Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

Hayirligunler012.jpg

Depilesi depüşükler başta bendelikafadulden
egemde olmasa iyice sessiz kalacak burası :çok üzgünüm:
hepinizi çok özledim en yakın zamanda bol sohbet etme imkanımız olacak işallah kaydirigubbakcemile5

Depilesi depüşükler başta bendelikafadulden
egemde olmasa iyice sessiz kalacak burası :çok üzgünüm:
hepinizi çok özledim en yakın zamanda bol sohbet etme imkanımız olacak işallah kaydirigubbakcemile5

insallah :mymeka::dilcikar:
bizde ozledik bee seni :asigim:

selam kızlar!
hem depüşüğüm,hem geyikçiyim hem de cadıyım aranıza hoşgeldim!!!!!:lepi::içelim:

hemen kısaca kedimi özetleyeyim:
Trabzonluyum ama Muğla'da oturuyorum 2 aya kalmaz nasipse kızımı doğuracağım!!!hayata hep gülen taraftan bakarım kavga gürültü gerginlik sewmem.hihoyyyt

Trabzonluyum ama Muğla'da oturuyorum 2 aya kalmaz nasipse kızımı doğuracağım!!!hayata hep gülen taraftan bakarım kavga gürültü gerginlik sewmem.hihoyyyt

aa süperrrr.....bende trabzonluyum:asigim:ankarada yaşıyorummm...birde cadı kısım var:asigim:
tanışma topiği gibi olduuu ama neseeeyerimseniben

aa süperrrr.....bende trabzonluyum:asigim:ankarada yaşıyorummm...birde cadı kısım var:asigim:
tanışma topiği gibi olduuu ama neseeeyerimseniben

ay ne güzel Trabzonlu olmanın güzel yanı bu çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane modunda sırnaşık şey Sibirya'da bile var memleketlimiz kaydirigubbakcemile3
hee cadılık önemli ben çok pis cadıyımdırrr:eek::icecream:

Ne guzel hayirli dogumlar dilerim bende 1,5 ay evvel dogum yaptim ikinci cocugum birde 3,5 yasinda oglum var :asigim:

ay ne güzel Trabzonlu olmanın güzel yanı bu çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane modunda sırnaşık şey Sibirya'da bile var memleketlimiz kaydirigubbakcemile3
hee cadılık önemli ben çok pis cadıyımdırrr:eek::icecream:

cadı olmana sevindim....:asigim:bu topikde cadılık çok önemliiii:asigim:
zeppim üsülme kıyamam sana deniz selim nsllarrr?çok öpüom onlarııııı:asigim::nazar:

Ne guzel hayirli dogumlar dilerim bende 1,5 ay evvel dogum yaptim ikinci cocugum birde 3,5 yasinda oglum var :asigim:

teşekkür ederim sana da hayırlı olsun ne güzel kardeşsiz bırakmamışsın oğlunu maaşallah!!
ben de yapacam kızıma kardeş ama bu koca canımı sıkıyo belki boşarım başka kocadan yaparım kihkihikihikih:teytey:

teşekkür ederim sana da hayırlı olsun ne güzel kardeşsiz bırakmamışsın oğlunu maaşallah!!
ben de yapacam kızıma kardeş ama bu koca canımı sıkıyo belki boşarım başka kocadan yaparım kihkihikihikih:teytey:

uy da sen tam karadenizlisin:roflol:damarına basmamak lasımmm seninnnnyerimseniben

cadı olmana sevindim....:asigim:bu topikde cadılık çok önemliiii:asigim:
zeppim üsülme kıyamam sana deniz selim nsllarrr?çok öpüom onlarııııı:asigim::nazar:

Şenizsagol bitanem iyiler selim mert'i yatirdim ...
emre deniz hala uyumamakta direniyor minik kus :bbo::asigim:

tsk ederim:1hug:
kaydirigubbakcemile3 bosama kiz

lalcigim senin prenses nasil ?
bu arada sen ne dersi calisiyorsun?fisfisfis oyle msn ninde ders calisiyor yaziyor fisfisfis

X