Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

BENİ ÖSLEDİNİZMİİİ????:1hug:a.s.

SEVGİLER SAYGILAR HÜRMETLER EFENDİM AYVENUR CADISI GELDİİ.BİLİYORUM TAM SOPALIĞIM kaydirigubbakcemileAMA İNANIN YOĞUNLUĞUM BİTMEK BİLMİYOR.
hemen gönül alma operasyonuna geçiyorum ve bir şarkı patlatıveriyorum.az sonra....
önce zeepimim bebişini merak ediyorum nasıl benim yiyenim annesi sağlığı keyfi seni üzüyomu.öpmeye kıyamam ama benim için mis kokulu gıdışını kokla emi:emir_bebek:
çılgınım döndümü aramıza bir haber varmıkine.birde yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldin diyerek sahnemdeki yerimi alıyorum.göbek atmayanın ............... boşlukları siz doldurun artık.onudamı ben yapıcamkaydirigubbakcemile3

hadeee mendiller eeleee:teytey:

Güvercin uçu verdiiiiiiiii:sm_cool:
Kanadını açıverdi
Yar yandım aman ayrılamam
Elin kızı değilmi sevdide kaçıverdiiiii:dance:
O benim aslan yarim
Duvara yaslan yarim
Neylesin duvar seni
Kalbime yaslan yarim

Güvercinim uyurmu
Seslensem uyanırmı
Sen orada ben burda aman, aman
Buna can dayanırmı
Daracıkkkk, daracıkkk sokaklarrrrr:sm_cool::teytey:
K.K lılar misket ufaklar
Pul, pul olsun dökülsünnnnn
Seni öpen dudaklar:sm_cool:

Denize dalayımmı
Bir balık alayımmı
Ay doğdu şafak attı
Daha yalvarayım mı

BENİ ÖSLEDİNİZMİİİ????:1hug:a.s.

SEVGİLER SAYGILAR HÜRMETLER EFENDİM AYVENUR CADISI GELDİİ.BİLİYORUM TAM SOPALIĞIM kaydirigubbakcemileAMA İNANIN YOĞUNLUĞUM BİTMEK BİLMİYOR.
hemen gönül alma operasyonuna geçiyorum ve bir şarkı patlatıveriyorum.az sonra....
önce zeepimim bebişini merak ediyorum nasıl benim yiyenim annesi sağlığı keyfi seni üzüyomu.öpmeye kıyamam ama benim için mis kokulu gıdışını kokla emi:emir_bebek:
çılgınım döndümü aramıza bir haber varmıkine.birde yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldin diyerek sahnemdeki yerimi alıyorum.göbek atmayanın ............... boşlukları siz doldurun artık.onudamı ben yapıcamkaydirigubbakcemile3

hadeee mendiller eeleee:teytey:

Güvercin uçu verdiiiiiiiii:sm_cool:
Kanadını açıverdi
Elin kızı değilmi sevdide kaçıverdiiiii:dance:
O benim aslan yarim
Duvara yaslan yarim
Neylesin duvar seni
Kalbime yaslan yarim

Güvercinim uyurmu
Seslensem uyanırmı
Sen orada ben burda aman, aman
Buna can dayanırmı
Daracıkkkk, daracıkkk sokaklarrrrr:sm_cool::teytey:
K.K lılar misket ufaklar
Pul, pul olsun dökülsünnnnn
Seni öpen dudaklar:sm_cool:

Denize dalayımmı
Bir balık alayımmı
Ay doğdu şafak attı
Daha yalvarayım mı

ayvem hosgeldin :1hug:cok ozledik seni be:asigim:nerdesin ?:mymeka:
yigenlerin ellerinden oper ...
yogun ve yorgun gunler icerisindeyim delikafadulden

canımıniçi nerde olimm bitmek bilmez işlerdeyim kuşum.seninde nasıl yoğun ve yorgun olduğunu tahmin edebiliyorum zeepim:KK43: ALLAH kolaylık versin. ayy onlar benim ellerimdenmii öperr ham yaparım ben onlarıı teyzoşu yer onları ahh bir kıyabilsemm tam ısırmalıklar ama:)))

GÜNAYDIN cadıcıklarım
hoşgeldin AYVENURUM

canımıniçi nerde olimm bitmek bilmez işlerdeyim kuşum.seninde nasıl yoğun ve yorgun olduğunu tahmin edebiliyorum zeepim:KK43: ALLAH kolaylık versin. ayy onlar benim ellerimdenmii öperr ham yaparım ben onlarıı teyzoşu yer onları ahh bir kıyabilsemm tam ısırmalıklar ama:)))

canim benim Allah sana da kolaylik versin:1hug: ...cok ozletme kendini :asigim::1hug:

selaaammm bende geldim..aranıza yeni katıldım..yerimseniben ayrıca herkese hayırlı cumalar..

selam herkese..
off!! kocam haftasonu nöbetcisiydi :1ninca:
hala gelmedi.. :çok üzgünüm:
onu bekliyorum sabırsızlıkla..
kudurdum vallahi..-tatlicadiarzu-
cok ösledimm.. :asigim:

X