selam dünya güzelleri.a.s.egemcim sözlerin için çok teşekkür ederim.bende sizi çok özlüyorum inan bana.
zeepim kuşum benim biraz daha sabır bunlar hep tatlı sıkıntılar bilirsin çocuklar büyüdükçe dertleride büyüyor maalesefkaydirigubbakcemile sağlıklı olsunlarda herşeye rağzı geliriz biz anneler dimi.buğün bizim departmanda doğum izninde olan bir arkadaşım vardı buğün geri geldi.onunda ikinci bebişi.nasıl zayıflamış canım ya.kilolarım diyorda başka birşey demiyordu hamileyken şimdi puuff uçmuş gitmiş. bebişi üç aylık oldu
onun büyüğü 5 yaşında furkan fena kıskanıyormuş kardeşini buğün anlattı.neler yapıyormuş varyakaydirigubbakcemile isyanlarda yani furkancık.aman inşallah sende bunlar yaşanmaz zeepim.gerçi kardeşini kıskanmayan varmıdırki.ben bile nasıl kıskanmışım kıskardeşimi aramızda 4 yaş var.neler yapmışım o doğduğunda :roflol:ilk göz agrısı olunca hele o yaşta akıl ermiyo işte.ama bunların hepsi gelip geçecek bir bakacaksın zeepim kocaman olmuşlar.ALLAH bahtlarını güzel etsin inş.benim oğluşumda kocaman oldu ocak 6 doğum günü.12 yaşını dolduruyo halen inanamıyorum.yani kendim nezaman büyüdümde o delikanlı oluvermiş.:1shok: herşey onlarla güzel.ALLAH eksikliklerini göstermesin dimi kızlar.
hepinizi kocaman öpüyorum.gelirim yine.sevgiyle kalın.:1hug: