Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

GÜNAYDIN CANLARIM a.s. epey zamandır giremedim ve hepinizi çok özledim.şirkette işler birz kritik kriz burayada vurdu.:1no2: ve çok yakın arkadaşlarım işten çıkarıldı.daha yeni kendime gelebildim.:çok üzgünüm: bakalım devam edecek sıra bizede heran gelebilir.yani anlıyacagınız sıkıntılı bir dönemdeyim.zeepim doğum yapmış ölemi kızlar yazılanları okudum.zeepim seni canıgönülden tebrik ediyorum.ALLAH sana ve yavrularına sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallah.kocaman öpüyorum sizi.

17.gif

Ayvem canım hepimizin aynı durumları heran herşey olabilir kriz fena vurdu işleri
sağlık olsun ne yapalım sağlığımız yerinde ya bunada şükür

günaydın egem nasılsın

Merhabalar arkadaşlarŞeniz
ayvecim canım inşallah işleriniz açılır,arkadaşlarına üzüldüm,Allah yardımcın olsun canım evt zepp doğum yaptı,kaynanası var yanında,yakın zamanda bizlere katılır inşallahŞeniz

Yüce Rabbimiz! Hayatlarını Sen'in masum kullarına düşmanlık etmeye bağlamış, vatanımıza ve milletimize kasteden din ve diyanet düşmanlarını bütün teşebbüslerinde hezimete uğrat.. onları sarsıntı üstüne sarsıntıya maruz bırak.. Birlik ve düzenlerini boz.. Hepsini bölük-pörçük et.. Birbirlerine düşür.. Kirli emellerine ulaşmalarına müsaade etme ve o insanlık mahrumu zavallılara karşı her zaman biz kullarını nusretinle te'yîd buyur! Amin!..(CUMANIZ MUBAREK OLSUN)

Mrb kizlar :jeyyar:huuu nerdesiniz ?
Hepinizin bayramini kutluyorum en kisa surede aranizdayim ...Evde misafirlerimiz var o yuzden giremiyorum nete ..
bakiyorum sizde iyice boslamissiniz burayi :mymeka: olmaz ki :mymeka:

Selamün Aleyküm ve Rahmetullah!
Seven "O"
Sevdiren "O"
Özleten "O"
Hatırlatan "O"
Özleyince dua ettiren "O".
Sevgi ne güzel,
Kimbilir Sevmeyi Yaradan Ne Güzel!
Sevmeyi Yaradanın Sevgisinden Nasiplenmek Duasıyla...
Cumanız Mübarek Olsun...

Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

Günaydın a.s.

ezik danam ve yeni annemiz gelmiş göremedik konuşamadık :çok üzgünüm:

çok özlendiniz haberiniz ola :asigim:

a.s.merhaba depüşükler bu aralar hastayım üşütmüşüm yataktan kalkamıyorum sadece bakıp çıkıyorum özledim sizleri nasılsınız bakem inşallah herkes iyidir

merhaba kızlar herkezin geçmiş bayramı mubarek olsun.herbirnizi tek tek kocaman öpüyorum:1hug:a.s.
zepiimm aldım hayırlı haberleri birtanem gözümüz aydın.ALLAH analı babalı büyütsün inş.sana ve yavrularına sağlıklı bir ömür diliyorum.herzman girmediğim için özür dilerim.
evdede net bağlattım ama sevgili orçun bey sayesinde anca rüyamda girebiliyorum.:jeyyar:
kızlar umarım bayramınız güzel geçmiştir ben pek dinlendim diyemem bu 9 günde ama yinede hiç yoktan iyidir.buarada sevgili güzel kelebeğim çılgınım nerelerde eger buralara yolu düşerse ona bıraktığım öpücüğüde almayı unutmasın emi.:1hug:
zepim kendini yormuyorsun değilmi.bir sıkıntın yoktur inşallah.
şimdi zeepimin şerefine bir şarkı patlatmammı ben.aman he zeepim sen göbek felan atim demeyesin.:roflol:

Aşağıdan gelir Türkmen koyunuuuuu:teytey:
Selviye benzettim yarin boyunuu:sm_cool:

Amanın yandımmm
Amanın amanın yandımmm:dance:
Tiridine tiridine bandım
Bedava mı sandın para verip aldım
Tiridine tiridine tiridine bandım
Bedava mı sandın para verip aldım

Sabahınan erken çifte giderken
Öküzüm torbadan düştü gördün müüüü

Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün müüüü:sm_cool::teytey: