GÜNAYDIN CANLARIM a.s. epey zamandır giremedim ve hepinizi çok özledim.şirkette işler birz kritik kriz burayada vurdu.:1no2: ve çok yakın arkadaşlarım işten çıkarıldı.daha yeni kendime gelebildim.:çok üzgünüm: bakalım devam edecek sıra bizede heran gelebilir.yani anlıyacagınız sıkıntılı bir dönemdeyim.zeepim doğum yapmış ölemi kızlar yazılanları okudum.zeepim seni canıgönülden tebrik ediyorum.ALLAH sana ve yavrularına sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah.kocaman öpüyorum sizi.
Yüce Rabbimiz! Hayatlarını Sen'in masum kullarına düşmanlık etmeye bağlamış, vatanımıza ve milletimize kasteden din ve diyanet düşmanlarını bütün teşebbüslerinde hezimete uğrat.. onları sarsıntı üstüne sarsıntıya maruz bırak.. Birlik ve düzenlerini boz.. Hepsini bölük-pörçük et.. Birbirlerine düşür.. Kirli emellerine ulaşmalarına müsaade etme ve o insanlık mahrumu zavallılara karşı her zaman biz kullarını nusretinle te'yîd buyur! Amin!..(CUMANIZ MUBAREK OLSUN)
merhaba kızlar herkezin geçmiş bayramı mubarek olsun.herbirnizi tek tek kocaman öpüyorum:1hug:a.s.
zepiimm aldım hayırlı haberleri birtanem gözümüz aydın.ALLAH analı babalı büyütsün inş.sana ve yavrularına sağlıklı bir ömür diliyorum.herzman girmediğim için özür dilerim.
evdede net bağlattım ama sevgili orçun bey sayesinde anca rüyamda girebiliyorum.:jeyyar:
kızlar umarım bayramınız güzel geçmiştir ben pek dinlendim diyemem bu 9 günde ama yinede hiç yoktan iyidir.buarada sevgili güzel kelebeğim çılgınım nerelerde eger buralara yolu düşerse ona bıraktığım öpücüğüde almayı unutmasın emi.:1hug:
zepim kendini yormuyorsun değilmi.bir sıkıntın yoktur inşallah.
şimdi zeepimin şerefine bir şarkı patlatmammı ben.aman he zeepim sen göbek felan atim demeyesin.:roflol:
Aşağıdan gelir Türkmen koyunuuuuu:teytey:
Selviye benzettim yarin boyunuu:sm_cool: