Merhaba Deracine %100 bitkisel içeriklidir. Ancak hamileler üzerinde firma test yapılmadığı için biz Deracine uzmanları öneremiyoruz. Ancak doktorunuza danışarak kullanabilirsiz.kızlar bu serumu hamileyken kullanmakta bi sakınca var mı acaba.CADIARZU
arkadaşlar bende deracine serumu yaklaşık 25 günden beri kullanıyorum...selülitlerim 3. derece evet sıkılaşmada etkili olduğunu düşünmeme ragmen selülite henüz fayda etmedi...bende sanırım bu krem sıkılaşmaya iyi ama selülite iyi değil diye düşünmüştüm...hatta burda buna dair yorum bile yaptım...biraz önce bana tavsiye den arkadaşımla konuştum ..oda evet sıkılaşmaya iyi ama galiba selüliti geçirmiyor diyordu ama şimdi ise çok faydasını gördüğünü başka kreme geçmeyeceğini söylüyor...ama 6 aydan beri kullanıyor...demekki bu işin püf noktası bırakmamak sürekli kullanmak...bence diğer kremlerde uzun kullanımlarda işe yarar diye düşünüyorum...
arkadaslar vıchy cellu destoks kullandım sımdıde deracın aldım 2 aylık ve cıkolatayı azalttım hergun 5ı bır yerde ıcıyorum...bence azaldılar..ancak 1 ayda olusmadıgı ıcın 1 ayda gecmesınıde beklemek ımknasız sadece mucadeleye devam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?