Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

Günaydın millet :lepi:
kalkın be öğlen oldu :mymeka:ne tembel cadı oldunuz sizkaydirigubbakcemile
dükkan piş kahvaltı yok çay bile demlenmemiş daha :dilcikar:haydin kahvaltı hazır
böölük kalk:roflol:
kahvalti_tabagi_345.jpg

dükkan piş kahvaltı yok çay bile demlenmemiş daha :dilcikar:haydin kahvaltı hazır
kahvalti_tabagi_345.jpg

cokacimcoookeylucugum :eek:yettimmmmmmmmmmmm : )

ay kızlar kabul ederseniz bende varım herkes bana necadısın der dururdu kendimi iyi hisedeceğim bir yer buldum galiba ....(özelliklede kocişim)

kahvalti_tabagi_345.jpg

Böyle kahvaltiya hayir dememcokacimcoook
ellerine saglik eylulsırnaşık şey

Kizlar hepinize güzel bir pazar diliyorum...hihoyyyt
Bol bol eglenin emisengözlerimebaksanab

Böyle kahvaltiya hayir dememcokacimcoook
ellerine saglik eylulsırnaşık şey

Kizlar hepinize güzel bir pazar diliyorum...hihoyyyt
Bol bol eglenin emisengözlerimebaksanab

ya ya tabii ne de guzel eglenilir bingol de:mymeka::dilcikar::çok üzgünüm:

Valla tembelleştiniz siz:kızgın:cadılığı unuttunuz yasakkelimehaydi toparlanın delikafadulden ne kahvaltı ne temizlik yine hiç birşey yok :mymeka:

Valla tembelleştiniz siz:kızgın:cadılığı unuttunuz yasakkelimehaydi toparlanın delikafadulden ne kahvaltı ne temizlik yine hiç birşey yok :mymeka:

:çok üzgünüm:Askim yok eylulcugum tadim da yok ...
Ankara'ya gitti 5 gunlugune :çok üzgünüm:
d046.gif

Son düzenleme:
:çok üzgünüm:Askim yok eylulcugum tadim da yok ...
Ankara'ya gitti 5 gunlugune :çok üzgünüm:
d046.gif

oyy kıyamam ben sana:teselli: lafım sana değil zaten diğer depüşüklere :dilcikar:
kısa ayrılıklar iyidir evlilikte özlenir değer kıymet daha çok bilinir derler Allah kavuştursun canımcım:1hug:telonla hasret giderirsiniz olmadı :asigim:

kızlar nasılsınız..delücüklerim...ben biraz deliydim iyice deli oldum artık ....kız hasta havalar kötü....of anam offf

oyy kıyamam ben sana:teselli: lafım sana değil zaten diğer depüşüklere :dilcikar:
kısa ayrılıklar iyidir evlilikte özlenir değer kıymet daha çok bilinir derler Allah kavuştursun canımcım:1hug:telonla hasret giderirsiniz olmadı :asigim:

sagol canim :1hug: haklisin ...
diger depusukler unuttu burayi eylulum ;bu onlara :mymeka:

Günaydın eskisi kadar depişük olmayan ama geldiklerinde çok fena depilecek olan cadılar :roflol:
haydın kahvaltı hazır tükkan da temiz çayları soğutmayın sakın
images

images

Dun emrecik hic uyutmadi ...surekli agladi gecenin yarisina kadar :bbo:uykusuzum ...
aglamaktan yoruldu uyudu kuzu ...
deliksiz uyukuya ihtiyacim var :bbo:

X