- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin millet nerdesinizzzzzzzzz??
Depilesi depüşükler başta bendelikafadulden
egemde olmasa iyice sessiz kalacak burası :çok üzgünüm:
hepinizi çok özledim en yakın zamanda bol sohbet etme imkanımız olacak işallah kaydirigubbakcemile5
iii akşamlarr güsel depüşüklerrrr:asigim::asigim::icecream:
niiee ama?ben bu topiği çok sefiommmm....bende özel bir yeri variyi aksamlar canim :1hug:
hic kimse ugramaz oldu buraya benneyaptımki
selam kızlar!
hem depüşüğüm,hem geyikçiyim hem de cadıyım aranıza hoşgeldim!!!!!:lepi::içelim:
hemen kısaca kedimi özetleyeyim:
Trabzonluyum ama Muğla'da oturuyorum 2 aya kalmaz nasipse kızımı doğuracağım!!!hayata hep gülen taraftan bakarım kavga gürültü gerginlik sewmem.hihoyyyt
aa süperrrr.....bende trabzonluyum:asigim:ankarada yaşıyorummm...birde cadı kısım var:asigim:
tanışma topiği gibi olduuu ama neseeeyerimseniben
selam kızlar!
hem depüşüğüm,hem geyikçiyim hem de cadıyım aranıza hoşgeldim!!!!!:lepi::içelim:
niiee ama?ben bu topiği çok sefiommmm....bende özel bir yeri var
hemen kısaca kedimi özetleyeyim:
Trabzonluyum ama Muğla'da oturuyorum 2 aya kalmaz nasipse kızımı doğuracağım!!!hayata hep gülen taraftan bakarım kavga gürültü gerginlik sewmem.hihoyyyt
ay ne güzel Trabzonlu olmanın güzel yanı bu çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane modunda sırnaşık şey Sibirya'da bile var memleketlimiz kaydirigubbakcemile3
hee cadılık önemli ben çok pis cadıyımdırrr:icecream:
Ne guzel hayirli dogumlar dilerim bende 1,5 ay evvel dogum yaptim ikinci cocugum birde 3,5 yasinda oglum var :asigim:
teşekkür ederim sana da hayırlı olsun ne güzel kardeşsiz bırakmamışsın oğlunu maaşallah!!
ben de yapacam kızıma kardeş ama bu koca canımı sıkıyo belki boşarım başka kocadan yaparım kihkihikihikih:teytey:
cadı olmana sevindim....:asigim:bu topikde cadılık çok önemliiii:asigim:
zeppim üsülme kıyamam sana deniz selim nsllarrr?çok öpüom onlarııııı:asigim:
teşekkür ederim sana da hayırlı olsun ne güzel kardeşsiz bırakmamışsın oğlunu maaşallah!!
ben de yapacam kızıma kardeş ama bu koca canımı sıkıyo belki boşarım başka kocadan yaparım kihkihikihikih:teytey: