Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

lalcigim senin prenses nasil ?
bu arada sen ne dersi calisiyorsun?fisfisfis oyle msn ninde ders calisiyor yaziyor fisfisfis

canım benim prenses iii ama çok yoğun teysesi....ders ders.....
birinci sınıftayızya cnm çok yoğun geçioo bol bol ders çalışıos...zaten omu başladı okula benmi anlamadımmmfisfisfis(işte bu yüsden ders çalışıo yasıoo yaaaayerimseniben)

ben olmayınca bu topik şenlenmiş ne güzel uzun süredir böyle görmemiştim çok mutlu oldum
hoşgeldin lazanya ,allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah
vveeeeeeeeee iyi uykular güzel cadıcıklarım

kızlar bakıyorum beni unuttunuz nasılsınız ben biraz daha iyiyim hepinizi özledim artık çok fazla kk kulubüne giremiyorum yada okuyup çıkıyorum kendinize iyi bakın canlarım

ben olmayınca bu topik şenlenmiş ne güzel uzun süredir böyle görmemiştim çok mutlu oldum
hoşgeldin lazanya ,allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah
vveeeeeeeeee iyi uykular güzel cadıcıklarım

Nerdelerdesin sen bakim niye banliydin :mymeka:

kızlar bakıyorum beni unuttunuz nasılsınız ben biraz daha iyiyim hepinizi özledim artık çok fazla kk kulubüne giremiyorum yada okuyup çıkıyorum kendinize iyi bakın canlarım

iyi olmana sevindim canim ozletme kendini :1hug:
hu huuuuu kimsecikler yokmu????nerelerdesiniz cadoloslarrrrrr?

:jeyyar:Ben buradayim :eek:

zepp vurma kafama flood mesajmış suçum bilmiyordum

derdilay hoşgeldin canım
lal teşekkür ederim canım
zepp canım sanada iyi geceler

selam kızlar
bu kulubun muhabbeti süper yaa beni de aranıza dahil ederseniz çok mutlu olurum öpüldünüz....

X