyze kızı vardi arada gorustugumuz o bile aramiyor anlayamiyorum. Yalnizligin otelenmisligin dislanmisligin acisi da ayri bir dert bu zorlu süreçte. Aile içi iliskiler berbat. Gelin denilen zati muhteremler bu dönemde bile kendi egolarinin derdinde. Kisacasi anneme kendime hayatima herseye üzülüyorum ama uzulmek hicbirseyi duzeltmedi.beynim yaniyor resmen.
Allah size de bize de tüm darda kalanlara yardim etsin sifa versin gonlumuzu genisletsin. Amin.

Son düzenleme:

Malesef herkes iyi gün dostu artık.. En yakınlarımız bile ne aradı ne sordu, ağız ucuyla birşey lazımsa arayan diyen oldu, o kadar. Annem ben kucuk kız kardeşim kaldık böyle.

İki çocuk annesi gibi oldum bi anda, çok şukur annem temel ihtiyaçlarını ufak ufak halletmeye başladı son birkaç gündür, bi yarım saat oturucak vakit bulabiliyorum..

Zor ya ne diyim, Rabbim şifa bekleyen herkese şifa, bizlerede güç kuvvet sabır versin..

Gelmis gecmis olur insaallah Allah yardim etsin

Öncelikle Allah annenize acil şifalar versin tez zamanda iyileşsin inşallah .Ben teyzemi ve dayımı bu sebepten kaybettim çok kısa bir süre içerisinde alışmak mümkün değil devamlı aklımda gözlerimin önündeler son evrede yakalamışlardı .Teyzemde metastas vardı ciddi şekilde . Yapılabilecek hiç bir şey yoktu ameliyat bile olamadılar . Etrafımda çok fazla kanser hastası var . Bu illet hastalıktan Allah herkesi korusun bir kanser hastasının nasıl bu hastalıkla boğuştuğunu görmeden o hastalığı anlayamıyormuş insan ben bunu anladım .Ben sizin üzüntünüzü anlıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…